Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
96
Favori
365.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaç aydır boşuna mı bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahaertopraK

    Yukarıda G4 ü öven arkadaş olmuş . Good Job . Mesela üstüne bir şey döküldüğünde , düşürdüğümde telaşlanmak istemiyorum . Kumda futbol , voleybol çamurda koşu yapıcağım diye korkmuyorum . Her anın kaçmayacağından emin olmak bile yeterli . Üstüne üstlük tüm gün elimde olmasına rağmen şarjı bitmeden günü bitireceğim . Kalınlığından rahatsız olmayacağım . Apple gibi firmalara kamera satan bir firmanın kamerasına laf söylemek değişik milyonlarca insan İphone'nun kamerasını överken . Kamera olağanüstü zaten . Karalama kampanyası başlasın o zaman iyi günler dostum .

    Sonynin amiral gemilerinde bile Z5e kadar dogru düzgün kamerasi yokken hala kamerada en birinci sony. Iphonedan bile iyi. Çünkü donanimi kendi üretiyor diye sacmalamissin. Öncelikle her şey donanım değil. Özellikle kamera yazılımı çok önemli ve bu konuda Sony son derece yetersiz. Batarya demişsiniz. Güldum. M5in batarya performansini arastiramayacak kadar aciz olamazsiniz. G4 ile benzer batarya suresi aliyor. Z serisi ile alakasi yok. Ne kadar güncelleme alacagi bile mechul. Lg G4 M5in değil Z5in rakibidir. Suya dayaniklilik haric M5in G4ten tek bir fazlasi yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 17 Kasım 2015; 18:19:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sabah altın rengi kalmamısti teknosada öğlen baktim gelmiş kaptim hemen çok yoğun ilgi varmış telefona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ozaman kozunu G4 kullanıcılar bölümünde kullan Burası M5 kullananların bölümü .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaertopraK -- 17 Kasım 2015; 18:20:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahaertopraK

    Dostum ozaman kozunu G4 kullanıcılar bölümünde kullan Burası M5 kullananların bölümü .

    Farki yok degil fazlasi yok yazdim. Okudugunu anlamayacak kadar da acizsin sen. Yani dedim ki suya dayaniklilik haric her konuda G4 üstün.

    Edit: ben mesaj yazana kadar mesajini degistirmissin. ne oldugunu anladin sonunda.

    Edit 2: ben buraya koz paylasmaya vs gelmedim. Yukarida bir arkadaş "g4 mu m5 mi demiş?" ben de ona cevap verdim.sonra sizin yanlis bilgilendirmenizi gorumce size de cevap verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 17 Kasım 2015; 18:25:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://forum.donanimhaber.com/m_106168163/tm.htm Daha ilk sayfasında bile şikayetleri olan bir telefondan ne bekleyebilirsin ki ?
  • DoDoking kullanıcısına yanıt
    Telefon nasıl kamerası bahsedildiği kadar iyi mi ısınma sorunu var mı kapanma sorunu var mı ekran kalitesi iyi mi odaklanması nasıl lütfen bilgi verir misin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oCuLoMoToR -- 17 Kasım 2015; 18:27:35 >
  • Eline ulaşan arkadaşlar yorum, resim falan atabilir mi ya? Bende heyecan yaptım şimdi. :D
  • Beyazını kurcaladım az önce, altın rengini de görmek isterdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu begenmeyenler gitsin başka tel alsın konuyu kirletmesin bıktım bu trollerden. ben begenmediğim telın konusuna dahi girmem mıllet gırmıs karalıyor ben ıncelerım begenırsem alırım kaybolun allah aşkına bıktırdınız!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oCuLoMoToR

    Telefon nasıl kamerası bahsedildiği kadar iyi mi ısınma sorunu var mı kapanma sorunu var mı ekran kalitesi iyi mi lütfen bilgi verir misin

    Kullanamadım fakat kullananlar ekranı 1080p gibi değil diyorlar, arka kamerası G4'ü saymazsak kendi fiyat kategorisinde en iyisi, sdn'de tolga Z5 ile M5 in arka kamerası pek farkı yok diyor.
  • Burda bir fanboy olarak görülmek istemem Daha önceki telefonları İphone4, Lg G3 , İphone 5 C şimdide bu kamerası bunlardan daha iyi ekran 1080 p ki Sony televizyonu ile ünlü olan markalardan sokaktan çıkıp bir adama sorsan LG diyeceğini pek sanmam . Onun dışında kameradan umutluyum G3 ten daha iyi İphonelerden çok daha iyi . Benim ''şahsi'' görüşüm bu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahaertopraK

    http://forum.donanimhaber.com/m_106168163/tm.htm Daha ilk sayfasında bile şikayetleri olan bir telefondan ne bekleyebilirsin ki ?

    Asdfghjkl. iki sayfalik bir konuya ve bir mesaja dayanarak ilk sayfadan sikayetleri olan bir telefon vs vs demissin. Güncel konu bu.bak bakalim sikayeti olan kac kisi var?https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109488706&p=1#109488706

    Hala M5 G4ten daha iyi falan diye sacmalayacaksan boş yere nefesini tüketme. Bu sefer sana cevap vermek yerine gülüp gececegim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    sen hiçbir yoruma takılma hatta bu sayfada olman bile hata git telefonu incele beğenirsen al beğenmezsen alma bu sayfada ne gezyon ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oCuLoMoToR

    sen hiçbir yoruma takılma hatta bu sayfada olman bile hata git telefonu incele beğenirsen al beğenmezsen alma bu sayfada ne gezyon ki

    bu telefonu alacağım için bu sayfadayım boş yorum yerine faydalı yorum görmek istiyorum senin gereksiz yorumuna da bu seferlik cevap veriyorum.
  • Kimileri bana fanboy demiş kimileri troll. Halbuki burada bir fanboy varsa o da sizlersiniz. Gelmiş buraya M5 G4ten iyi diyorsunuz. Bunu yabancı bir forumda falan deyip kendinize güldürmeyin. Niye ben Z5c konusunda değilim de buradayım?Adamlar yapmış. Çok güzel telefon olmuş. LG fanboyu olsam Z5c hakkında bunları söylemezdim. Orada biri yazsa ki Z5c LG G4 ile kapışır. Haklısın derim. Ama burada bunu diyenler komik duruma düşüyorlar. Benim de bunu diyenleri, yani yanlış bilgi verenleri düzeltmek, doğruyu söylemek en doğal hakkım. Haksız olduğum, eksik söylediğim, yalan-yanlış bilgi verdiğim tek bir mesajım bulunmamakta. Asıl burada benim ve benim gibi doğruyu gösteren insanların yazmasını istemeyenler size yalan yanlış bilgiler vermekte.

    Deseniz ki benim bütçem 1500 TL ve su geçirmez bir telefon almak istiyorum. Veya 5.5 inç bana büyük geldiği için M5 almak istiyorum. Veya LG'nin tipi hoşuma gitmediği için M5 almak istiyorum.Veya sırf beğendiğim için M5 almak istiyorum. Hayırlı olsun güle güle kullanın derim. Ama gelip buraya m5 LG G4'ten daha iyi olduğu için M5 almak istiyorum derseniz hem gülerim hem de cevap yazarım.




  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Millet telefonun iyi ve kötü yanlarını söylüyor sayfanın amacı da bu zaten. Bencillik yapmayı bırak. Telefonun kötü yanlarını öğrenmek isteyen o kadar kişi var burada ama sen bencillik yapıp sayfanın sadece senin istediğin doğrultusunda olmasını istiyorsun.Millet fikirlerini ve tecrübelerini paylaşıyor sen ise sadece boş ve gereksiz yorumlarda bulunuyorsun.Telefon hakkında herhangi bildiğin bir şey yada bi fikrin varsa buyur söyle yoksa sus GERÇEKTEN SUS TELEFON HAKKINDA Kİ FİKİRLERDEN BAŞKA CEVAP İSTEMİYORUM YAZARSAN DA İLGİLENMEYECEĞİM
  • Eline telefon geçen arkadaşlar varsa teefon hakkında bilgi verebilirler mi
  • Telefonu almak isteyen arkadaşlar . Telefon güzel kullanılır ortasegment için fiyatı biraz pahalı ama orta segmentten fazlasıyla üzeri bir cihaz . Kameralı ön 13 aşırı fazla arka 21,5 foto çekerken sıkıntı yok 4k yaparken aşırı ısınır . Oyunlarda kasma yok en fazla grafikleri açarsan azda olsa kasma meydana gelir . Tasarım klasik Z tasarımı yan köşeler paslanmaz çelik . Telefon yüksek oyunlarda + 4k gibi ağır uygulamalarda aşırı şekilde ısınıyor . Hoparlörü gayet güzel ses veriyor . Suya toza dayanıklı . Pil ömrü çoğu telefondan daha iyi .

    Özet = Kamerada ve çok yüksek grafiklerde ısınır (kamera 4k çekimde) , Tasarım Z , Pil gücü çok iyi , Sertifikaları var , Kamerası güzel . 1500 TL verilirmi ? Şahsen verilir ben siparişimi verdim .

    '' Abi G4 çok övülmüş ondan alayımmı 100 daha koyup '' İstersen al bana göre alma M5 çıkalı 2 ay oldu ve Sony gibi bir firma en az 2 sene daha güncelleme verir . G4 al kamerası güzel pil ömrü idare eder . Sertifika yok dikkatli davran . Tasarım dayanıklılık için değil rahatlık için yapılmış eline oturur ama yere düşürürsen yanları ezilebilir .

    Umarım faydalı bir yorum olmuştur yanlış anlaşılmasın hiçbir telefonu karalama veya yüceltme gibi bir amacım yok . Saygılar ...




  • Lg g4 ile m5 arasında bende kaldım açıkcası o yüzden alanlardan yorum bekliyorum telefon nasıldır artısı eksisi ...Ona göre bende 1 2 hafta içinde alacağım...
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.