Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.166
Cevap
28
Favori
175.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malesef teknik bi bilgim yok cok teşekür ederim tavsiyeniz için yarın hemen halledecem inşallah olur ve bu teknik bilgiyi nasıl öğrenebilirim internette cok sey yazıyor güvenebilirmiyim onlara ?
  • merhaba arkadaşlar bende bu telefonu almaya çalışıyorum acaba sizin telefonlarınız hangi garanti altında?eskiden sadece sony eurasia garantisi altında satılırdı şimdi tonla garanti veren firma var acaba normal distrübütör ürünü sony xperia telefonların garantisi ne olmalı?
  • Şuan için bir güncelleme var mı ?????

    Jelly Bean Martta geliyordu hani....
  • Ben telefonumu bizdeuygun.com dan 12 taksitle toplam 700TL ye almıştım ve 2 yıllık GENPA garantisinde...
  • kardeş benimki şu an gingerbread ben ice creama 4 0 a yükseltiyimmi domuyor mu sen memnun musun??
  • Çok yavaşladı Go, yeni sistem şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-cizgisi

    Çok yavaşladı Go, yeni sistem şart

    Satıyormu idin sen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu güncelledikten sonra fabrika ayarlarına dönün hiç bir sorun kalmıyor. Hala kasıyorsa sony pc companionda telefonunuzu güncelleyin kısmından yazılımı onar deyin, yükleme tamamlandıktan sonra fabrika ayarlarına dönün. Bu işlemler telefonu hızlandırmaya yetmez ama sadece aşırı kasmasını önler. Sizin arka planda çalışan uygulama sayısı fazla ise ve boşta kalan bellek miktarı 100 ün altına indiğinde kasması normaldir. işinize yaramayan uygulamaları kaldırın veya Ayarlar/uygulamalar/tümü sekmesinden devre dışı bırakın! Hala kasma problemi yaşıyorsanız teknik servisinize gönderin.

    Ayrıca burda yazanlar sadece "yazılımı yükseltin fabrika ayarlarına dönün düzelecektir"den ibaret değil lütfen iyi okuyun sorununuzun çözümü mutlak bir yerlerde vardır
  • Guncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum yakinda cikar umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nalet olsun sony ne zaman verecek bu jelly bean güncellemesini
  • Bir arkadaşım xperia go kullanmakta ve bazı sıkıntıları var; telefon çaldığında yeşil butonu sağa doğru çektiğinde yani çağrı cevaplandığı halde anlık olarak bazen çalmaya devam ediyor.Diğer sorun ise hoparlör sesi çok az geliyor.Benzer durumu yaşayan veya bir çözümü varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 21 Mart 2013; 23:34:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

    Bir arkadaşım xperia go kullanmakta ve bazı sıkıntıları var; telefon çaldığında yeşil butonu sağa doğru çektiğinde yani çağrı cevaplandığı halde anlık olarak bazen çalmaya devam ediyor.Diğer sorun ise hoparlör sesi çok az geliyor.Benzer durumu yaşayan veya bir çözümü varmı acaba?

    Telefonu onar, temizlik .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Xperia go yu salı günü sipariş ettim ertesi gün yani çarşamba günü 5 gibi elime geçti , ilk geldiğinde 2.3.7 sürüm yüklüydü 4.0.4 ics ye sony nin kendi sitesinden güncelledim sonra onardım cihaz harika çalışıyor , kasıyor falan diyenlere aldırmayın çokta güzel performanslı çalışıyor şarjı hakkında bişey diyemiyeceğim yeni kullanmaya başladım , bende almadan önce tereddütte kalmıştım ama araştırdığım her telefonda sorun çıkabilceğini fark ettiğim anda telefonun şiparişini verdim , telefonu alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum :)
  • Epeydir aklımda sormak sımdıyeymıs. Go mda aq 2sd yüklü bu app ları sd karta taşımak için olan. İyi güzel de hafıza kartına taşınabilir uygulamaları taşıyorum ama hafıza kartına gitmiyor telefonun öteki hafızasına gidiyotr. Acaba bunun içinde teli rootlayıp hafza kartını tele tanıtmamızmı gdrdjiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin hakkında pek bir şey anlamadım , dosyalarını hafıza kartına uygulamalarını hafıza kartına yedeklemek istiyorsun galiba , zaten kayıt yeri olarak Sd kartı gösterirsen sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemix36

    dediğin hakkında pek bir şey anlamadım , dosyalarını hafıza kartına uygulamalarını hafıza kartına yedeklemek istiyorsun galiba , zaten kayıt yeri olarak Sd kartı gösterirsen sorun olmaz diye düşünüyorum.

    Aq2sd ile taşınabilir uygulamaları hafıza kartına yükletiyorum ama karta bakınca 3.8gb lik kullanım değişmiyor. Yani yüklemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemi güncel mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemix36

    sistemi güncel mi ?

    Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: focusone


    quote:

    Orijinalden alıntı: acemix36

    sistemi güncel mi ?

    Güncel

    başka bi program ile dene istersen , ben denemedim daha eğer bi bilgi elde edersem haber veriririm
  • rootlu ve unlock bootloader kullananlara aşağıdaki romu kesinlikle tavsiye ederim telefon baştan aşağı değişiyor batarya performansı gözle görülür derecede fark var hızıda stock roma göre çok hızlı , kamera performansı mükemmel hale geldi , galeri süper ve bütün diğer özellikler harika telefonunuzda stock romdan sıkıldıysanız tekrar aşık edecek bir rom

    Link buradan

    (Xperia Premium V5 Final son çıkandır)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatles33 -- 22 Mart 2013; 13:27:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.