Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.314
Cevap
63
Favori
288.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hexedemical H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle gerçekten çok kötü denk gelmiş, geçmiş olsun. Valla açık konuşmak gerekirse zaten o zamanlar da 1000₺ lik bir telefondu (ki ben indirimle 900₺ ye almıştım). Sony'i övecek halim yok fakat benim başıma hiçbir şey gelmedi. Sadece serviste bataryası (2 sene sonra) ve ekranı (şarjda kullandığım için aşırı ısınmadan kenarı sararmıştı) değişti bir defa. Bence parasının hakkını veren bir telefon genel olarak. Ama bir tık fazlası da değil.
  • Merhaba, telefonu anneme vermiştim son 1 aydır %50lerdeyken pat diye %1e düşüp kapanıyormuş telefon ne yapmak lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, birden fazla nedenden ötürü kaynaklanan bir sorun olabilir ancak yüksek ihtimalle bataryası ömrünü tamamlamıştır. Değiştirmeniz gerekecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muRock

    Merhaba, birden fazla nedenden ötürü kaynaklanan bir sorun olabilir ancak yüksek ihtimalle bataryası ömrünü tamamlamıştır. Değiştirmeniz gerekecek.
    Hocam batarya nereden alayım peki?

    Bir 4.senesi bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Worcestershire

    Hocam batarya nereden alayım peki?

    Bir 4.senesi bu sene.

    Alıntıları Göster
    Teleservice ve kvk dışında hiç bir yerde çıkma harici orjinal parça yok hocam. Size de maalesef yan sanayi takılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muRock

    https://urun.n11.com/batarya/sony-xperia-c4-orijinal-kalite-batarya-P253551729?gclid=EAIaIQobChMIpanIgJrz3wIVSbHtCh2XCwYhEAkYASABEgK5GPD_BwE&gclsrc=aw.ds

    https://urun.n11.com/batarya/sony-xperia-c4-batarya-orjinal-P305380881?gclid=EAIaIQobChMIpanIgJrz3wIVSbHtCh2XCwYhEAkYBCABEgJUZPD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Netten siz yine bir araştırın isterseniz. Aliexpress'teki fiyatları da aynı seviyede.
    Geçen akilliponecomdan aldım batarya ufak ve ters açıyor telefonu ama batarya dışarda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "malesef sist arayüzü durdu" son zamanlarda sürekli bu hatayı alıyorum ve cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. youtube daki önbellek temizleme çözümü işe yaramıyor. formatta atmak istemiyorum. sorunu yaşayan ve çözen oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 7 Şubat 2019; 11:21:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Epicus

    "malesef sist arayüzü durdu" son zamanlarda sürekli bu hatayı alıyorum ve cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. youtube daki önbellek temizleme çözümü işe yaramıyor. formatta atmak istemiyorum. sorunu yaşayan ve çözen oldu mu?
    formatsız çözüm zor. At gitsin hocam ne olacak yedekle dosyalarını birşey olmaz.
  • sim kartınu görüyor ama şebeke hiç çekmiyor?

    B usıkıntıyı yaşayanlar var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    sim kartınu görüyor ama şebeke hiç çekmiyor?

    B usıkıntıyı yaşayanlar var mı?
    yazılım onarımı yapın
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    yaptım hocam ama düzelmedi
  • o zaman donanımsal bir sorun var hocam.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    kvklara sordum 200-250 lira fiyat çıkardılar bu fiyata değer mi bilemedim.Hepsi sonynin parça pahalı diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    kvklara sordum 200-250 lira fiyat çıkardılar bu fiyata değer mi bilemedim.Hepsi sonynin parça pahalı diyorlar
    parça pahalı değil hocam kur yüksek. Sony nin parçaları avrupa ülkesi statüsünde olduğumuz için euro üzerinden fiyatlandırılıyor. Eğer o kadar para vermek istemiyorsa mecbur yan sanayi olacaksın. orada da yorumlara bak belki çok satan bir nebze kaliteli olabilir.
  • arkadaşlar eşim kullanıyor da batarya değişimi yapmak istiyoruz,%10 gösteriyor 5 dakika şarj oluyor %50 falan diyor...

    %15te iken kapanıyo mesela...netteki 50 liralık bataryalar yan sanayi mi??servise mi vereceğiz,nasıl işliyor bu batarya değişim süreci?

    Allah razı olsun cevaplayandan.
  • merhaba arkadaşlar
    1 yıl önce telefonumu hat görmediği için servise vermiştim. ana kart arızası dediler ve çok fahiş bir fiyat çektiler. ben de o kadar para verilmez deyip zaten elimde olan başka bir telefon kullanmaya başladım. elimdeki telefonda geçenlerde sıkıntı verince bu telefonu telefoncu da yaptırmak istedim. hat yeri değişecek dediler. hat yerini değiştirdiler fakat telefon ımei: null'a düştüğü için sorun çözülmedi. telefonu yine eskisi gibi geri aldım.

    telefonda hat görmemesi ve ekranında küçük bir sıkıntı hariç bir sorun yok. 3-4 gün önce imei:null olduğunu arkadaşa göstereyim derken imei gelmiş bende hemen eve gelip hattımı taktım fakat şebeke falan yok yine. neyse dedim bu telefondan hayır yok hattımı çıkarmaya çalışırken hat çıkmadı hatta daha da içeri kaçtı. dün akşam da hattı alıp başka bir telefona takacağım için hattı iğneyle falan içine sokup çıkarmaya çalıştım. fakat ne hattı çıkarabildim hem de telefon da açılmadı. sanırım iğneyi derine soktum ve bir şeye zarar verdim.

    en azından hattımı çıkarıp telefonumun geri gelmesini istiyorum. sizce telefoncuya vermeden kendim ne yapabilirim. yoksa telefonu çöpe atacağım. ayrıca bilgisayarda xperia companion'da yedeklerim var onları bu telefon olmadan nasıl alabilirim??

    sevgiler..




  • Arkadaşlar telefonda programlara geciş yaptıgımda ve sol tarafa kaydırma yaptıgımda "önerilen programlar" diye bir liste acılıyor. Orada son yuklediklerim gozukuyor. Bu önerilen bölümü komple nasıl kapatırım veya oradan bir prog nasıl silerim? Cvp verirseniz cok memnun olurum

    Bayagı karıştırdım yapamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır sony c4 cihaz kullanıyordum. geçen hafta şarjı bitti ve şarja takınca telefon hiç bir şekilde açılmadı. sonrasında telefoncuya gösterdiğimde bataryasının değişmesi lazım dedi. bataryayı orijinal çıkma dedikleri tarz bataryalarla 50 liraya değiştirdim. telefon açıldı. sonrasında 2 saat içinde telefonu açtığım halde kendi kendine kapanıyordu. bataryadandır diyip iade ettim bataryayı. başka telefoncuda başka batarya taktırdım. yine aynı şey oldu, 10-15 dakika sonra kapandı, elle tekrar açtım. sonrasında o bataryayı da iade ettim. kendim başka bir yerden batarya alıp telefona taktım. bu kez hiç açılmadı. başka telefoncularda da batarya taktırdım hiç bir şekilde açılmadı. servise verdim donanımsal bir sıkıntı var biz yapamayız dediler. ne yapmak lazım sizce? telefonu kurtarabilir miyim?
  • jackbruce J kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra uğraşılacak cihaz değil hocam o kadar bataryanını bozuk olma şansı çok düşük power entegresinde bir sıkıntı olabilir. Ama bence değmez. Buna harcayacağın tamşr parasına 2.el z2 veya z3 al daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.