Şimdi Ara

Sony Xperia Xa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
21
Favori
63.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Dün anneme XPERIA XA aldık ve telefonu bütün gün kurcaladım, güncellemelerini yaptım, programları yükledim vs.
    10.3GB boş alanla geliyor ve bence telefon çok şık, arayüz akıcı, kamera açılma ve çekim hızı yüksek. Şarjına bir şey diyemem, henüz batarya tam oturmadı.

    Selamlar.
  • Gule gule iyi gunlerde kullanin hocam. Ben de gecen hafta cuma aldım cihazi. Sarj da fena degil. Dediginiz gibi birkac zaman sonra oturuyor. Ama hizi kamerasi sorunsuz ve cokk iyi. Ayrica gercekten cok şık. Bende siyah rengi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil performansini merak edenler icin bugunumu ornek vereyim. Oglen saat tam14:00da yuzde yuzken cikardim sarjdan. Sonrasinda 10dk kadar telefon gorusmesi, 4.5g tum gun acik, otomatik parlaklikta, biraz whatzap, facebook, banka uygulamalari, eve geldim WiFi acip 3tane program kurdum, telefonun kendi ayarlarini kurcaladim 15dk kadar, bu mesaji da su an telefondan yaziyorum. Bu arada gun boyu watzap grubundan mesajlar geliyor habire. Arada kelimelik oynuyorum girip. Su an saat 20:25 ve sarj yuzde 68. Ortalama kullanici için gayet yeterli. Bundan once s7 kullaniyordum ve acaip isiniyordu. Cok luks ve gereksiz diye satip buni aldim. Hic mi hic pisman degilim. Bu da isiniyor ama s7yle daglar var arasinda isinma anlaminda. Performans farkı ise hisstemedim. Siddetle tavsiye ediyorum alacaklara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerlendirmeniz için teşekkür ediyorum.
    bir de sabahtan şarjdan çekip akşama ne olduğuna dair bir değerlendirme yaparsanız daha tatmin edici olacaktır.
  • Hocam iyi forumlar chip incelemesin de de şarj normal kullanıcıyı götürür bir gün diye yazmışlar. 7/24 elinde pokemon aramıyorsan bu telefon alınır fiyatı düşecektir en azından hepsiburada falan indirime alır o zaman alacağım. Beklemedeyim. Arada kaldım siyah ve beyaz renklerinden hangisini almalıyım diye. Beyazda kirlenme vs olurmu? siyah çok toz gösterirmi yada parmak izi?

    Alan arkadaşlar güncel herhangi bir sorun yaşadılar mı tekrar yazarlarsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
  • PowerShot58 kullanıcısına yanıt
    Sarj cok rahat goturur hocam dert etmeyin. Yalniz bir tavsiye, kendi sarj aleti cok yavas sarj ediyor. Bende samsung tabletin sarji var, cikisi 2ampelrlik, o hem cok hizli sarj ediyor, hem de sarji cok daha dayaniyor. Bendeki renk siyah. Arkada parmak izi tutmuyor. Mat plastik yuzey ama hissiyati guzel. Onde tutuyor biraz iz tabi ama s7de bile oluyordu. Arada silersin gecer..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam bilgiler için teşekkürler sence A5(2016) ile bunu karşılaştırırsak hangisi daha iyidir? Kapak plastik oynama esneme yapıyor mu acaba?
  • Şuanda z3 compact kullanıyorum aslında memnunum performansından özellikle de boyutundan. Ama şu xa çok aklımı çeliyor arkadaşlar. Ne dersiniz Xa ne kadar güncelleme alır, donması kasması var mı, oyunlarda performansı nasıl, ve boyutu cepte rahat taşınabilir cinsten mi cihazı yakından görmedim daha çünkü, bilgi verirmisiniz arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerShot58 kullanıcısına yanıt
    A5 ile kiyaslayamam. Ne kullandim ne de bisi duydum hakkinda. Ama eski bir galaxy s7 kullanicisiyim. O telefon gereksiz pahaali idi. Ilk bir heves aldim. Ama sonra o kadar luks bir cihaza ihtiyacim olmadigini anlayinca sattim acikcasi. S7 ozellikle son guncellemelerden sonra whatzupta yazisirken bile alev gibi oluyordu. Bu cihaz yarisi kadar bile isinmiyor. Kamerasi da cok basarili. Anliycaginiz, samsung biraz da adiyla satiyor. Iphone misali. Esimde iphone 6 var ama inanin buna degismem. Kasa bukulme olayina gelince, kusura bakmayin ama insan neden telefonu eline alir bükülür mu diye bakar bence cok salakca bisey. Ha cebimde durursa bükülür mu dersen bisecik olmaz. Saglam cihaz gayet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr808080 -- 27 Temmuz 2016; 18:25:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Cihaz bence z3 kompaktan daha şık. Ekran daha buyuk, rahat edersiniz. Üstelik tasima sorununuz da olmaz. Cunku ince uzun bir cihaz. Ben gri rengini aldim. Performans olarak, inan hocam galaxy s7 ile fark yok. Neden sattin s7yi dersen onceki yazilarimi okuyabilirsin. Toputopu 3 sayfalik forum zaten :) dun colin mcrea rallyi yukledim. Canavar gibi oynuyor. Takilmadi hic. Arayuzde de hic takilma yasamadim. Sadece depolamasi 16 gb. Size on gb civari bos yer kalıyor. Ben cok uygulama yükleyen biri degilim. Beni idare ediyor. Resimleri sd karta atarsaniz uygulamalar yer kaplamaz zaten. Özetle ben tavsiye ederim sahsen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon şarjdayken bildirim ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı hızlı bir şekilde. Ekran açılmadı ondan sonra telefonun güç tuşu da çalışmadı. Pil çıkmadığı için bir şey yapamadım. Servise götürecektim ama bildirim ışığının yanıp sönmesinden gece şarj bitmiş. Tekrar taktım şarja düzeldi. Şuan bir sıkıntı yok. Bu sorunu başka yaşayan duyan oldu mu?
  • Z3 kalyn hocam o nedenle sevmiyorum ben. Kapakta veya telefonda kot boyasy falan çykar my acaba beyaz almayy dü?ünüyorum da. Hafyza sorun olmaz 6.0 ile hafyza kartyny dahili hafyza olarak kullanabiliyorsun. 32lik sd çözer sorun yok.
  • Anladım hocam. Arka kapak çok fazla çiziliyor hemen salıyor kendini diyorlar hocam bunun hakkında da tecrübelerinizi alalım ? Birde şarj çok kötü denmiş. Ne kadarda doluyor ne kadarda boşalıyor gözlemlediğiniz kadar yazarsanız.

    Ayrıca an itibari ile HepsiBurada indirime gitmiş 1,249 TL.http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-xa-p-TELCEPSONXPXA-B



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerShot58 -- 30 Temmuz 2016; 20:02:14 >
  • Pil performansı şu an nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720p ekrana yetersiz gelecek 2300 mah pil..
    Mediatek işlemci...
    2 gb ram...
    Hala 16gb depolama alanı...


    Ve hepsiburada da 1250 tl civarında satılıyor..
    Fiyat fazla olmuş!!
    Ve açıkçası bir genç için hiç de ideal bir telefon olmamış.
    Batarya ve depolama yetersiz kalacaktır..
    Bu telefon "genellikle telefonu aramak için kullanan, arada internette takılan" büyüklerimiz için ideal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediatek işlemci 8 çekirdeğin 8'inin birden çalıştığı bir işlemci deniyor, bu da cihazın performans anlamında iyi olması demektir, ekran 720p'den daha yüksek olsaydı cihaz hem fazla ısınır hemde batarya bu performansa az gelirdi, belkide günü çıkarabilmesinin sebebi bundandır. Açıkçası yan kısımların metal kaplama olması Samsung gibi yanları soyulur mu sorusunu da akla getirmiyor değil. Ancak tabii kullanıcı arttıkça görücez cihazın eksi artı yönlerini daha henüz çok yeni ve erken. Ben de burdaki yorumlara göre karar vericem, şimdilik atom karınca z3c'ye devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 31 Temmuz 2016; 0:03:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    Monarch2 hocam siz kullaniyor musunuz acaba telefonu? Yada ne kadar zamandir kullaniyorsunuz da mediatek islemciyle o ekran yetersiz gelecek diyorsunuz? Ben 2 haftadir kullaniyorum, ne islemcinin yavas oldugunu ne de ekranin yetersizligini hissettim. Beklentiler de onemli burada, ben watzup instagram face ve birkac int sitesine girerim, birkac resim ceker ve video izlerim, bana yeter, sen acarsin en son oyunu, aaaa 3 saatte pili bitti dersin, o zaman baska. Bugün hangi telefonu alirsan al oyunlar pili cabuk tuketir. Bende kelimelik ve colin mcrea rally var, gun boyu goturuyor cihaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Hocam gercekten bilincinizden dolayi tebrik ederim sizi. Cok guclu islemcilere hic birimizin ihtiyaci yok ki aslinda, tamamen tuketim toplumunun dayatmasi bu. Yok su islemci olmali, yok bu kadar ram olmali, ekran 4k olmali. Program mi yazıyorsun telefonda, sacma salak seyler yapiyoruz hepimiz tabiri caizse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben açıkçası telefonda oyun oynamayı telefona bi işkence olarak görüyorum. Oyunsever adam alır bi ps vista deli gibi oynar ikinci elleri 150-200 arası filan. Hele birde online oyunları şarja bağlı olarak oynayanlar var, işte onlar tam bi batarya katilleridir. Asla yapılmaması gerekir. Bu arada aklıma takıldı batarya li-ion muydu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerShot58 kullanıcısına yanıt
    Bu hocam lafina da hastayim ama geçelim simdi bunlari hocam :) arka kapak nasil saliyormus bilmiyorum, bende bisi yok. Hatirlarsiniz belki, eski galaxy s7 kullanicisiyim demistim. Inanin, onun arka kapaginda nasil oldu bilmiyorum ama 2 tane cizik olustu, sadece masaya kaldirip koymayla. Telefonu asla cepte anahtar vb esyalarla tasimam, cantada kendi ozel gozu vardir, buna ragmen cam yuzey oldugu icin aninda ciziliverdi. Ve cok pis parmak izi tutuyordu, anlatamam. Bunun arka kapak plastik ama metal gibi duruyor, bendeki griye çalan füme renkli olan model, beyazi bilemiycem, ne cizilme ne salma oldu, salma nassi oluyorsa artik!!! Kendi sarj cihazi biraz yavas dolduruyor. Bende samsung tablet sarj cihazi var, onla daha hizli doluyor gercekten. Pil kullanima bagli, bende sadece kelimelik ve colin mcrea ralli var, kelimeligi gun boyu isten firsat buldukca oynarim, ama diger oyunu nadiren oynarım. Siradan islerde, biraz muzik (spotify), sosyal medya, whatzap, tel gorusmesi cok rahat goturur sizi. Ayrica cok şık bir cihaz, kamerasi da gece anlamsiz hizli çekiyor :) ha tabi bir s7 kadar net degil elbet ama gayet basarili. Ornek resim de bir ara ekliyeyim size hatta..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.