Bildirim
Sony Xperia S Yeni partilerde ekran sorunu yaşayan var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir fikri olan yok mu arkadaşlar ??? _____________________________ -
Belki problemin ana konusuna sorarsanız daha rahat bilgi alırsınız;
http://forum.donanimhaber.com/m_60644845/tm.htm_____________________________ -
Bilgi için teşekkürler. Arkadaslarınn durumunu anlıyorum fakat cok sayıda da bos bilgi var...amacım konuya bu boyuttan bakmaktı fakat başarılı olamadım sanırım. Tekrar teşekkürler _____________________________ -
Kullanan arkadaşlardan şuan için yeni partilerde sorun olduğu görülmedi ama şans meselesi arkadaşım yinede ilk part olanlardan uzak dur derim :) _____________________________ -
benimkinde sarı ekran sorunu yok arkadaşım _____________________________ ryzen 5 3600 , sapphıre rx590 spacial edition , asrock b450 -
quote:
Orijinalden alıntı: thetuco
benimkinde sarı ekran sorunu yok arkadaşım
Telefonunuz 2. veya 3. parti mi acaba? yani demek istediğim belli yeni partilerde sorun yoksa almak istiyorum bu telefonu...
Teşekkürler_____________________________ -
aaab hangi parti ya :/ _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vForOttoman
aaab hangi parti ya :/
2. Parti oluyor galiba.
quote:
Telefonunuzun kaçıncı parti olduğunu görmek için yapmanız gereken:
arama ekranında *#*#7378423#*#* yapıp service info ardından software info ya girin
Type Number da baştaki iki harf kaçıncı parti olduğunun gösterir
AA: 1. parti
AB: 2. parti
AC: 3. Parti
sony nin orjinal sitesinde yazdığına göre bu sararma sorunu sadece 1. parti telefonlarda oluyormuş...
_____________________________ -
Benim ki AA yani ilk seri ama sarı ekran sorunu yok.Biraz şans işi sanki
_____________________________ -
Benimki de AAD yani ilk seri ama sarı ekran falan yok.Bu biraz da kullanım ile ilgili galiba.Zira iphone larda da varmış sarı leke olayı. -
Ekranın sararması, telefonun aşırı ısınmasından kaynaklanıyor.
Bu hatalı üretimdir arkadaşlar. Tabi kullanıma göre değişir ama neden olsun böyle bir problem.
İlk parti de var bu problem, garanti ücretsiz onarıyor ama kim içi açılan telefonu kullanmak ister.
Millet olarak telefon hayatımızın önemli bir kısmını oluşturduğu için , herkes bu konuda hassas.
Ben bu yüzden çatlama sorunu olduğu için Arc s'imi sattım 4 aylık telefondu daha. 18 ay garantisi vardı.
Ne yazık ki ram sorunu ve günü geldiğinde çatlama olacağından sattım._____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
-
hangi parti olduğu menüden değil de arka kapağı çıkardığınızda üstte yazan a bakacaksınız.menüden bakınca hepsi AAD zaten.yabancı forumlara da bakarsanız asıl bakmanız gereken yerin arka kapağın orasıdır.ilk partilerde AAAB yazıyor.ikinci partide ise ABAB.
benim ki de ABAB ve sıkıntı yok şükür_____________________________ -
arkadaşlarrr istanbulda nerden satın alabiliriz peki spesifik olarak, ilk parti olmayanından xperia s'i ??? : ))) _____________________________ -
kutudan hangisinin çıkacağını bilemezsin ki.ancak almadan adama söyle; eğer ki 1.seri üretim çıkarsa almam diye.bilgi sahibi değilse öğrenmiş olur bi daha o da o seriyi almaz,satmaz:D _____________________________ -
Benim telefon 2. parti yani ABAB serisi ve hiç bir problem yok çok şükür. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ceritemrah
Benim telefon 2. parti yani ABAB serisi ve hiç bir problem yok çok şükür.
Peki nereden aldın telefonu??
Teşekkürler_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cossetti
quote:
Teşekkürler
Gold.com.tr den aldım._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cossetti
quote:
Teşekkürler
Gold.com.tr den aldım.
Bilgi için teşekkürler... GOLD'dan alınıp 2.parti olduğunu söyleyen 2. kişisin tabi bu benim ulaştığım bir bilgi(kesinlikle aksini iddaa etmiyorum). Hayırlı olsun...
Genel olarak 2.partiler nerelerde saptamaya çalışıyoruz :)_____________________________ -
Sarı ekran sorunu konusunda son durum nedir.Piyasada satılanların kutusundaki ürünü son partimi değilmi diye açtırıp bakabiliyormuyuz.
Bu telefonu almayı düşünüyordum,tasarım ve özellikl erolarak çok güzel ama okuduklarım tadımı kaçırdı.1400 tl verip elde kalması tatsız bir durum gerçekten._____________________________
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- z3x box
- 0543 kimin numarası
- nokia e72
- şebeke sıfırlama kodu
- samsung s22 ne zaman çıktı
- turkcell arama yönlendirme iptal
- samsung s26 fiyatı
- redmi 7a fiyat
- angry birds rio
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler