Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.254
Cevap
36
Favori
334.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, ya sensörde ya da yazılımda sorun vardır. Z5'te de bu durum var isterseniz tripoda koyun çok değişmiyor..
  • khankam K kullanıcısına yanıt
    Resimlerin kenarlarında var. Yani resimde netlik her noktada eşit değil bu da sıkıntılı bi durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia XZ Premium



    Sony Xperia XZ Premium


    Sony Xperia XZ Premium



    Sony Xperia XZ Premium


    Sony Xperia XZ Premium

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    Aynen değişçek gibi durmuyor.etrafta hepmağaç çiçek böcek daha az detaylı bi yer olsaydı bukadar bariz belli olmazdı belkide:))) diye kendi kendimi teselli ediyorum.Benim için büyük problem Değilde yani rakipleri yapabiliyorken sen neden yapamıyorsun eyyy sony?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Yalnız hocam bulunduğunuz yer mükemmel neresi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda hocam :) burda her yer böyle.adım başı kanal mevcut :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Ne güzel, çok şanslısınız. :)
  • Ordan bakınca şanslı görünebilirm hocam :) Gönlüm Türkiye de :):) ama bu telefonu Türkiye de alabilmek için 1 ay calısmak gerek o da 2500 lira maaş alınıosa Tr de iyi gene :) bir ay calısıp hiç bişey yemeden içmeden telefona yatırmak gerek bide.durum kötü

    Burda da çok aklımda yoktu.Babamın sözleşmesi doluyormuş diye sözleşme yenilerken telefonuda değiştireyim dedim :) z2 yi babama verip 2 sene sözleşöeli 540 euroya kendime xz alıp üstüne ön sipariş hediyesi MDR-XB950BT aldım :):)):):) iyi oldu ama Z2 den de kopamıyorum 1 hafta oldu hattı daha takmadım Xz ye.üzerimde baskı da var babam hadi hadi diyor :):):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretle çalışan bir işçi 2 aylık maaşını sadece telefona yatırırsa Xz'yi alabilir. :) Türkiye'de insan olmak, insan kalmak kolay değil. Ateş pahası her şey. Buna oranla yaşan kalite ve standartı düşük. Eğer ki sizin durumunuz iyiyse tabi yine Türkiye'nin güzelliklerini yaşayan taraftan olursunuz. :)

    Ben olsam takar simi kullanırdım, Z2, ne bileyim çok kalas bence sivri; cep delen eheh. :)
  • BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    :)) yok ya z2 iyidir cok saglam telefon valla .Nazar değmesin...İş gereği telefonu kılıfsız kullanmam riskli olduğundan etrafta da kılıf olmadıgından henüz erteliyorum :)) Durum iyi değilde işte :D durumu düzeltip dönme çabalarındayız diyelim :) z2 den bi sürü şey aktarammam gerekıyor mesajlar konusmalar fotolar falan.Xperia transfer ile de aktaramadım bi türlü.Nasıl olcak bilmiyorum.Çıkıp bi 64 gb sd kart almam lazım ondan şuan hala z2 deyim :) veda günleri
  • ayrıca resimlere şuan PC den baktım.Hiç beğenmedim.PC nin dandikliğindendir herhalde.Telefonda çok canlı cok güzel görünüyordu renkler falan.Şu foruma koyduklarım K790 ile cekilmiş gibi :) şu fotolara bakıp XZ nin kamerası iyimiş demem mesela.Laptopun ekranı telefondan soguttu yemin ediom :D
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Subatta 3 gun amsterdamdayim insallah . ikinci kez gelicem. sanslisiniz keske vatandasi olup orada yasasam. umarim gelince telefonda alirim. ip7 s7 edge felan. Sanslisiniz orda yasadiginiz icin. Vatandaslik icin evlenmek gerek biriyle diye biliyorum veya ev almak lazim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    valla hocam hiç bi bilgim yok.Bende Bulgaristan vatandaşlığı da olduğundan hiç o işlere girmedim :)) geçici olarak burdayım zaten. Xperia XZ ozamana kadar iyice oturur gelişir özellikleri belki XZ alırsınız :) Kılıfsız kullanılıyorsa gerçekten Mavi rengi ve duruşu üst düzey bi telefon.Merak edilen bir cihaz oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 13 Ekim 2016; 19:48:15 >
  • S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    Gerçekten laptopların ekranları çok kötü oluyor aynı oyunu monitörde oynarken renkler netlik falan hersey çok iyi laptopa geçiyorum oyun renkler falan soluk netlik de monitör kadar iyi değil laptop da o kadar kötü bir laptop değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xz bugün mü tanıtılacaktı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZ 6 ekimde ülkemizde lansmanı yapıldı. 19 ekimde satışa sunulacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karamsarlığa kapılma bence, çok iyi bir tercih yapmışsın. Zaten bizim gibi Z2-Z3 serilerini kullananların sonraki tercihlerinin farklı bir marka olması pek beklenmez :). Kamera için çok değişik incelemeler gördüm, gün ışığında açık hava çekimlerinde ip7'den dahi daha gerçekçi fotolar çekiyor telefon incelemelerde, ama iç mekan çekimlerinde ip7 daha iyi iş çıkarıyor gibi gözüküyor. Aslında bir yorumunda gözle gördüğüm ne ise onu çekiyor demişsin, en önemlisi bu bence, benim bir kameradan en öncelikli beklentim bu şahsen. Samsung S7 serilerinin forumlarına bakarsan bizimkilerin çok daha kabul edilebilir ve en azından düzeltilebilir sorunlar olduğunu görürsün. En son bakdığımda Amerika'da Sony sensörlü telefon satılırken bizim gibi ülkelere çoğu sorunlu Samsung sensörlüleri kakaladıkları üzerine dönüyordu tüm muhabbet, herkes kameradan ötürü değişim isteyebilirmiyizin derdindeydi. Keza işlemcide de aynı muhabbet, bahtına kalmış artık hangi işlemci ile geleceği telefonun. Benim için pek kabul edilip sineye çekinilebilecek şeyler değil.

    Gerçekçi olmak gerekirse takribi 1,5 katı para verirsen muhtemelen iphone 1 seviye daha iyi bir deneyim sunacaktır sana. Ama bu telefonda kamera olsun, şarj süresi olsun, stabilliği olsun, en önemlisi ise dayanıklılık ve kullanım ömrü olsun fazlasıyla tatmin edecektir seni. Tabiki sorunsuz eksiksiz telefonlar değiller ama rakip androidleri düşündüğümüzde eğer uzun yıllar kullanma niyetiyle alnıyor ise hala en doğru f/p adresi Sony gibi geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangim -- 14 Ekim 2016; 14:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen hocam her cümlenize katılıyorum.Benim zaten sony takıntım var.kaç arkadasım samsungu ilk düşüşte ekranı kırıldı diye söyleniyordu. Z2 de de neo da da k790 da da öyle bişey yaşamadım şükür. Genelde kılıfla kullanıyorum zaten.telefonda bakınca fotograflar harika ama laptopa atınca hayal kırıklığı yasadım. O da sony nin ekran kalitesinden dolayı olmuş.full hd ekran sonucta.laptopta eski dandik bişey.Valla 100-150 euro daha verip iphone da alabilrdim.sorun deildi ama inanın bikere bile alsammı die aklıma gelmedi. Ucundan bile geçmedi.Ki bunun mavi rengi gerkçekten harika.Mesela anneme lg g5 almıştım donanım olarak dahaaha güzel ama sırf oval die kendime düşnmedim bile :) Sony bu abi benim ihtiyacımı karşılıyor ne donup kapanoıyor ne bişey. Z2 nin kameraso gündüz cekimlerinde belki xz nin susnl durumdan daha iyidir.kenalrlarda bulanıklık yok gibi.Ama ön kamera düşük ışıkta bile harika gerçekten.Memnunum iyiki almışım :) dokunmaitigide dokınmadan açacak yakında mübarek :) cok hızlı stabil.

    Birazdan microm sd almaya gitcem bide 64 gb bişeyi çaktımmı tamamdır.

    Hatta şmdi baktım t mobile de iphone 7 32 gb 600 euro 2 sene sözleşmeyle. Xz ise 550 euro oluyor.isterse daha uucz olsun yine sony alcam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 14 Ekim 2016; 19:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Z2 yi mesela hala andorid 4.4.2 kullanıyorum.bırakmakta istemiyorum.her işimi görüyor.bi ön kamerası yeterli değil düşük ısıkta.yoksa değiştirmezdimde.İçimde el vermiyor hala :) okdr alışmışım swift key die dansik bi klavye var onu iptl edip xperia uluslararsı klavye yükledim z2 ymiş gini kullanıyorum :))))

    Sony diyince ilk aklıma kalite geliyor zaten.samsung diyince nedense plastik oval bişe aklıma gelio hep :)



    Bide yıllarıdr sony de duydugım tek sorun kamera bugulanmasıydı baska bi kronik sorun duymadım.kendilgiinden kapandomda ghost screen di de. Nazar değmez inşallah :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 14 Ekim 2016; 19:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesga M kullanıcısına yanıt
    Cihazda radyo bulunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.