Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.256
Cevap
36
Favori
334.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynen normal değil ama benden başka kullanıcılardada varsa diyecemki kronik bişey.1 bucuk aylık telefon değişim olacağnı sanmıyorum.ama kronik bişey içinde cihazın içinin açılmasını istemem heralde.
  • emre8110 E kullanıcısına yanıt
    Kronik olduğunu sanmıyorum ama kullanan arkadaşlar bir denesin bakalım.Gerçekten sıkıntılı bir durum yeni telefonu tamire göndermek.Geçmiş olsun halledersiniz inşallah
  • inşallah
  • telefonun fıyatı 2159 a ındı ha gayret yıl sonuna 2000 altına
  • Uzun süredir kullanan arkadaşlar kenar çerçevelerde tuşlarda silinme boya atma vs. durumlarla karşılaştınız mı acaba? Genel olarak nasıl memnun musunuz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Agulec40 kullanıcısına yanıt
    Tamam abi de tam uyumlu olup olmadığını tecrübe etmeden bilemiyoruz o kötü. Yoksa Xz için olduğunu yazan bir sürü kırılmaz var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ncdtkrts kullanıcısına yanıt
    Boya atması eğilme bükülme yok kasa gayet kaliteli ve güven veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yılmaz058

    telefon gelince kullamaya başlamadan direkt güncellemeleri yapayım diyorum. siz ne dersiniz arkadaşlar? nougat güncellemesini tercih etmeyen/memnun olmayan var mı?

    Kullanıma başlamadan yapmak en mantıklısı, sonra eski düzenine döndüreyim derken 2-3 saatinizi harcamazsınız. Nougat da ekran ayırma dışında ben bir fark yaşamadım, forumdan bazı arkadaşlar güncelleme sonrası şarz da bir azalma olduğunu dile getirdiler ama dediğim gibi benim öyle bir sıkıntım olmadı. Gayet stabil ve akıcı çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth ile başka bir telefondan resim almada sıkıntı yaşıyorum, neden olabilir? Telefon Bluetooth menu ekranında tutuyorum, diğer teli de görüyor. Ancak resmi alamıyorum; diğer telefonda "uzak cihaz gönderime izin vermedi" gibi bir ileti çıkıyor, yardımcı olabilecek var mı? Tersini deneyince sıkıntı yok, yani XZ'den ona gidiyor. Diğer telefon Android 2.3 bu arada, sebebi bu olabilir mi?
  • arkadaslar bi oncekı sayfada yazdıgım olayı kendi telefonunda deneyen olmadımı hiç??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre8110 E kullanıcısına yanıt
    denedim hocam az önce öyle bir durum söz konusu değil benim cihazda.
  • XZ usa da 500 dolara inmiş, eğer Sony Avrupa da da indirime giderse ki gitmesi gayet normal o zaman 100-150 euroluk indirim bizde 400-600 TL indirim demektir. Mayıs da yeni modelleri çıkması bekleniyor o zaman 1-,2 ay içinde fiyatlar geriler diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim, ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba?
  • ncdtkrts kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında aldım sayılır ilk günkü gibi hala dikkat ederseniz kendi kendine boya atması falan olmuyor ben arada kılıf sız da kullanıyorum ama arka kısmı çabuk çizilir düşüncesi ile jelatin koruma taktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler.
  • kalamare kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım hocam pusuya yattık 2bin'e tav olurum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

    Yalnız A9 2000 TL'ye bulunabiliyor hocam. XZ'de 2200 tl.

    Uzun lafın kısası hiçbir cihazın her yönü iyi değil, bu yüzden kullanıcı beklentisine uygun bir şekilde kıyaslama yoluna gidecek. Kıyas konusu arka kamera ise benim gözümde XZ başarılı bir model değil, çünkü beklentilerimi karşılamıyor...

    Hocam sataşma niteliğinde yazmıyorum o sebeple üstünüze alınmayın.

    Htc a9'u 1450'ye almış biri olarak tasarım ve kamera hariç beni pişman etti, işlemci ve ram konusunda sıkıntıları var, geçişler ve animasyonlar sorunsuz olsa da uygulama girişleri ve uygulama geçişleri çok yavaş.

    Ekranı kırdım yaptırmaya da uğraşmıyorum, xz'ye geçeyim diyorum, premium'un malum fiyatı bizi aşacak. Ama Htc a9'a 2bin ve üstü mü, kesinlikle hayır. 1400'e güzel cihaz ama beni 7 ayda yarı yolda bıraktı.(Htc evo, htc m7, htc a9 kullanmış bir zemane fanboy olarak yazıyorum :) )

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • kalamare kullanıcısına yanıt
    Z5'in bile fiyatının 1800'lerde olduğunu göz önüne alırsak XZ'ye 400-600 lira civarı indirim geleceğini varsaymak gerçeklikten çok uzak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Hocam bana sorsanız zaten ne A9, ne XZ ne de S7'ye o kadar para verilir, HtC One M7, M8, Xperia Z3,Z2, hatta Z1 bile hali hazırda halan akıcı, efektif düzgün çalışan sağlam telefonlar, her ürün eskiyor tabiatı gereği ama zamanında laptop aldığım fiyatlara cep telefonları görmek çok trajikomik bir durum ve insanların çoğu presti sahibi olabilmek için bu paraları çok rahat gözden çıkarabiliyor. Ha bunu sırf Sony için yazmıyorum bu arada yanlış anlamayın belli başlı markalar bu durumu ayyuka çıkarmış durumdalar sözüm onlara.Tabi ki Onların tercihini irdelemek bana düşmez ama hakkaten sırf konforlu ve prestijli hissedeceğiz diye harcanan paraya yazık.

    Ha ayriyetten telefonum bozulsa şuan benim de zorunluluktan ötürü geçebileceğim modellerden olacak XZ, ya da HtC 10. Mate 9'u şahsen daha başarılı buldum son dönem telefonları arasında kıyaslayacak olursam lakin 3000 tl bir telefon için cidden çok para ve değmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 24 Mart 2017; 21:3:44 >




  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    yurt dışında telefon fiyatları gayet ucuz. Bunu markalar değil gözü dönmüş devletimiz yapıyor. Sağolsunlar

    düşünsenize 600tlye xz alıyorsunuz. Mükemmel değil mi ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.