Şimdi Ara

Sony Xperia XZ3 yenilenen tasarımıyla karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    2013 yılında lanse ettiği Xperia Z amiral gemisi modeliyle OmniBalance tasarım felsefesini benimseyen Sony, dört yıl boyunca aynı tasarım dilini kullandı. Zaman içerisinde OmniBalance adını taşıyan tasarım diline küçük dokunuşlar yapan Sony, değişen trendler karşısında daha fazla dayanamadı ve bu yıl MWC 2018'de tanıtılan Xperia XZ2 ailesiyle birlikte ilk defa Ambient Flow adındaki yeni tasarım diline geçiş yaptı. 
     
    Ünlü sızdırman Steve Hemmerstoffer'ın (@OnLeaks) Xperia XZ3'e dair paylaştığı render görselleri ise Ambient Flow tasarım anlayışının yenilenmiş halini ortaya koyuyor. İşte yenilenen tasarımıyla Sony Xperia XZ3:
     

    Xperia XZ3 tasarımı 

    Köşeleri yuvarlatılmış kavisli bir ekranla ile gelecek olan Xperia XZ3'ün %76.1 ekran/kasa oranına sahip Xperia XZ2'den çok daha iyi bir ekran/gövde oranı sunacağını şimdiden söyleyebiliriz.
     
    Arka tarafa geçiş yapacak olursak, cam arka panel tasarımının Xperia XZ2'den çok da farklı olmadığını söyleyebiliriz. Ancak dikkat çeken bir detay var ki Xperia XZ3'ü selefinden ayrıştırıyor. Bahsettiğimiz detay ise cam panelin, şarj soketi için resmen çentikli bir yapıya bürünmüş olması.
     
     

    Xperia XZ3 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi

    Daha önce sızan bilgiler neticesinde Sony Xperia XZ3'ün özelliklerini derleyecek olursak; 1080 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip, 18: 9 formatlı 5.7 inç Full HD + ekrana sahip olacağı söylenen Xperia XZ3, her zaman olduğu gibi suya ve toza karşı dayanıklı (IP68 onaylı) olacak. Xperia XZ3'ün ebatları ise şu şekilde olacak: 158,3 x 73,08 x 9,9 / 10,1 mm.
     
    6 GB RAM ile desteklenen Snapdragon 845 çipseti ile güçlendirilecek Xperia XZ3, microSD kart desteğine sahip 64 ve 128 GB depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. USB Type-C üzerinden şarj olabilen 3,240 mAh boyutundaki (Qualcomm Quick Charge 3 destekli) bir bataryadan beslenecek Xperia XZ3, kutudan Android 9.0 P işletim sistemi yüklü bir şekilde çıkacak.
     
    Kamera tarafı ise tam bir muallak zira, daha önce çift arka kamera paketi ile geleceği söylenen Xperia XZ3'ün sızdırılan render görselleri, telefonun tek arka kameraya sahip olacağını gösteriyor. Ön tarafta ise 13 MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram değerine sahip bir kamera yer alabilir. 
     
    Teknik detayları tamamladıktan sonra gelelim Xperia XZ3'ün fiyatına ve çıkış tarihine. 30 Ağustos günü Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenecek olan IFA 2018'de basın toplantısı düzenleyeceğini duyuran Sony'nin bu etkinlikte Xperia XZ3 Compact, Xperia XZ3 ve Xperia XZ3 Premium ile sahneye çıkacağı tahmin ediliyor. Xperia XZ3'ün sızdırılan fiyat etiketi ise 850 Euro.
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?
    Xperia XZ3 tasarımı nasıl olacak?







  • Yani beklendiği kadar kötü değil ancak 2018 seviyesinde de değil. Hatta yaklaşmıyor bile. Çerçevelerden bahsediyorum tabiki. Onun dışında kavisle, kenarlarıyla azıcık daha küçüklen çerçevesiyle modernleşmiş ve güzelleşmiş telefon. Tabi sızıntılar doğruysa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YILIN EN ÇİRKİN TELEFONU ÖDÜLÜ ??

  • Olmamış.Eski hali daha güzeldi

  • 1 cm kalınlığında olmuş. Dahası o kalınlığa nasıl kulaklık girişi koymamışlar? Bana kalırsa son yıllarda en iyi tasarıma sahip telefonu Z5'ti. Sonrasında hep daha da geriye gidildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı beğendim. Ekran kasa oranında ciddi anlamda iyileşme var. %76 fena değil. En az %80 falan olmalıydı ama buna da şükür. Üzerinde Sony ismi yazmasa hayatta inanmazdım Sony olduğuna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın en şık cihazlarından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu telefona hala laf ediliyor Şaka gibi. Haklısınız bence siz etrafta sadece beyaz siyah ve gri araba olduğu için farklılık Size çöp gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sitedekiler istiyor ki tüm firmalar batsın sadece apple samsung xiaomi kalsın. devam edin böyle. 300dolarlık şeye 600 dolar verdiğiniz de aklınıza başına gelir

  • Sony konusunda ümitlerimin tükendiği şu son günlerde çok güzel bir haber oldu bu. Kalınlığı, kulaklık girişi ve parmak izi okuyucunun yan taraftan alınması dışında hiçbir problemi olmayan süper bir telefon olmuş. Bu tasarımı hala eleştiriyorsanız kusura bakmayın ama sizin amacınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

  • Parmak izi yeri oldukça kötü yerde parmak izine sensörüne basacağımıza bol bol kamerayı kirleteceğiz gibi duruyor.Ayrıca günümüz koşullarında rakip firmarlarla rekabet etmek için fark oluşturacak bir özelliği yok. Bence SONY,LG gibi firmların çinlilerin yolundan gitmesi gerekiyor Samsung S9+ 'ın biraz daha aşağısında özellikleri 850 Euro yerine 600 Euro gibi fiyatlara vermeleri gerek premium malzemeden kısarak yüksek maliyetli ekrandan kısarak kameradan azıcık kısarak bunu rahatlıkla yapabilirler. Cihazlar güzel olsa da büyük sadık müşteri kitleleri yok SONY gibi firmaların premium cihaz yapmadan önce bunu kazanmalılar.

  • Tasarım işi göreceli ful ekran herkesin hoşuna gitmeyebilir, tartışılır.

    Şöyle de bir gerçek var trend neyse o çok satar iyi yada kötü olması fark etmez, hepimiz çentiğe taktık ama firmalar ısrarla koyuyor sonuç itibarı ile satışlar ortada.

    Fakat telefona gelecek olursak 158,3 x 73,08 x 9,9 kasa boyutuna 3,240 mAh pil çağın çok gerisinde en az 4500-5000 mAh sığar o kasaya.
  • bu devirde artık tek kameralı amiral gemisiyle rekabet zor.üstelik xz2p ile 2 kameraya geçmişken xz3 daha düşük kalmış
  • Bu cihazlar neden bu kadar kalın oluyor, bir nedeni var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 25 Temmuz 2018; 11:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakasınız ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm firmalar değil de bu sony mobile artık yok olsun mümkünse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasa kalın ama pil düşük ve 3.5 mm yok. Neden?
    Ekran kasa oranı düşük. Neden?
    Neden tek kamera?
    Neden parmak izi yandan arkaya alındı? Tasarımsal açıdan en iyi parmak izi okuyucu şekli oyken.

    Sony'yi savunmayın arkadaşlar. Bitti. Yenilendi diye telefonu daha kötü etmişler. Neyini savunuyorsunuz hala? Tasarım? Kamera? Yenilikçi teknoloji?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu japonlar şirketi batırmak için böyle kötü tasarımlar yapıyorlar

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.