Şimdi Ara

SONY Xperia Tamir (İstanbul Anadolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    Sony Xperia telefonumuz da şöyle bir sorun çıktı. Bir yeri aradığımız zaman aramıyor gibi görünüyor ama karşı taraf açınca ekranda saniyelerin saymaya başladığını görünce aramış olduğunu anlıyoruz ama ses gelmiyor gitmiyor. Birisi bizi aradığında da ya çalmıyor, çalsa da yine ses gelmiyor gitmiyor.

    Sony ile görüşme sonucunda Telesonic diye bir firmaya yönlendirildik İstanbul Maltepe'de. Sony nin servis işlerine orası bakıyormuş fakat gittiğimizde anladık ki, sağlam girenin bozuk çıktığı bir yer burası. Birisinin telefonunun bozuk yerini tamir etmişler fakat ona karşılık sapa sağlam kasasını alıp yerine çıkma kasa takmışlar, müşteri itiraz edince de "Siz de ne uyanıkmışınız haaa asdfaasf :P" demişler. Sırası her gelen gişedekilerle ayrı bir kavga ediyordu, gişedekilerin de tek söylediği "Napalım memnun değilseniz Tüketici Mahkemesine gidin" idi.


    Sözün özü: Bu telefonu yaptırmamız lazım, Sony'nin yönlendirdiği yer böyle çıktığı için İstanbul Anadolu yakasında (Kartal, Maltepe, Pendik, Kadıköy) nereyi tavsiye edersiniz? Bildiğini güvenilir bir yer var mı?



    Telefonun TR garantisi yok.

    Şimdiden çok teşekkürler.



  • Merhaba,

    Sony ' nin cihazlarına benim bildiğim kadarıyla Teleservis bakıyor. Telesonic ' te kimdir yahu. . Cihazınızı servise götürmeye karar vermeden önce herhangi bir yazlım güncellemesi fabrika ayarlarına döndürme gibi bir işlemde bulundunuz mu? Bahsettiğiniz firma eğer gerçekten anlattığınız türde ise bırakın tüketici mahkemesine şikayet etmeyi kafalarına direkt telefon atılacak kişiler. Aşağıda linkini verdim. Yeri Maltepe 'de. İsterseniz arayıp bir görüşün.

    http://www.teleservice.com.tr/tr/our-locations.html
  • Pardon yanlis yazmisim, ben de maltepe'deki bu sizin gösterdiğiniz teleservice den bahsediyordum.

    Nasil olsa garantisi olmadığı için farklı bir yere götüreceğiz. Bildiğiniz baska bir yer var mi önerebileceginiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurumsal servis değil fakat senelerdir bu işle uğraşan güvenilir birini tanıyorum. Reklam gibi olmasın fakat benim telefon tamirinde üstesinden gelemeyeceğim bir husus veya durum olduğunda ilk gideceğim kişidir Mustafa usta. Yeri Pendik 'te.

    http://www.tubiba.com/sevgi-iletisim-bati-mh/

    İsterseniz bir danışın.
  • Saol cok tesekkur ederim,bi arayalım bakalim😄😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.