Şimdi Ara

Sony Xperia X (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.374
Cevap
31
Favori
126.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • android 7de şarj süresi düştü. Sorun bu. Android 6da iken 5 6 hatta 7 saat alabilirken simdi 4 5 saat alıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Bendede düşmedi aksine arttı ekran süresi.. Tekrar söylüyorum senkronizasyon, bildirim, ve arka planda veri tüketimi seçenekleri gözden geçirilmesi gerekiyor şarj sorunu yaşayanlar tarafından.. Bunun yanında 7.0da stamina modu 3 kademeli bu ayarlarında kullanım şartlarına uygun yapılması gerekiyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar android 7.0 güncellrmesini yaptıktan sonra şarjı kötüleşen arkadaşlara birkaç ayar tavsiyesi yapmak istiyorum.. Öncelikle kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın..

    İhtiyaç duymadığınız uygulamalardan gelen bildirimleri ve bu uygulamaların arka planda veri tüketmesini engelleyin..




    Bunun dışında uygulamalara verdiğiniz izinlerde çok önemli.. İhtiyaç duymadığınız izinleri kapatın..


    Bu ayarları yaptıktan sonra benim ekran parlaklığım yüzde 40 civarı ve şarj sürem aşağıdaki gibi..


    Sony Xperia X
    Sony Xperia X
    Sony Xperia X
    Sony Xperia X
    Sony Xperia X
    Sony Xperia X
    Sony Xperia X



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 14 Şubat 2017; 9:1:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun falan oynuyor musun telefonda?Eğer oynuyorsan ve böyleyse çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut5067 U kullanıcısına yanıt
    oyun oynamıyorum vede sadece wifide kullanıyorum.. mobil veri hiç yok..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zaten oyunu fazla oynamiyorum insallah sarj suresi sizin gibi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün sonunda kaç saat ekran süresi aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    7.30 saat yüzde 12 ile şarja taktim..benim sosyal medya hesabim hic yok whatsapp harici..oyun oynamiyorum..ve bulundugum ortamlarda ev-is hep wifi oldugu icin bu kadar iyi gidiyordur..birde acik alanda cok gezmedigim icin hem sebeke cekimi hemde ekran parlakligini yuzde 50 yada altinda tutarak avantaj sagliyorum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, eşime aldığım xperia x rose gold ile aranıza katıldık. Telefondan memnunum veya değilim diyecek kadar kullanmadık henüz. ancak ilk izleninim iyi bir hediye oldu :)

    Telefona henüz hat takmadım, wireless bağlantısı da yapmadım. bir kaç gün test edeyim diye. n11'den almıştım. hat takılırsa veya wireless ile bağlanılırsa geri iade hakkı olmuyor diye yazmışlar sitede.Neyse test ekranından testleri yaptım, ölü piksel vs yok, herşey güzel çalışıyor.

    Şimdilik tek eleşitirim parmak izi okuyucusunda. bilmiyorum belki ayarlarında farklı bir durum vardır. Ancak benim telefonun LG G5. LG G5'de parmak izi sensörü telefonun arkasında , ki telefonun arka yüzü parmak izi okuyucusu için en kötü yerleşimlerden bence biri ya önde olmalı ya da sony de olduğu gibi yanda. Yalnız LG G5 'teki sensörün iyi yanı şu ki, telefon kapalı iken dokunduğumda direkt ana ekrana gelebiliyor, tuşa bastırmaya filan gerek yok yani. Xperia X 'de ise sensörün olduğu tuş bastırmak gerekiyor sanırım. Keşke dokunma ile de direkt ana ekrana gitseydi diye düşünmedim değil.
    Birde ekran kapalı iken çift tıklama ile açma işlevi LG G5 'te harika işliyor. herhangi bir yere herhangi bir şekilde çift tıkla ekran kapanıyor, ekran kapalıyken herhangi bir yere çift tıkla hemen kilit ekranı açılıyor (tabi bu modun açık olması pilden yiyor)..hassasiyet çok iyi. xperia x 'te ise hassasiyet çok kötü, ilkinde neredeyse hiç algılamıyor, illa aynı noktaya vuracaksınız, biraz sert vuracaksınız vs. pek kullanışlı değil yani..en iyisi kapalı durması hem batarya ömrü de kısalmaz.

    ekranın kalitesi ve parlaklığıi netliği vs ise LG G5 'e göre çok çok iyi geldi bana. LG G5'lerde ekran parlaklığı zaten düşük, xperia x 'te direkt güneş altında olmadıkça ekran parlıklığı her durumda %50-60 yetecek gibi görünüyor.
    Fotopraf kalitesi açısından karşılaştırma yapmadım henüz. Ama fotoğraf tuşuna iki kere basınca fotoğraf çekmesi lazım diye biliyorum, bendekinde tuşa basılı tutunca kamera açılıyor. tuşun yeri iyi bu arada.

    şimdilik bu kadar




  • drlevent kullanıcısına yanıt
    parmak izi okuyucu tuşa basmadan çalışmıyor herhangi bir ayarı bulunmamakta.. çift tıklama ile ekran uyandırma dediğiniz gibi lg deki gibi sağlıklı çalışmıyor.. yazılımı 7.0 a güncellemediyseniz öyle kalsın.. 6.0 da şarj daha iyi gidiyor..
  • drlevent kullanıcısına yanıt
    hızlı bir şekilde ekrana tıklarsanız açılmıyor stabil olarak ama arada az boşluk bırakarak yani kapı çalar gibi tık...tık şeklinde yaparsanız çalışıyor stabil olarak bende.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drlevent kullanıcısına yanıt
    deklanşör tuşuna bastığınızda kamera açıldığı an çeksin istiyorsanız kamera-ayarlar-hızlı başlatma başlat ve yakala yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de internetten sipariş verdim yarın gelecek telefon ilk olaran ne yapmalıyım? Simkart takmadan açıp bakmalı mıyım? Ne tür kontroller yapmalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankarali87

    Merhaba arkadaşlar ben de internetten sipariş verdim yarın gelecek telefon ilk olaran ne yapmalıyım? Simkart takmadan açıp bakmalı mıyım? Ne tür kontroller yapmalıyım.

    sim kart takmayın ve wifi bağlanmayın.. ekranda ölü piksel olup olmadığını kontrol edin...android 6 ile gelecektir bana kalırsa güncellemeyin..6.0 da şarj daha iyi gidiyor..
  • Merhaba bir kac gundur telefon ile birini aradigimda ekran karariyor ve ne yaparsam yapayim acamiyorum. Guc tusu felan hic ise yaramiyor. Konusma bitince ekran kendine geliyor neden sizce ne yapmam gerek 7 kullaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesajınızı yeni gördüm telefon geldi sim kart taktım parmak izi okuttum jelatini çıkarttım. İş yerinde olduğumdan wifi bağlantısı akşam evden yapacağım. Ölü piksel nasıl bakılıyor uygulama mı indirmeme gerekiyor?
    Ayrıca %62 şarjla geldi akşam eve gidince şarja takacağım ne kadar süre kalması lazım şarjda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali87 -- 16 Şubat 2017; 13:19:3 >
  • ankarali87 A kullanıcısına yanıt
    *#*#7378423#*#* kodunu girin service test tıklayın display tıklayın ekrana dokundukca farklı renkler gelecek.. bu şekilde test edebilirsiniz..
  • zidan650 kullanıcısına yanıt
    Telefonu kulağınızda yaklaştırdığınızda ekran kararıyor değil mi? Bu durum yakınlık sensörü ile alakalı ve bir sorun değildir. Ama, ekran karardıktan sonra telefonu kulağınızdan uzaklaştırsanız bile görüntü gelmiyorsa, büyük ihtimalle sensörü kapatan ekran koruyucu film kullanıyorsunuz demektir. Çözüm için o koruyucuyu sökmeniz gerekiyor.
  • merhaba arkadaşlar tam oturan ekran camı alacağım. Fakat kafam karıştı bir nano yazan var birde temperli yazan hangisinden almak lazım birde bazıları tam oturuyor bazıları ise baya bir boşluk kalıyor.
  • zidan650 kullanıcısına yanıt
    Piyasa da tam oturan silikon benzeri bir koruyucu var oda çok parmak izi bırakıyor yine kenarlarda hava da kalıyor. Temper cam taktırdım ondada ciddi oranda boşluk ve hava var.En iyisi yurt dışından sipariş vermek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.