Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.885
Cevap
57
Favori
266.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar boş yer kalıyor beyler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TUFF GONG

    Telefonu kırdık çok beklediğimiz güncellemeyi göremedik vay be

    Benimki de garantide
  • Sıfırdan temiz güncellemeyi yaptım. Boş alan 3.5 GB civarındaydı, hiçbir ek uygulama kurmadan mevcut olanları güncelledim. Boş alan 2 GB kaldı. Ardından aşağıdaki uygulamaları kurdum:

    Facebook
    Twitter
    Instagram
    WhatsApp
    Spotify
    Messenger

    Boş alan 1 GB kaldı. Uygulamalarda biraz vakit geçirip ayarlardan depolamaya girdiğimde hafıza doluyor uyarısını aldım.

    Anlaşılan hafıza konusunda Sony'den bir hayır göremeyeceğiz. Saçma sapan gereksiz uygulamalara silme seçeneği koymalarını beklerdim en azından ama onu da yapmamışlar, sadece pasif hale getirebiliyorsunuz. Sketch ve Movie Creator gibi uygulamaları niye zorla kullandırtıyorsun bana yahu? Müzik için ben Spotify kullanırım, bırak da Müzik uygulamasını kaldırabileyim. 50 MB alan bile hayat kurtarıyor bu telefonda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 19 Temmuz 2016; 16:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler acil yardımınıza ihtiyacım var.Ahize sesi az geliyor diye garantiye yolladım tamir ettik diyip yolladılar geldi tel bu seferde çoğunuzun başına gelen kasa açıklığı var. Ahize sesi problemide çözülmüşe benzemiyor hala az geliyor ses.Şimdi bana bi yol gösterin ne yapayım ne edeyim geri yollayıp sıfır telefon mu isteyeyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllTaken -- 19 Temmuz 2016; 16:15:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AllTaken

    Beyler acil yardımınıza ihtiyacım var.Ahize sesi az geliyor diye garantiye yolladım tamir ettik diyip yolladılar geldi tel bu seferde çoğunuzun başına gelen kasa açıklığı var. Ahize sesi problemide çözülmüşe benzemiyor hala az geliyor ses.Şimdi bana bi yol gösterin ne yapayım ne edeyim geri yollayıp sıfır telefon mu isteyeyim ?

    Sifir cihaz isteseniz bile birsey degismeyecek. Kasa acikliginda cihaz degisimi yapilmiyor. Ben 3 kez kasa acikligindan dolayi yolladim, hepsinde degisim istememe ragmen tamire aldilar. En sonuncu tamirde cuvalladilar biraz, 20 is gunu icinde tamir edemedikleri icin tshh'den para iadesi talebinde bulundum. 8 gun oldu cevabi bekliyorum. Umarim parami geri alabilirim, kasasi gercekten cok dandik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazın zaten bi sus geçirmeme özelliği vardı oda gitti şuandan itibaren çöp oldu. Forumda daha önce birçok kere gördüm para iadesi veya cihaz değişimi alanlar bence sizde alabilirsiniz, şimdi ne yapmamamı önerirsiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AllTaken

    Hocam cihazın zaten bi sus geçirmeme özelliği vardı oda gitti şuandan itibaren çöp oldu. Forumda daha önce birçok kere gördüm para iadesi veya cihaz değişimi alanlar bence sizde alabilirsiniz, şimdi ne yapmamamı önerirsiniz ?

    Hocam bence degisim isteginizi belirterek servise gonderin. Acikligin su gecirme ozelligini devre disi biraktigini, acikliktan iceri toz girdigini, acikligin gun gectikce dahada acildigi gibi abarti cumlelerde kurun ki degisim verilsin. Hangi servise verdiniz bilmiyorum ama Teleservice rezalet bir servis. On kasadaki acikliktan dolayi gonderdigim telefonumun arka kasasini bildiginiz otoban gibi acip oyle gonderdi kendileri. Kvk daha iyi diyorlar. Gecmis olsun. Ortalama 1 gun icerisinde yapip gonderiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    Kamera ne alemde. M5 için otomatik modda en yüksek çözünürlükte fotoğraf çekiyor diyorlar.
  • uugguurr86 U kullanıcısına yanıt
    M4 icinde ayni durum gecerli. Otomatik modda 13MP fotoğraf çekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uugguurr86 U kullanıcısına yanıt
    Kamerada tek kontrol ettiğim odaklamaydı. Hiçbir fark yok. Aydınlık ortamda elimi kameranın kadrajına getiriyorum ama hiç oralı değil, odaklamıyor. Kendim dokunarak odaklamaya çalışıyorum, onda bile bocalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 19 Temmuz 2016; 17:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal kvk ya gönderdim hocam bu kasa açıklığı yapılabilen birşey mi yani su geçirmeme özelliği eniden aktif olur mu ? çok soru sordum ama birde bi süre telefonu kullansam da sonra yollasam bir problem oluşturur mu acaba ?
  • Arkadaşlar, Xperia Companion da m4 aqua için yazılım güncellemesi indirdi. Telefona yüklerken "Başlangıç Hatası, Cihazınız güncellemeye hazırlanırken bir hata oluştu. Cihazınızda değişiklik yapılmadı. lütfen daha sonra tekrar deneyin. Hata Kodu UEGetPhoneinfoFailure UE 1200 " diye mesaj verdi. Tekrar denedim yine aynı hatayı verdi. bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AllTaken

    Kartal kvk ya gönderdim hocam bu kasa açıklığı yapılabilen birşey mi yani su geçirmeme özelliği eniden aktif olur mu ? çok soru sordum ama birde bi süre telefonu kullansam da sonra yollasam bir problem oluşturur mu acaba ?

    Evet kasa acikligi tamir edilebilen bir durum. Kasayi tekrar yapistiriyorlar ve su gecirmeme ozelligi tekrar aktif oluyor. Ben servisten gelir gelmez suya sokmustum gecirmedi. Yani bir sorun teskil etmiyor.

    Cihazi bu sekilde kullanabilirsiniz hicbir mahsuru yok. Ben kullanici hatasi demesinler diye servisten gelir gelmez geri yollamistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skdyt S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, hata bende imiş. güncellemeyi companion kendi üzerine alırken telefon bağlı ve hotspot açık olarak interneti kullanırken. Telefonu güncellerken cihazı kapatıp açtığından internet kesildiğinden yükleme yapamıyor. Başkabir kaynaktan internet sağladığım da yeni sürüm güncellemeyi yükledi. Hayırlı olsun. Çok bekleniyordu bakalım faydalı olacak mı? Vaktinizi aldığım için özür dilerim. İyi günler.
  • Hafıza Birleştirme yokmu şimdi ne anlamı varki o zaman yüklemenin onca ay boşuna mı bekledik !!
  • eyvallah hocam sağolasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devalionsa

    Hafıza Birleştirme yokmu şimdi ne anlamı varki o zaman yüklemenin onca ay boşuna mı bekledik !!

    Gecmis olsun,su an kullanici bildirimlerine gore hafiza birlestirme gelmemis gibi gorunuyor

    Ayrica kamera odaklamasinin da yine duzelmedigini soyleyenler var

    Sunu daha oncede soyledim,o zaman bana kizanlar vardi

    Orta seviyede Sony alinmaz,yillar onceki Xperia Sp rezaleti de buna bir ornektir

    Kardesime M4 Aqua ve Lg G2 dusunuyorduk bir sene once.G2 32 gb aldik,M4 Aqua ile ayni fiyata,Lg Turkiye garantili,Teknosa dan

    MediaMarkt ta inceledigimiz M4 Aqua ustten bildirim barini cekerken bile kasiyordu

    Su an canavar gibi kullaniyor G2 yi

    Eger telefonu degistiremem,durumum yok diyorsaniz yukardaki bir kac arkadasin verdigi yontemlerle hafiza birlestirmeyi acmayi deneyin,ha degistirebiliyorsaniz da vakit kaybetmeyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cileklivanilya

    M4 icinde ayni durum gecerli. Otomatik modda 13MP fotoğraf çekiyor.

    Teşekkürler. En azından bir farklılık gelmiş.
  • çift tıklamayla ekran kapatmayı bulamadım ben nasıl yapıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.