Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.255
Cevap
36
Favori
334.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katalikitci kullanıcısına yanıt
    Sd650 li sonyler htc10 dan çok daha performanslı çalışıyor,herşey kağıt üzerinde ki donanım değil.
    İşte o yüzdendir ki apple ios la bilmem kaç çekirdekli androidlere nal toplatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyoruz çok, başka bir yol yok, başka aşka bu karınlar tok...
    Ne sarışınlar, ne de kumrallar, böyle bir aşkı bulamazlar...
    Gel vefasız, gel vicdansız, çağırmazdım acil olmasa...
    Gel insafsız, ah kitapsız, yanıyorum arzularınla...

    Oley oley oley XZ şampiyon...
  • Kamera konusunda yenilik yapmışlar ama zannetmiyorum yine gece çekimlerinde kumlama olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Manuel ayarlar var bu sefer farklı olacak yani ISO yu çek 50-100 e pozlamayı da 1 saniyeye taş gibi çekecektir diye düşünüyorum umarım diğer Xperia serilerine de manuel ayarlar verlir. Ayrıca 5 eksenli stabilizasyon baya iyi çalışıyor incelemelerde yani kısacası ben umutluyum kameradan tasarımı hiç beğenmedim o ayrı mesele z5ten kötü bence
  • +1
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Henüz adam akıllı inceleme yok. 1 haftaya çıkar iyi inceleme videoları. Ondan sonra olumlu olumsuz tüm eleştirileri görürüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 5 Eylül 2016; 20:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DreamRiver

    Henüz adam akıllı inceleme yok. 1 haftaya çıkar iyi inceleme videoları. Ondan sonra olumlu olumsuz tüm eleştirileri görürüz

    1 haftaya zor; 23 Ekim'de pazara çıkıyor olsa gerek.
  • 5 eksenli görüntü sabitleme harika diyorlar. Gelince incelemek lazım.

    Resmi video
  • Sonynin resmi(anlaştığı) garanti firmaları kvk ve teleservice alırken bunuda unutmayın şikayet var A bakın derim ve Sony giderek daha kötü cihaz yapıyor tavsiyedir z serisinden 3. Cihazım kullandığım en kötü z modeli (z1- z3c- z5c(arada bir buda berbat hemen bıraktım) ,z5p) ve her z de küçük kronik sorun her zaman oluyor gibi sarı ekran, arka kapak çatlaması, kasa açıklığı, en son kulaklık Jack sorunu bunları kabul ediyorsanız alın keşke s3 4s alaydım deyipte burdaki insanların kafasını şişirmeyin saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iayksl

    Sonynin resmi(anlaştığı) garanti firmaları kvk ve teleservice alırken bunuda unutmayın şikayet var A bakın derim ve Sony giderek daha kötü cihaz yapıyor tavsiyedir z serisinden 3. Cihazım kullandığım en kötü z modeli (z1- z3c- z5c(arada bir buda berbat hemen bıraktım) ,z5p) ve her z de küçük kronik sorun her zaman oluyor gibi sarı ekran, arka kapak çatlaması, kasa açıklığı, en son kulaklık Jack sorunu bunları kabul ediyorsanız alın keşke s3 4s alaydım deyipte burdaki insanların kafasını şişirmeyin saygılar

    Şikayetvar'da şikayet olmayan şirket yok ki. Ayrıca şikayetvar bana aşırı fake gelen bir sistem; nedeni, her şikayetin altına kopyala/yapıştır ile "Kişiye ulaşılmış, şikayet ile ilgilenilmiştir" diye yazıp geçmeleri. Fakat neyle, nasıl ilgilendikleri, çözüm olarak ne yaptıkları konusunda herhangi bir bilgi olmadan şikayetler yok olup gitmekte. Forum'a bakarsak, bu konuda Tüketici Hakları Derneği'nin çok daha iyi ve ilgili çalıştığını görüyoruz.

    Z konusuna gelince de; XZ, Z serisinden değil, X serisinden bir cihazdır.

    Ayrıca Xperia'dan hiç hoşnut kalmayıp da art arda 4 Xperia Z* alan da ilk defa sizi gördüm, tebrik ediyorum.

    Arka kapak çatlaması veya kasa açıklığı sorunları konusunda diyecek bir şeyim yok. Fakat sarı ekran dediğiniz durumun kronik bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sarı ekran derken sanıyorum ki beyaz rengin sarıya kaymasından bahsediyorsunuz. Eğer telefonu almadan önce araştırmalarını derin yaparsanız, alacağınız telefonun ekran renklerinin nereye kayacağını %100 bilebilirsiniz.

    http://www.phonearena.com/phones/benchmarks

    Mesela aşağıdaki iki görüntü Z5 Premium ve X Performance'ın gamutudur.

    Sony Xperia XZ PremiumSony Xperia XZ Premium


    Bu da benden olsun
    Sony Xperia XZ Premium

    X Compact ile XZ çıksın, onları da görelim. Test yapmadan peşin hüküm vermek kadar yanlış bir şey olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 6 Eylül 2016; 13:04:17 >




  • Donanım olarak gayet tatminkar geldi bana. Ram ve pil konusunda Samsung gibi düşünmemek gerek bence. Samsung'a ne kadar ram, ne kadar yüksek kapasiteli pil koyarsan koy yetmiyor bir günü çıkaramıyor telefon. Ben Z5c kullanıyorum 2gb ram ile bile tek bir kere dahi eksiklik hissettirmedi. 3gb ram ve 2900mah batarya yeterli olacaktır. Fiyat konusunda 2999 civarı olur muhtemelen. Uygun fiyatlı bulursam almayı düşünürüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangim -- 6 Eylül 2016; 14:57:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barangim B kullanıcısına yanıt
    gümüş ile mavi inşallah gelir diyor ve susuyorum hocam. Donanımın yüksek olması gerekmediğinin en büyük ispatlı başarısı iPhone'dur. Android 7.0 için yapılan yorumları ve Sony arayüzünün cihazları ne kadar yormadığı da ortada zaten.
  • Sony fanlarına 1 ghz media tek işlemci dayasa ovvvv yea manyak telefon deyip alırlar kimsede demiyor aga rakiplerin 6 GB ram koyarken sen niye 4 sezondur 3 GB ram de takılı kaldın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Compact modeli hakkında bir konu bulamadım buraya yazıyorum.

    Compact Türkiye'ye gelecek mi ?
  • Bu XZ modelinin tasarımını bir ben beğendim sanırım, tabii klasik sanal tuşlar ve altta üstteki gereksiz uzayan boşluklar sonynin imzası gibi oldu. Klasik çizgisindeki hatalar dışında yuvarlatılmış hatlar ama sert ağır duruşunu koruması hoşuma gitti.

    Kameradan çok beklentim yok, ois koymuyor inatla, kamerada çıkıntı olmuyor eyvallahta yazılımsal hilelerle optik hiçbirşeyin yerini tutamazsınız. Optik zoom ile dijital zoom arasındaki kalite farkını örnek verebilirim. Renklerle gene problem yaşayacak gibi geliyor, RBG sensör yeterli performansı vermeyecektir, pembemsi çekebilir, gelmeden yorum yapmak erken ama görüşüm bu yönde.

    Ram konusunda 3 gb rame katılıyorum, asphalt 8 açıp peşine need for speed açıp ilk oyuna döndüğümde kaldığı yerden devam etsin gibi takıntılarım yok, abartı ram abartı enerji yer unutmamak lazım. 3 gb ram yetiyorsa ki hala yeterli kalsın böyle, ha 4 mü 3 mü konusunda telefonu uzun süreli kullanacak olanları 4 gb ram ilerki android versiyonlarında daha güvende hissettirebilirdi.

    Hızlı şarjdan çok pil ömrüne ve pilin uzun süre iyi performans vermesine takmış durumda sony ve bence burda da başarılı, çoğumuz akşam telefonu şarja takıp yatıyoruz, pil bakımı diye bir uygulama gömmüş, pili çok yavaş doldurup sabah uyanacağınız ana kadar pili asla tam doldurmuyor, pilin ömrünü uzatıyor böylelikle, kullanım alışkanlığınıza göre yapabiliyor tabii bunu, ertesi sabah erken kalkılacaksa bu özellik kapatılmalı. (Şimdiki telefonuma indirdim uygulamayı test ediyorum bakalım faydası olacak mı)

    Alınır mı ? Bence alınabilir bir telefon olmuş, beklentinizin ne olduğu önemli bir telefondan tabii ki, bir sürü ıvır zıvır özellik, donanım canavarı birşeyler istiyorsanız sony markanız değil, stabilite ve uzun ömürlü olsun diyorsanız bu telefon alınır.

    Ben alacak mıyım? Hayır ne yazık ki bende Z3 var ve hala sorunsuz çalışıyor, telefonu perte ayırmadan yeni çıkan modelin alınmaması taraftarıyım, belki yeni telefonumu sony almam zaten teknoloji merakım var ve bir telefona bu kadar uzun süre bağlı kalmakta canımı sıkıyor. HTC seste bariz iyi onu denesem mi bir sonrakinde acaba?




  • maxi80 M kullanıcısına yanıt
    Tasarımı ben de çok beğendim. Genel olarak zaten sonyi beğenirim. Dediğiniz gibi ois olmalıydı. O digital sabitleme bide sadece video çekerken, foto çekerken bi işe yaramıyor. Ben bu teli alacam, fakat işte genelde ilk serilerde çok sorun oluyor. Biraz beklesem mi diye düşünüyorum. 2. Bi husus garanti. Kvk teleservisten herkes şikayetci, 2500 üzerinde para verecen ve bi hasarda burnundan gelecek. Sırf şu garanti meselesinden iphone çok cazip geliyor. Yarın 7 tanıtılacak, bakalım neleri olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iayksl İ kullanıcısına yanıt
    Yazılımını tasarımını ve sağlamlığını begendim için alıyorum ama z3+ tan sonra kasa kalınlığı (hacim) artarken pil oranı düştü ve işlemci yüzünden oyunlar dışı hızı düştü... Sony çöp değil ancak ufak tefek sorunları halledip sunmuyor ve malesef bi samsung servisi gibi servisi yok teleservice iyi diyen ya ortakçıdır yada işi düşmemişti samsung al diyeceksin lakin yazılım berbat ötesi (s6 yla tasarım ve kasa kalitesi çok iyi oldu buna iftira atamam) ip amele telefonu bana göre, çürük malzeme ve kısıtlayıcı geliyor (fakir olduğum için hiç almadım iosu bilmiyorum ve begenmedim vee benim için en önemli kriter şarj aleti taşımam {6splus alayım dedim 4 milyar dı 64gb }) htc de kamera ve tasarım vasatttı m9, htc 10 iyi hoşta yeni sayılır (ve ışık konusundan korktum z5p ye 2800 veripte hemen satmak zoruma giderdi).... Paylaştığın panellerde anlaşılan kalite x serisinde sanki daha kötü bu arada z yada xz %90 aynı herşey ekran sararması değildi dediğim direk sarı panel vardı Sony panel kalitesi olarak asla lg olamadı umarım gelen seri iyidir lg sağlamlık olarak anca iphone yarışabilir Sana son olarak şunu söyleyim arkadaş bu telefon çöp almayın demedim direk kimse bilmiyor zaten alacaklara uyarı verdim her Sony formu gibi bu formda bahsettiğim konularda kafa şişirmesinler diye dedim iyi kafa şişirdim iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tupacamaru T kullanıcısına yanıt
    Çünkü kardeşim yetiyor samsung arayüzü gibi ağır değil olabildiğince Stock arayüze yakın.
    Bak z5 compact kullanıyorum ram kullanımı. 2gb olmasına rağmen böyle.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Sony Xperia XZ Premium

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala herşeyi ram zannedenler var 2000 lerin başındaki gibi. Casper bilgisayarlara uçuk ramler koyardı HP yarısını bile koymazken uçardı. Bu zihniyet değişmiyor demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

    Tasarımı ben de çok beğendim. Genel olarak zaten sonyi beğenirim. Dediğiniz gibi ois olmalıydı. O digital sabitleme bide sadece video çekerken, foto çekerken bi işe yaramıyor. Ben bu teli alacam, fakat işte genelde ilk serilerde çok sorun oluyor. Biraz beklesem mi diye düşünüyorum. 2. Bi husus garanti. Kvk teleservisten herkes şikayetci, 2500 üzerinde para verecen ve bi hasarda burnundan gelecek. Sırf şu garanti meselesinden iphone çok cazip geliyor. Yarın 7 tanıtılacak, bakalım neleri olacak

    Garanti konusunda çok haklısın, android telefonları tamire vermek ölüm, şansına bazen hızlı ve sorunsuz hizmet alabiliyorsun ama genelde uzun bekleyişler ve ızdırap ile geçiyormuş. (Hiç servise telefon vermedim daha, tanıdık servise elden tamir ettirdim 1-2 kez). Samsung bile açıklama yapıyor mesela note 7leri geri alıyoruz isteyen parasını alabilir diye, mağazalar millete sadece değişim oluyor yok hediye çeki verebiliyoruz gibi iteliyorlarmış, 3600 liralık alışverişi kaçırmama telaşında hepsi.

    Iphone 7 uçup kaçmayacak, %20 daha hızlı, %18 daha az enerji tüketiyor, plusta 2 kamera var işte bokeh yapabiliyorsun ile geçer, ama stabilitede iyidir üzmez iphone uzun süre, her istediğini yapamazsın kısıtlı bir ekosistem, bunu kabullenirsen iyidir.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.