Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.248
Cevap
36
Favori
334.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Valla ben çoktan dedim nerden aldım diye. Az önce 4 dakikalık tam hd 60 fps videoyu tamamlayamadım. Cihaz ısındı ve bazı özellikleri devre dışı bıraktı.



    Ses seviyesinin insanlar için yeterli bir seviyede olmaması da cabası. İşitme duyusu bize göre çok daha gelişmiş olan canlılar için üretmişler bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. xperia x ile bu telefon arasında kararsız kaldım. telefonda oyun oynamam, çok yüksek beklentilerim yok az sorun çıkarsın yeter. xperia x forumunda sorunlardan bahsediliyor. arada 200 tl bi fark var değer mi sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sivert kullanıcısına yanıt
    200 fark az bile bu cihaz amiral gemisi olarak çıktı hocam x almak saçmalık olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 gündür sabah alarmı erteliyorum sonra alarm tekrar çalmadan bildirim ekranından kapatıyorum ama alarm simgesi bildirim ekranında kalıyo son ver dememe rağmen gitmiyor. Alarm kapanmış oluyor ama yine de o bildirim orda kalıyor kapatamıyorum. Alarm uygulamasını açıyorum uygulamayı kapatıyorum bildirim yine gitmiyor. Daha önce de indirilen dosyaların bildiriminde aynı şeyi yaşamıştım. Tek çözümü telefonu yeniden başlatmakta buldum ve her sabah bununla uğraşıyorum.

    Bu konudan şikayetçi olan çözümünü bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FX12 F kullanıcısına yanıt
    Guncellemelerden önce ve sonra fabrika ayarlarına dönmek telefonu çok rahatlatıyor. Şu ana kadar güncellemeden sonra format atılmayan telefonun düzgün çalıştığını görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1600Tl Bütçem Var XZ Önerirmisiniz? Telefonda Clash Royale, Asphalt Nitro,Kafa Topu oynuyorum. Sosyal medya da takılıyorum (Snapchat, Facebook, Instagram, Whatsapp) Fotoğraf çekmeyi de seviyorum (Ön ve Arka)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelikDos kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öneririm. 1679'a hepsiburada'da var şuan. Kaçırmayın derim bu fiyata...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify bluetootla arabadan müzik dinledikten sonra ses ayarlama yerinin medyada kalması sorunu devam ediyor. Bugün 2 ay sonra tekrar vw golf aracıma bindim ve aynı sorunu yaşadım. Sorun spotify da, başka bi uygulamadan açınca normal çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Hocam Spotify ara ara kendiliğinden uygulamadan çıkıp, uygulamaya giriş yapmak için önce çevrimiçi olunuz hatası verip, uygulamayı silip tekrardan yükletmek zorunda bile bırakıyor. Kronik bazı sıkıntıları var ve nedense çözemiyorlar bu kadar popüler bi uygulamada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify sorunsalı oreo ile ilgili. Oreo ya geçince ilk bir ay bendede bluetooth ile bağlanmadı. Sonraki güncellemelerle düzeldi fakat hala eskisi gibi ilk anda bazen bağlanmıyor, çıkıp tekrar girmek gerekiyor. Spotify kendini oreo ya hazırlamamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZ, XZs ve X Performance serisi için 41.3.A.2.99 numaralı ufak hata düzeltmesi ve belki mart ayı güvenlik yaması içeren güncelleme belli başlı ülkelere yayınlandı. Yakında Türkiye içinde yayınlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radiohead71

    Son 3 gündür sabah alarmı erteliyorum sonra alarm tekrar çalmadan bildirim ekranından kapatıyorum ama alarm simgesi bildirim ekranında kalıyo son ver dememe rağmen gitmiyor. Alarm kapanmış oluyor ama yine de o bildirim orda kalıyor kapatamıyorum. Alarm uygulamasını açıyorum uygulamayı kapatıyorum bildirim yine gitmiyor. Daha önce de indirilen dosyaların bildiriminde aynı şeyi yaşamıştım. Tek çözümü telefonu yeniden başlatmakta buldum ve her sabah bununla uğraşıyorum.

    Bu konudan şikayetçi olan çözümünü bilen var mı?

    aynısı bende de oluyordu.önce bütün alarmları sil hiçbir hazır alarm kalmasın ilk seferde azalıyor bildirim sorunu sonra tekrar birikmiş hazır alarmları sil .2-3 sefer böyle yaptım bildirimde son ver diyince son verip kaldırıyor saçma gibi ama oldu




  • muratigdirli M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki gündür smart lock çalışmıyor. Güvenilen yer olarak konum ekledim o konumda olmama rağmen telefomun kilidi aktif oluyor. Dün fark ettim. Daha öncesinden kullanıyordum evdeyken. Kilitlenmiyordu telefon. Cihazın konumu açık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 14 Mart 2018; 1:15:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (41.3.A.2.99) güncellemesş geldi mart yaması 300 mb.
  • Kulaklık sorunu yaşayanlar varsa çözümünü anlatabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostefe

    Bu kaçıncı sonu telefonum artık bende bilmiyorum hep sony alıyorum her telefonda da bir kere servise gönderirim birazda benden kaynaklı bazen kronik sorunlar (:
    Neyse XZ yi çok düşürdüğüm için ahizede cızırtı vardı hafiften sessiz ortamlarda telefon görüşmeleri sırasında ya da sessiz ortamda müzik dinlerken kulağıma takılıyordu. Bu problemi Z3 te iki kere yaşadım ikisinde de telefon swap yapıldı yani garanti kapsamında.
    Genelde teleservice e gönderirim telefonları kısa öz sorun yazınca anlıyorlar uzun yazılar işe yaramıyor, affedersiniz biraz salağa yatmak gerekiyor (:
    Hatta bi keresinde paramparça ekranın garanti kapsamında değiştiğine şahit oldum müşteri 400-600 ödeme yapmayı beklerken garantiden çözülünce işi bir tepsi baklava getirmişti bize taa sony center da çalıştığım dönemlerde...

    Sadede geleyim kısaca XZ yi gönderdim teleservice firmasına ve kutu içine ahizede cızırtı var diye belirttim. Geri zekalı teleservice personeli bu arıza bildirimini dikkate almayarak telefonda çizikler var diye kayıt girmiş, tabi doğal olarak teknik servis kasa değişimi istediğimi düşünerek kasa değişim bedeli 192 liracık çıkarmış.
    Mail attım durumu düzeltin bir yıl garantisi var ahizede problem var ben çizikler ile memnunum diye ama darbe görmüş telefonlar garanti dışıdır diye yine saçma bir cevap aldım ve iade ettiler...

    Şimdi kvk kartal teknik servisine göndermeyi düşünüyorum.
    Aranızda ahize (üst hoparlör) cızırtı sorunu yaşayan var mı?


    Hocam benim cihaz kozmetik olarak iyi fakat arkada ufak bir göçük var çok belli olmayan.Garanti dışı mı kalıyor cihaz şimdi ?




  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Ses kısıklığı sorunu hocam.Çözüm olarak harici uygulama dışında önerin varsa sevinirim :) Uygulamalar yetersiz kalıyor ve sağlıksız kalıyor
  • Tam sırt üstü beton zemine çok sağlam düşürdüm hafif göçükler ve çizikler vardı. Ekran yönünde düşse paramparça olurdu kesin (:
    Yukarıda anlattığım olayda teleservice darbeli cihazlar garanti kapsamında incelenmiyor yazdı. Saçmalıktan öte bir şey değil...
    Onlara ne ki kılıfla kullanmak zorunda mıyım, 10 liralık hurda malzemeden yapılmış kalitesiz silikona dokunmak zorunda mıyım?
    Benimle bir mezara da gitmeyecek telefon en güzel hali orjinal hali ekran çizilmiyor bile (:
    Neyse böyle bir cevap aldım doğrudur. Ama şu var sağlam darbe alır izi vardır anakart çatlatır ne bileyim ekranda sorun vardır darbeye bağlı anlarımda benimki sapasağlam çalışan telefonu.
    Şansınızı deneyin derim, Kvk Kartal teknik servisine gönderin bi sorununuz varsa.
    Türkiye'de hangi iş hak hukuk gözetilerek yapılıyor ki bu işler öyle olsun, kalın sağlıcakla... 😊
    Eskiden sürekli olarak teleservice Ankara ya gönderirdim ama son gönderdiğim İzmir servisinden geri geldi bana daha da teleservice e göndermem 😉



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostefe -- 14 Mart 2018; 14:25:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.