Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
157.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydin60

quote:

Orijinalden alıntı: Baha1990

sa xpreia go denedık on kamera devreye girmiyor tangoda. xperia s de giriyor mu devreye?? telefondan memnun musunuz 1200 tl - için ne önerirsiniz tek yapacagım tango ve skype gibi programlarla görüntülü konusmak ... Ama ön kameradan tabi.

ben görüşme yapıyorum. sorun yok. Ön kamera kusursuz.

peki alternatif şunu al diyeceğin var mı hocam 1200 tl ve aşağısı için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydin60

quote:

sa xpreia go denedık on kamera devreye girmiyor tangoda. xperia s de giriyor mu devreye?? telefondan memnun musunuz 1200 tl - için ne önerirsiniz tek yapacagım tango ve skype gibi programlarla görüntülü konusmak ... Ama ön kameradan tabi.

ben görüşme yapıyorum. sorun yok. Ön kamera kusursuz.

peki alternatif şunu al diyeceğin var mı hocam 1200 tl ve aşağısı için

SP derim. Onun dışında - ion ve S

• Saolun Hocam o zaman ben bu telefona bakayım. Ayrıca dış görünüm ve dizaynı da cezbedici bu telefonun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

Saolun Hocam o zaman ben bu telefona bakayım. Ayrıca dış görünüm ve dizaynı da cezbedici bu telefonun.

kardeşim ben aldım 1 hafta 1 gün oldu çok memnumum tasarım zaten süper bi yere gittinmi vay anasını xperia var çocukta diyolar şahit oldudm herkes senle ilgileniyo hele oynadığım oyunları görenler daha bi hayran oluyo kamera kusursuz çekiyo bazılar daha büyük beklenti umuyo ama sonuçta bu pro makine değil 12 mp yarı pro var arkadaşımda nikon on makineden aşağı değil bide makine 14 mp bu 12 mp ve bazı resimlerde daha yüksek performası var çok kaliteli resimler çekiyo güneşli ortamlarda mükemmel karanlıkta flaş yetersizliğinden dolayı siyah bölgelerde kırmızı taleneler oluyo fazla belli olmasada oyun dersen gta vice city oynuyorum ful kalite tek bir kasma yok bide ps3 dualshock kol aldım sixaxis controller ile telefona bağlıyorum telefonuda şarj ve hdmı ardından açıyo gta vice city veya modern combat 4 başlıyorum oynamaya full hd 1080p daha ne istim allahtan i phone 5 alıcaktım bunu aldım çokta memnunum iyiki almışım tek sorun şarj en fazla bana 26 saat dayandı daha fazla gitmiyo normal kullanımda

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

quote:

Saolun Hocam o zaman ben bu telefona bakayım. Ayrıca dış görünüm ve dizaynı da cezbedici bu telefonun.

kardeşim ben aldım 1 hafta 1 gün oldu çok memnumum tasarım zaten süper bi yere gittinmi vay anasını xperia var çocukta diyolar şahit oldudm herkes senle ilgileniyo hele oynadığım oyunları görenler daha bi hayran oluyo kamera kusursuz çekiyo bazılar daha büyük beklenti umuyo ama sonuçta bu pro makine değil 12 mp yarı pro var arkadaşımda nikon on makineden aşağı değil bide makine 14 mp bu 12 mp ve bazı resimlerde daha yüksek performası var çok kaliteli resimler çekiyo güneşli ortamlarda mükemmel karanlıkta flaş yetersizliğinden dolayı siyah bölgelerde kırmızı taleneler oluyo fazla belli olmasada oyun dersen gta vice city oynuyorum ful kalite tek bir kasma yok bide ps3 dualshock kol aldım sixaxis controller ile telefona bağlıyorum telefonuda şarj ve hdmı ardından açıyo gta vice city veya modern combat 4 başlıyorum oynamaya full hd 1080p daha ne istim allahtan i phone 5 alıcaktım bunu aldım çokta memnunum iyiki almışım tek sorun şarj en fazla bana 26 saat dayandı daha fazla gitmiyo normal kullanımda

Bu sözün üstüne daha ne denir çok iyi açıklamışsınız teşekkür ederim. Bundan 2 ay kadar sonra beyaz rengini alacağım. Renk olarak ne önerirsiniz. Gta vice city telefonda oynamadım hiç iyi çalışıyor mu ve kullanılabilirliği nasıl, oyundaki kontroller? Ve dokunmatik konusunda ne diyeceksiniz? Yakın çevremde kullanan yok ta.

• Ben telefonu 3 aydır kullanıyorum ve telefonun her yönünden memnunum kamerası olsun ekrandaki akıcılık olsun herşeyiyle iyi antutu adlı test programında çok tatmin edici çıkmasada her özelliği ile göz dolduracak şekilde arakdaslar inanmaya bilir ama benimle aynı zamanda bi arkadasım iphone 5 aldı oyun açılışında yaklaşık olarak 4 5 sn gibi bi farkla hızlı açtım oyunun görsel anlamda iphone 5 ile kıyaslanmaz ama (ekranı küçük olduğu için daha akıcı) hız olarak çok tatmin edici telefonda kasmadan eser yok internet hızına gelince gayet başarılı ki zaten türkiyede telefonlar 6 mbps nin üzerinde internet çekemezsiniz telefonda öyle biliyorum. mesaj yazmakta iphone kadar iyi değilim eski bir 4 kullanıcısı olarak . ama olsun biraz yavaş ve tatmin edici yazarım :D jellybean güncellemesi ile zaten mükemmel bir hal aldı ve walkman programını beğenmeyenler olmuş aynı zamanda fluence bold kullanıcısıyım ve arabamda hiç bir telefon ile bu kadar net ses aldıgımı hatırlamıyorum ses ayarlarından istediğim ayarla istediğim sesi yakalayabiliyorum. alttaki 3 tuşa gelince alışması gerçekten çok zor. ama dokunuşta titreşimi açarsanız daha rahat kullanabilirsiniz. Disk yazma hızının fazla iyi olmamasına karşılık tatmin etmiyecek bir düzeydede değil ve 32 gb hafıza filmlerime fotoğraflarıma ve videolarıma fazlasıyla yettiğini düşünüyorum telefondan film izlemek özellikle televizyona kablosuz bağlandıgım zaman mükemmel derecede iyi oluyor. Kasası zaten bence tasarım harikası bunları yazdıktan sonra tamamen sony hastası birisi diyebilirsiniz ama tüm markaları kullandım şuan sony den çok memnunum ve herkez sony kesinlikle kullanmıştır televizyonum müzik sistemim mp3 çalarım herşeyim sony ve çok memnunum.
    Dokunmatikte iphone nin eline su dökemez ama bunuda hatırlatmak isteirm.

Yazarken zorlandım sonuna kadar okuduysanız teşekkür ederim.

• Sizce beyaz mı güzel siyah mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: thesles

Ben telefonu 3 aydır kullanıyorum ve telefonun her yönünden memnunum kamerası olsun ekrandaki akıcılık olsun herşeyiyle iyi antutu adlı test programında çok tatmin edici çıkmasada her özelliği ile göz dolduracak şekilde arakdaslar inanmaya bilir ama benimle aynı zamanda bi arkadasım iphone 5 aldı oyun açılışında yaklaşık olarak 4 5 sn gibi bi farkla hızlı açtım oyunun görsel anlamda iphone 5 ile kıyaslanmaz ama (ekranı küçük olduğu için daha akıcı) hız olarak çok tatmin edici telefonda kasmadan eser yok internet hızına gelince gayet başarılı ki zaten türkiyede telefonlar 6 mbps nin üzerinde internet çekemezsiniz telefonda öyle biliyorum. mesaj yazmakta iphone kadar iyi değilim eski bir 4 kullanıcısı olarak . ama olsun biraz yavaş ve tatmin edici yazarım :D jellybean güncellemesi ile zaten mükemmel bir hal aldı ve walkman programını beğenmeyenler olmuş aynı zamanda fluence bold kullanıcısıyım ve arabamda hiç bir telefon ile bu kadar net ses aldıgımı hatırlamıyorum ses ayarlarından istediğim ayarla istediğim sesi yakalayabiliyorum. alttaki 3 tuşa gelince alışması gerçekten çok zor. ama dokunuşta titreşimi açarsanız daha rahat kullanabilirsiniz. Disk yazma hızının fazla iyi olmamasına karşılık tatmin etmiyecek bir düzeydede değil ve 32 gb hafıza filmlerime fotoğraflarıma ve videolarıma fazlasıyla yettiğini düşünüyorum telefondan film izlemek özellikle televizyona kablosuz bağlandıgım zaman mükemmel derecede iyi oluyor. Kasası zaten bence tasarım harikası bunları yazdıktan sonra tamamen sony hastası birisi diyebilirsiniz ama tüm markaları kullandım şuan sony den çok memnunum ve herkez sony kesinlikle kullanmıştır televizyonum müzik sistemim mp3 çalarım herşeyim sony ve çok memnunum.

aynen kardeşim katılıyorum çok süper bi telefon iphone 5le kıyaslanamaz bence

• quote:

Sizce beyaz mı güzel siyah mı?

Kardeşim ben siyah aldım daha iyi leke pislik belli etmiyo :D bide bu gün fark ettim sony telefonun ekranına 2 adet film kaplamış ilkim ekranı kaplıyo 2. kulaklık ve kamera hariç tüm ekranı süper olmuş
  • Arkadaşlar Bu Telefonun Kulaklığının Üzerinde Bi Ekran Var O Ne İşe Yarıyo Bİleniniz Varmı
  • quote:

Ben telefonu 3 aydır kullanıyorum ve telefonun her yönünden memnunum kamerası olsun ekrandaki akıcılık olsun herşeyiyle iyi antutu adlı test programında çok tatmin edici çıkmasada her özelliği ile göz dolduracak şekilde arakdaslar inanmaya bilir ama benimle aynı zamanda bi arkadasım iphone 5 aldı oyun açılışında yaklaşık olarak 4 5 sn gibi bi farkla hızlı açtım oyunun görsel anlamda iphone 5 ile kıyaslanmaz ama (ekranı küçük olduğu için daha akıcı) hız olarak çok tatmin edici telefonda kasmadan eser yok internet hızına gelince gayet başarılı ki zaten türkiyede telefonlar 6 mbps nin üzerinde internet çekemezsiniz telefonda öyle biliyorum. mesaj yazmakta iphone kadar iyi değilim eski bir 4 kullanıcısı olarak . ama olsun biraz yavaş ve tatmin edici yazarım :D jellybean güncellemesi ile zaten mükemmel bir hal aldı ve walkman programını beğenmeyenler olmuş aynı zamanda fluence bold kullanıcısıyım ve arabamda hiç bir telefon ile bu kadar net ses aldıgımı hatırlamıyorum ses ayarlarından istediğim ayarla istediğim sesi yakalayabiliyorum. alttaki 3 tuşa gelince alışması gerçekten çok zor. ama dokunuşta titreşimi açarsanız daha rahat kullanabilirsiniz. Disk yazma hızının fazla iyi olmamasına karşılık tatmin etmiyecek bir düzeydede değil ve 32 gb hafıza filmlerime fotoğraflarıma ve videolarıma fazlasıyla yettiğini düşünüyorum telefondan film izlemek özellikle televizyona kablosuz bağlandıgım zaman mükemmel derecede iyi oluyor. Kasası zaten bence tasarım harikası bunları yazdıktan sonra tamamen sony hastası birisi diyebilirsiniz ama tüm markaları kullandım şuan sony den çok memnunum ve herkez sony kesinlikle kullanmıştır televizyonum müzik sistemim mp3 çalarım herşeyim sony ve çok memnunum.

kardeşim jelly bean güncellemesinden sonra 3d panorama kayboldu sen güncelledinmi telefonunu ve senin şarj ne kadar gidiyo

• evet 3 d panaroma kayboldu bence telefonun en vasat uygulamasıydı zaten. Şarz olayı dersende Gece %100 de bırakıyorum sabah 94 de alıyorum mobil veri dolayısıyla whatsapp açık sürekli mesaj atıyorum foursquare yani aklına gelebilecek tüm sosyal medya unsurlarını açıyorum . sabah 8 de işe gittiğimi düşünürsek öğleden sonra 4 e kadar idare ediyor. eğer sadece gün boyu araba ile gezicem bluetooth dan müzik açıcam dersen günü deviriyorsun. 3G en çok şarz yiyen pok her telefonda olduğu gibi.
  • quote:

evet 3 d panaroma kayboldu bence telefonun en vasat uygulamasıydı zaten. Şarz olayı dersende Gece %100 de bırakıyorum sabah 94 de alıyorum mobil veri dolayısıyla whatsapp açık sürekli mesaj atıyorum foursquare yani aklına gelebilecek tüm sosyal medya unsurlarını açıyorum . sabah 8 de işe gittiğimi düşünürsek öğleden sonra 4 e kadar idare ediyor. eğer sadece gün boyu araba ile gezicem bluetooth dan müzik açıcam dersen günü deviriyorsun. 3G en çok şarz yiyen pok her telefonda olduğu gibi.

akşam telefonun şarjı tamamen bitti ve şarja taktım sabah kaltım ve telefonu açtım saat 11 di heralde ondan sonra 36 saat dayandı telefon ekran görüntüsü aldım 3-5 tane onları atıcam şarjdan aldım dükkana gittim açtım film izledim 46 dakika sonra oyun oynadım ardından bıraktım ve ondan sonra normal aramalarda ve bir iki mesajda kullandım 36 saat gözlerim doldu yeminle ağlicaktım

• malesef yeni güncellemeden sonra pil çok hızlı bitiyor...güncellemeyi alalı 2 hafta oldu.
  • quote:

quote:

evet 3 d panaroma kayboldu bence telefonun en vasat uygulamasıydı zaten. Şarz olayı dersende Gece %100 de bırakıyorum sabah 94 de alıyorum mobil veri dolayısıyla whatsapp açık sürekli mesaj atıyorum foursquare yani aklına gelebilecek tüm sosyal medya unsurlarını açıyorum . sabah 8 de işe gittiğimi düşünürsek öğleden sonra 4 e kadar idare ediyor. eğer sadece gün boyu araba ile gezicem bluetooth dan müzik açıcam dersen günü deviriyorsun. 3G en çok şarz yiyen pok her telefonda olduğu gibi.

akşam telefonun şarjı tamamen bitti ve şarja taktım sabah kaltım ve telefonu açtım saat 11 di heralde ondan sonra 36 saat dayandı telefon ekran görüntüsü aldım 3-5 tane onları atıcam şarjdan aldım dükkana gittim açtım film izledim 46 dakika sonra oyun oynadım ardından bıraktım ve ondan sonra normal aramalarda ve bir iki mesajda kullandım 36 saat gözlerim doldu yeminle ağlicaktım

sanırım sizin ekranınız takılmış galiba,
    hani şu banka soygunlarında kamera önüne aynı eksenden çekilmiş foto koyuyorlar ya.. onun gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

quote:

quote:

sanırım sizin ekranınız takılmış galiba,
    hani şu banka soygunlarında kamera önüne aynı eksenden çekilmiş foto koyuyorlar ya.. onun gibi...

:D :D :D Yok Yaa Ne Takılması :D :D Ama Yeni Güncelleme Harbi Şarjı Yiyo Sony Centere Gidicem Ordan İCS Yükleticem Geri İCS Şu Anda Jelly Beanden İyi Bu Telefon İçin Jelly Bean Geliştirilmeli Full HD Video Kayıtta Video Dona Dona Çekiliyo Kameranın I intelligent özelliği düşmüş mesela kamerada kırmızı ışık yanıyodu o daha yanmıyo

• Şarj Screen

• kolay gelsin herkese,

guncelleme ile birlikte,mccafee koruma programi geliyor onu kaldirin eskisine donecektir...
    3 gun dur normaliz tam bir gun gidiyor artik.
    saygilar,
  • Galaxy S3 İLE ikisi arasında kalmıştım, hafıza ve kamera yüksekliğinden dolayı bunu tercih ettim. Jelatini ya da Filmi çok parlaktı değiştirdim mat taktım şimdi görüntü açısından daha kullanışlı. Son jelly güncelemesinide aldım. Gayet kullanışlı. Fakat aradasırada bende hafif takılmalar oluyor.Onun dışında gayet iyi bir telefon.Bir de şöyle uçuk bir soru sorayım: bunu bilgisayara bağlarsam bilgisayardaki gamepad destekleyen herhangi bir oyunu telefonla kol niyetine oynayaailir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 18 Temmuz 2013; 14:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malkooklam

kolay gelsin herkese,

guncelleme ile birlikte,mccafee koruma programi geliyor onu kaldirin eskisine donecektir...
    3 gun dur normaliz tam bir gun gidiyor artik.
    saygilar,

mcafeede kaldırmak içime sinmiyor :) sonuçta storeden bi prog indirdikmi viruslü olup oladığını vs. virüsü silmesi güzel bişi ve bana şarj yetiyo 36 saat kullandım ben hemde 46 dk film izledim subway surfers oynadım vs sonra bıraktım ardından kadıköye gittim foto çektim vs eve geldim 1g 11s 34 dk yazıyodu

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.