Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium ** şarj problemi YARDIMM **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia XZ Premium alalı 1 ay oldu 2.el aldım ama kullanılmamış çiziksizdi tertemizdi daha öncede sony kullandım ve şarjının cok iyi gitmesi gerektiğini biliyorum hatta xz premium kullananların mesajlarına bakıyorum şaşırıyorum 1 bucuk 2 gün dayandıgını söyleyen var ama benimki hemen bitiyo . cidden telefonu cok seviyorum ama sizce servie vermeli miyim yoksa çözülebilir mi ? Varsa sizin şarj deneyimleriniz ve buna bağlı kullanım türünüz nasıl ?
    NOT: şarjını bitirip şarj etmeyi denedim, pc den software repair denedim , formatlamayı denedim hiç biri işe yaramadı.







  • Batarya kalibrasyonu yapmanızı öneririm şunları yapın düzelecektir: şarjınızı 0A kadar bitirin açılmayacak duruma gelsin sonra telefonu açmadan 100e kadar şarj edin birde öyle kullanın 1 sefer yapmanız yeterli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden kullanan kişi 4-5 ay kullanmışsa ve kötü kullanmışsa, büyük olasılıkla bataryanın ömrü kısalmıştır. Örnek vereyim sen kendin hesapla, 2000 mAh'lık bir bataryanın ömrü 10 aydır. XZ Premium'unki de 3200 olması gerekiyor yani, 16 aya denk geliyor. Kötü kullanımla bu 7-8 aya bile düşebiliyor. Denemen gereken bir gün tam şarj edip, ekranı sürekli açık tutarak ne kadar şarj gittiğini öğrenmen. Eğer 5 saat'te bittiyse normal. ama 5 saatten az sürede bitiyor bataryanın ömrü kısalmış. Başka bir örnek de, batarya herhangi bir şeyden çok ısınıyorsa ömrünü bitirmek üzeredir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.