Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.183
Cevap
38
Favori
201.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @mutlu erol
    Hayır denemedim kendi yazılımı var içinde, 12 ile biten. Pano. hallettiğinize sevindim.

    @merihanac
    Ya ben telefonla uğraşmasını çok seven biri değilim yani aldığımda neyse onu kullanıyorum hep, önceki telefonlarımda da öyle oldu şimdide öyle. Yoksa bakıyorum attığınız fotoğraflara, harika şeyler üretmiş bu konunun ilgilileri, saygı duyuyorum yani beğeniyorumda, hatta şimdi en son attığın fotoğrafa bakıp vay anasını dedim ama işte uğraşmak istemiyorum telefonla, elimde kalır korkusu galiba biraz bilmiyorum.

    @ceka
    Askıda kalıyor değil, ben bundan daha öncede yazdım bu konuya, aramayı kapatınca telefon bir süre donuyor, kilitleyip açmak gerekiyor kendine gelmesi için. Hatta dün yazdım galiba, onuda çözsem telefonla ilgili bir problemim yok diye.




  • arkadaslar bootloader kilidini açarken kodu girdim unlock bl dedim telefonu bagladım okay dedi çektim telefonu açmaya çalışıyorum açılmıyor.o renklerin döndüğü yerde takılı kaldı 3 4 dakikadır.ne yapmam lazım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blonges

    arkadaslar bootloader kilidini açarken kodu girdim unlock bl dedim telefonu bagladım okay dedi çektim telefonu açmaya çalışıyorum açılmıyor.o renklerin döndüğü yerde takılı kaldı 3 4 dakikadır.ne yapmam lazım ?

    Stock yazılımda bl kilidini açmadan önce temiz firmware yüklemeniz gerekir BOOTLOADER KİLİDİNİ KİLİTLEDİKTEN SONRA flastool ile Stock rom flashlayın, tekrar bootloader kilidini açıp telefonu kullanmaya başlayın, sakın panik yapıp telefonu servise vermeye kalkmayın

    Benim önemli verilerim var kaybolsun istemiyorum diyorsanız bootloader kilidini kapatıp telefonu kaldığı yerden kullanmaya devam edebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18XET01 -- 7 Mayıs 2014; 18:04:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 18XET01 1 kullanıcısına yanıt
    .17ye flashladım tekrar açıldı da daha da dokunmam ya elimde kalacak diye korktum yemin ediyorum.bilen birisini bulana kadar böyle devam edeceğim.

    Çorluda olupta yardımcı olmak isteyen arkadaslarım varsa pm atabilirler

    Edit: Birde eskiden *#/# yaptıgımda bootloader unlock allowed yazıyordu şimdi baktım bootloader unlock done yazıyor olmuş mu oluyor yani :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoranSLX -- 7 Mayıs 2014; 18:18:20 >
  • bu telefonu şimdi alsam kaç yıl gider
  • Ne kadar kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz telefon çok iyi 3 yıl rahat götürür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan akoglu

    Ne kadar kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz telefon çok iyi 3 yıl rahat götürür

    IPHONE 4S TEN BÜYÜK MÜ EKRANI
  • iphone 3.5 inç xperia l 4.3 inç.
  • Root ve rom atmak en kolay ve en saf halini almış bulunmakta arkadaşlar.
    az önce bi programla sadece ROOT tuşuna basıp root attım telefona sorunsuz 5 dakikada attı kendisi.
    Mobil odin pro programını kullanarak da rom ve güncellemeleri direk telefona atıp bu programla seçip kurabiliyorsunuz bilgisayara ihtiyaç duymadan.
  • Kaç yıl gider nasıl bir sorudur bir şey anlamadım.
  • Aşağıdaki linkten destek vermeye devam edelim. Hiç belli olmaz belki işe yarar.

    Quickly update Sony Xperia L to Android 4.4 (KitKat)
  • Arkadaslar benım cıhazda sonu 12, ıle bıten surum yuklu 14 le bıten guncelleme gelmedı sadece tek bır sorunum var arasırada olsa can sıkıyor ,sorun şu ki normal gorusme sesı yanı karsı tarafla konusurken gelen ses duzeyını kendıme gore ayarlıyorum fakat bır konusmada normal ken baska bır gorusme yaparken bazen kendı kewndıne ses duzeyı azalıyor neden olabılır acaba?bu ses azalması yanlıs anlasılmasın konusma esnasında azalma yapmıyor yanı bır aramada benıM AYARLADIGIM SEVIYEDE IKEN KAPATIP DAHA SONRA MESALA YARIM SAAT SONRA BI ARAMA YAPTIGIMDA KISILMIS OLUYOR BIRDE SUNU FARK ETTIM SANIRIM BU DURUM TITRESIME ALIP DAHA SONRA TITRESIMDEN CIKARDIKTAN SONRA YAPIYOR GIBI GELDI..
  • 1.17 almanya romunu yükledim flastool ile. yalnız bir şey yaptım herhengi bir sakıncası olurmu arkadaşlar; flashtool da kurulum yaparken WİPE nin tiklerini kaldırdım eski data veri silinmesin diye ve telefon aynen eski ayarlarla açıldı ama kurulum gayet güzel oldu yani sadece alman programları gelmiş uygulamalara onlarıda kaldırıcam şimdi. evet bu şekilde görevi eski data verilerini silmek olan wipe nin tiklerini kaldırıp aynen eski data veri ve ayarlar kalınca bir sakıncası olurmu? bilen arkadaşlardan cevap rica ediyorum.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 8 Mayıs 2014; 17:23:56 >
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    telefonumuza başka yazılım flaşlamanın ana mantığı, cacheleri temizlemek, eski kalıntıları temizlemek.Siz wipe seçeneklerini kaldırarak sadece yazılımın dosyalarını /system klasörünü yeniliyorsunuz.Kısa vadede birşey olmaz ama tam ve temiz kurulum için her türlü hafızayı biçimlendirmeniz gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

    telefonumuza başka yazılım flaşlamanın ana mantığı, cacheleri temizlemek, eski kalıntıları temizlemek.Siz wipe seçeneklerini kaldırarak sadece yazılımın dosyalarını /system klasörünü yeniliyorsunuz.Kısa vadede birşey olmaz ama tam ve temiz kurulum için her türlü hafızayı biçimlendirmeniz gerekir.

    evet tahmin ettiğim gibi yanıtlamışsınız teşekkür ederim. peki bu şekilde fabrika ayarlarına sıfırlasam eski gereksiz şeyler temizlenirmi? yani bu şekilde kurulum yaptıktan sonra?

    açıkcası bir sürü programı yeniden kurmak ayarları yapmaya üşendiğimden böyle bir şey yaptım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Kaç yıl gider nasıl bir sorudur bir şey anlamadım.

    Farkettiysen sen hariç herkes anlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    programlar için go backup kurabilirsiniz, dataları da yedekliyor.

    wipeları yaparsanız sorunsuz olur.Ayrıca bilgisayara bağlayıp komple silmenizi de tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/xperia-l/development/rom-matrix-rom-v1-t2669513


    bu romu deneyen kullanan oldumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pek forum kulanmayı bilmiyorum ama herkezden özür dileyer yazıyorum
    ben xperia L telefonu sarjdan cıkardıkdan sonra kulanıyorum ve arama yaptıgımda yakınlık senserü yanıyor aramayı kapatıyorum hala sensör ışıgı yanık kalıyor ve 15 20 dakika sonra kapanıyor ardından arama yaptıgımda ne hoparlörden nede ahizeden ses geliyor bana dısardan arama geldginde telefon sesizde olmadıgı halde ses cıkmıyor cevaplıyorum ekran donuyor kiltli kaldıgındada aynı donma sorunu yaşıyorum telefonu kapatıp acınca sorun düzeliyor yardımcı olabilirmisiniz sorun neden?
  • crazysemih70 C kullanıcısına yanıt
    kırmızı sensör problemi malesef yazılımsal herkeste olan bir kusur..17 ile biten sürüm kodunu bulun ve flashtool ile flashlayın başka bir ülkenin yazılımını kullanmış olacaksınız yani.sorun böyle çözülüyor.

    diğeri hakkında en ufk bir fikrim yok :/
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.