Şimdi Ara

Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
8
Favori
19.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamercan55

Ben 4.4 üzerine direkt aşama 3 den devam ederek kurdum. Zaten bildiğimiz uğraştığımız şeyler. Rom gayet stabil ve 4.4 e göre daha seri. dün yüklemiştim ancak bu akşam bi bug buldum. rehbere yeni kişi eklerken ismini yazarken isim yazılan yerdeki harfler gözükmüyor. yazıyorsun ama arka fon renginde yazıyor sanırım gözükmüyor? Varmı başına gelen çözüm yolunu bilen ? :D

Konunun sonunda verdiğim tam ekran arama cevaplama zip dosyasını flashlamayi denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

Ben 4.4 üzerine direkt aşama 3 den devam ederek kurdum. Zaten bildiğimiz uğraştığımız şeyler. Rom gayet stabil ve 4.4 e göre daha seri. dün yüklemiştim ancak bu akşam bi bug buldum. rehbere yeni kişi eklerken ismini yazarken isim yazılan yerdeki harfler gözükmüyor. yazıyorsun ama arka fon renginde yazıyor sanırım gözükmüyor? Varmı başına gelen çözüm yolunu bilen ? :D

Konunun sonunda verdiğim tam ekran arama cevaplama zip dosyasını flashlamayi denedin mi?

sıkıntı burada en üstte isim yazdığım yerde hocam. Kayıt esnasında isim yazıyom ama arkası boş gördüğün gibi. Bahsettiğin tam ekran zip dosyasını flaşlamıştım.
     Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamercan55 -- 28 Temmuz 2014; 0:16:18 >

• quote:

quote:

quote:

sıkıntı burada en üstte isim yazdığım yerde hocam. Kayıt esnasında isim yazıyom ama arkası boş gördüğün gibi. Bahsettiğin tam ekran zip dosyasını flaşlamıştım.

Dediğini çok iyi anladım ve de siyah temadan kaynaklanan öyle bir sorunun olduğunu biliyorum ve bizzat yaşadım.

Tam ekran arama ve cevaplama Zip dosyasını küçük güncellemelerden sonra tekrar flashlaman gerek. O küçük güncelleme Zip dosyaları senin sonradan flashladigin dosyaları iptal ediyor. Yani şunu demek istiyorum. Tam ekran arama cevaplama zip dosyasını tekrar flashlayıp deneyip bana bilgi verir misin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğini çok iyi anladım ve de siyah temadan kaynaklanan öyle bir sorunun olduğunu biliyorum ve bizzat yaşadım.

Tam ekran arama ve cevaplama Zip dosyasını küçük güncellemelerden sonra tekrar flashlaman gerek. O küçük güncelleme Zip dosyaları senin sonradan flashladigin dosyaları iptal ediyor. Yani şunu demek istiyorum. Tam ekran arama cevaplama zip dosyasını tekrar flashlayıp deneyip bana bilgi verir misin

denedim maalesef aynı. Çok bunalırsam eski 4.4 yedeğime dönerim. Şimdi bu rom da çok hızlı ve stabil. Bide ses yükseltme olayı çok hoşuma gitti idare edicez :)

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    tam ekran zip dosyasi prof un romuna da flashlanabiliyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

tam ekran zip dosyasi prof un romuna da flashlanabiliyor mu.

Benim paylasimimdaki olmaz. Çünkü bu Zip dosyası odeodex romlar için. Profunki odex rom...

• Bu romda exchange maili bir türlü çalıştıramadım, sunucuya bağlanamadı hatasını veriyor. 3. parti bir uygulama sorunsuz çalıştı fakat androidin kendi uygulamasını kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • kamercan55 K kullanıcısına yanıt
    Criskelo romun hangi sürümünü kullanıyorsun. Önceden öyle. Bir sıkıntı vardı ama şuan öyle bir sıkıntı yok. Sende de olmaması lazım. Bir de temayı değiştir, Xperia nın orijinal teması ile dene. Bak örnek paylaşıyorum

• quote:

Criskelo romun hangi sürümünü kullanıyorsun. Önceden öyle. Bir sıkıntı vardı ama şuan öyle bir sıkıntı yok. Sende de olmaması lazım. Bir de temayı değiştir, Xperia nın orijinal teması ile dene. Bak örnek paylaşıyorum

Hepsinde denendi ve sonuç olumsuz. Kaderimize razı olacağız ya da taaa en baştan telefonu tam temizleyerek kurulum yapacaz. Buda işime gelmiyor. Kullanmaya devam:D

• kamercan55 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı

• https://yadi.sk/d/VNXFu-KIY2MeM

Arkadaşlar v6.8 güncellemesi buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: lediod

https://yadi.sk/d/VNXFu-KIY2MeM

Arkadaşlar v6.8 güncellemesi buyrun

Eyvallah kardeşim sağolasın

• arkadaşlar bu güncelleme neden sadece değişiklik olan kısmı içermiyorda ta 6.1 den 6.8 kadar her güncellemede tekrar tekrar 150 mb indiriyoruz bir terslik mi var bu işte :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

arkadaşlar bu güncelleme neden sadece değişiklik olan kısmı içermiyorda ta 6.1 den 6.8 kadar her güncellemede tekrar tekrar 150 mb indiriyoruz bir terslik mi var bu işte :)))

Bu tip güncellemeler genelde tabanla birlikte ilerler.

Şöyle düşün, Sony dahi örneğin walkman, filmler, albüm gibi küçük güncellemeler verdiğinde sadece değişen kısmı değil komple albüm, walkman, filmler uygulamalarıni indirmemizi istiyor... Mantık böyle işliyor. Değişikliğin tam olarak roma entegre edilmesi amaçlanıyor. Sadece bi kaç MB'lik değişen kısmı ekleyecek olsalar uyumsuzluk sorunlarına yol açabilir...

• CriskeloROM v6.1 kullanıyorum.6.8 i direk yükleyebilirmiyim..birde recovery den daha önce 6.4 yükselmeyi yaptım fakat telefon sony yazısını geçti takılı kaldı.tekrar sıfırdan 6.1 i kurdum.şimdi tırsıyorum.sürüm yükseltmek için nasıl bir yol izlemeliyim?teşekkürler....
  • Arkadaslar 6.8 yukledm bu bildirim cubugunda ekran ayari geldi onu nasil kaldircaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunterxt41

CriskeloROM v6.1 kullanıyorum.6.8 i direk yükleyebilirmiyim..birde recovery den daha önce 6.4 yükselmeyi yaptım fakat telefon sony yazısını geçti takılı kaldı.tekrar sıfırdan 6.1 i kurdum.şimdi tırsıyorum.sürüm yükseltmek için nasıl bir yol izlemeliyim?teşekkürler....

Bu küçük güncellemeler 6.1 ile 6.8 arasındaki güncellemeleri kapsıyor. İster 6.8'i 190 MB'lik küçük güncelleme olarak da güncelleyebilirsiniz ister 6.8'i 1 küsür GB'lık tek parça rom olarak da flashlayabilirsiniz, sorun olmayacaktır...

• merhaba. rom içinde reklamları engelleyen bir uygulama entegre sanırım.

tvgo uygulamasını marketten yükleyip açınca "reklam engelleyici mevcut, kapat öyle gel" diyor. reklam engelleme uygulamasını kapatmak istiyorum, nasıl yaparım? (aslında uygulamaların reklam engelleme kontrolünü aşmak istiyorum desem yeridir... veya daha da güzel başka bir tv uygulaması tavsiyesi alsam :D)

çok soru sordum yeminle. şimdiden teşekkürler.
  • emeği geçenlerin eline sağlık yoğun tempodan mesaj atamasamda sürekli takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgoxel

emeği geçenlerin eline sağlık yoğun tempodan mesaj atamasamda sürekli takipteyim

Eyvallah

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.