Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.760
Cevap
22
Favori
101.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇöÇan


    quote:

    Orijinalden alıntı: QuentiDarK

    Yazılım onarma ile muhtemelen düzelir.

    Biz yazılım onarımı yapamıyoruz yarıya gelmeden kalıyor bi kaç kez böyle oldu windows 10 damı problem var yazılımdamı bilmiyorum

    sıkıntı yaşayan varmı soruyorum.hiç kimsemi yazılım onarımı yapmadı yada fikri yok anlamadım.

    Hocam yazılım onarımını daha önce abimin telefonuna uyguladık (Z3) aynı sorun bizde de oldu ancak yazılım onarımını sürekli yapmadığımız için çok dert etmedik açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neo N kullanıcısına yanıt
    Hocam sony shoplara bakın eğer yoksa internette dolaşın . Türkiye de yoksa amazondan alabilirsiniz.
  • Bir aydan beri bu telefonu kullaniyorum. Kamera hakkinda hic bir beklentim yoktu. Ama bu cihazin kamerasi ortalama degil daha da altinda. Kotu. 4s ile cektigim fotograflar bile daha kaliteli duruyor. Ustelik ic mekanda degil dogrudan agiz hava gunduz agaclik bolgeler. Camur gibi goruntu cikiyor. İki metre uzaktaki arabankn plakasina zoom yapiyorum ama okuyamiyorum. 20mp nereye kayboluyor anlamiyorum ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Werkzeug W kullanıcısına yanıt
    Hangi mod kaç mp ile çektiğimi hatırlamıyorum ama hem düşük ışık hem de plakalar bile okunuyor.

  • Kesinlikle sizin cihazınızda bi sorun var, bende aylardır kullanıyorum ve kameradan çok memnunum, bırakın 4s i arkadaşlarımın iPhone 6 ile çektiği resimler bile benim telin yanında leş kalıyor, her ortamda denendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende dün cihazı aldım kamera ses ekran batarya harika bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim bir fotoğraf çektim az önce

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • fatgm F kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrikler güzel fotoğraflar çıkmış. Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama herkese tavsiyemdir camera Fv-5 uygulaması var daha fazla ayar yapmamızı sağlıyor isterseniz bir deneyin daha iyi fotoğraflar yakalayabilirsiniz.
  • Werkzeug W kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğrafa bakmak isteğiniz zaman biraz geç netliyor.. Netlemesi için bekliyormusunuz ?

    Eğer sıkıntı burada değilse yazılım onarımı yapın muhtemelen düzelecektir o da olmaz ise garantiye gönderebilirsiniz. Muhtemelen yazılım kaynaklı bir problemdir..

    4s den kat be kat daha iyi çekiyor sizin telefonunuzda bir problem olabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam deneyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende cihazı alıp aranıza katıldım.Birkaç sorum var resim çekerken 1 metre ileride nesneye zoom yapınca görüntü bozuluyor resim kalitesi düşük çekiyor sony çağrı merkezini aradım durumu anlattım yazılım güncellemesi yapın düzelir dediler şuan android 6.0.1 sürümü yüklü 7.0a güncelleme yapmadım kamerası açıkcası memnun etmedi beni ön kamerayla çektiğim görüntü nokia 5800 arka kamerası ile çektiğim görüntü kadar iyi değil gibi geldi bana tamam amiral gemisi bir cihaz değil ama daha iyi çekmesini beklerdim.Sizlerin kullandığı cihazlarda nasıl sonuçlar ortaya çıkıyor 1 metre ileriye zoom yapınca görüntü bozuluyormu.Sizce benim telefondamı sorun yoksa yazılım güncellemesi yapmadığım içinmi bu şekilde sonuç alıyorum?

    Google playe girince birşey dikkatimi çekti uygulamarım ve oyunlar kısmına girdiğim zaman bazı yüklü uygulamaların tarihleri dikkatimi çekti mesela Advanced Logging 28. hafta önce kullanıldı diyor diğer uygulamalardada aynı durum söz konusu ekran görüntüleri aldım yüklüyorum.Ben daha önce android telefon kullandım ama şuan kullandığım hesap ile değil başka hesaplarla kullanmıştım kafamı karıştırdı bu durum acaba bana daha önce kullanılmış geri paketlenmiş telefonmu gönderdiler diye düşünmeye başladım bu konuda bilgisi olan varmı yada bu durumu yaşayan?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewiz5555 -- 24 Nisan 2017; 23:57:39 >




  • hocam fotoğrafı açtıktan sonra netlesmesini bekliyormusunuz? Bir kaç saniye netlesmesini bekleyin. Bende de nokia 5800 var iki kamera da kat kat daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    evet foto çektikten sonra netleşmesi için biraz bekliyorum kamerada uzağı çekmek için yakınlaştırdığım zaman görüntü bozuluyor.peki diğer sorularıma cevap verir misiniz?
  • Hocam telefonu nereden aldınız distribütör garantili mi yoksa Sony Türkiye garantili mi?

    Telefona yazılım yüklendikden sonra kontrol amaçlı uygulamalar kontrol edilmiş olabilir.



    Telefonun garantisi sizin kullanmaya başladığınız gün mü başlıyor? Ayarlar>destek bölümünden görebilirsiniz.



    Bunlar dışında fotoğraf kalitesi yazılımsal bir sorun olabilir çünkü çoğu kullanıcı fotoğraf kalitesinden çok memnun. Telefonu bence android 7 ye yükseltmeden yazılım onarım yapın muhtemelen düzelicektir sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • QuentiDarK kullanıcısına yanıt
    telefonu hepsiburada.com üzerinden bir satıcıdan aldım ürün imei numarasını sony arayıp kontrol ettirdim sony türkiye garantili olduğunu söylediler.20 nisanda sipariş verdim 22 nisanda ürün geldi.ekran görüntüsü aldım yüklüyorum 2.01.2019 garanti son tarihi.
  • Hocam garantisi Ocak ayının 2sinde başlamış gözüküyor. Satıcı kontrol amaçlı telefonu açmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuentiDarK kullanıcısına yanıt
    sony türkiyeyi arayıp durumu anlattım telefonda yazan süre yanlış olabilirmiş ben kontrol ettirdim 22.04.2017 de garanti başladığını söylediler yani hat takıldığı anda başladı dediler.
  • telefonun kutusunun üzerinde güvenlik bandrolü yokmuydu ? üzerinde sony yazan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    kargo geldiğinde evdekiler açmışlar kutuyu ben çalışıyordum kutunun kenarlarında sony void yazan yapışkanlar var olduğu görülüyor ben 1 tanesini bulabildim diğerini bulamadım yapışkanın.
  • http://i.hizliresim.com/j8DVNW.jpg



    yukarıdaki resim 23mp tüm ayarlar auto da çekildi. Zoom vs yok. Basık tutup odaklamayı da bekledim! Floresan altında çekildi, hdr kapalı...



    http://i.hizliresim.com/yEDLk0.jpg



    İkinci (yukarıdaki) resim ise WB=Floresan seçildi. Diğer ayarlar auto da. 23MP. HDR kapalı (hdr açıkken daha kötü çekiyor)



    http://i.hizliresim.com/P0VPyN.jpg


    Bu son resim ise S7 ile auto da çekilmiş VE whatsapp tan bana yollanmış 200kb lık resim!



    Not= Sistemi akşama doğru 7.0 a güncelledim ve bu resimler 7,0 ile çekildi. Fakat güncellemeden önce de aynısı idi...



    Not2= şöyle de birşey dikkatimi çekmişti, resim çekme tuşuna basmadan önce ekranda sanki daha canlı ve net görüyorum fakat resmi çekince kötü çekiyor SANKi.



    Not3= güneş ışığında çektiğim resimler sanki iyi gibi fakat tam test edemedim. Pek vaktim olmuyor. Ve resimlerin Forumda direk görünmesinin nasıl olduğunu hatırlayamadığım için sizi linklere tıklamak ile uğraştırıyorum kusura kalmayın!



    Trol olup ta sağa sola trol diyenler, Abartı Taraftar modunda fanlar dışında Herkesin fikri önemlidir ve bilgisini ve fikirlerini paylaşanlar-paylaşacaklar a şimdiden teşekkür ediyorum!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerp -- 25 Nisan 2017; 21:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.