Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.314
Cevap
63
Favori
288.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Garanti harici pil değişimi yaptıran olmuş muydu?

    Ne kadar ücret isteniyor?

    Telefonun pili bitmiş durumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Hocam teleservice veya kvk yı arayıp sorabilirsiniz. Bazen bilgi veriyorlar. Onun dışında benim saydığım firmalar dışında nerden taktırırsanız taktırın yan sanayi pil olacaktır. Orjinal yazmasına bakmayın çıkma olmadıktan sonra sony nin dışarıya yedek parça satışı bulunmamaktadır. Bilginiz olsun.
  • Olmadı öyle yapayım @oquzhan hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Mechatronik Pili n11 aldığımda o zaman 45 46 tl civarındaydı. Pili ben kendim değiştirdim. Sen de değiştirebilirsen sadece pil fiyatı ödersin. Pili değiştirirken biraz hassas olman gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xPeria C4 X kullanıcısına yanıt
    Garanti dışında taktırdıklarının hepsi yan sanayi olacak hocam. Bence bulaşma biraz fazla verirsin ama en azında sağlam olur. Koskoca samsung bile yeri geldi patladı bu batarya konusunda yan sanayiler kim bilir ne kadar kalitesiz.
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Anakart değişimi için teleserviceten geçen ay aldığım teklif 1300tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reisiflamingo

    Anakart değişimi için teleserviceten geçen ay aldığım teklif 1300tl
    Bana KVK 800 küsur demişti, yine daha insaflılarmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reisiflamingo kullanıcısına yanıt
    Maaşallah hocam. letgo dan falan yeri geliyor 3 tane bu cihazdan alırsın o fiyata.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    aslında anakartı sağlam olanından alıp değişim yapılabilir. o zaman max 50 100 tl alırlar işleme, hatta ben bile yaparım. kalan parçalar da başka ihtiyacı olanlara satılabilir. gel gör ki bunu yapmaya değer mi bilmiyorum. xperia c4'ü severek kullandım, sağlam olsa hâlâ severek kullanırım. ama bir daha sony alır mıyım derseniz pek zannetmiyorum. garanti süresince 1 kere bataryadan 1 kere ekrandan dolayı tamir gördü. servisin hizmeti oldukça iyiydi. bunun dışında pek çok sefer çeşitli sorunlardan dolayı fabrika ayarlarına döndürdüm. bir noktadan sonra sıkılıyor insan.

    şarj süresine girmiyorum bile. şu an 3 yılın sonunda geldiğim noktada batarya 0dan 100e 5 saatte ancak doluyor. ilk aldığımda da hızlı değildi ama bu kadar yavaş mıydı emin değilim.
  • reisiflamingo kullanıcısına yanıt
    Hocam değer mi asıl soru zaten yoksa su geçirmeme gibi bir sıkıntısı olmadığından 2 tornavida ile sökersin bunu. Boş yere telefoncuya para vermeye gerek yok. Diğer soruna gelince maalesef sony media tek iş birliğinin deneme tahtası oldunuz. Ama buna rağmen sizin olumsuzluklarınız giderilip sağlam mediatek işlemcili modeller geldi mi o da hayır. Maalesef sadece sizleri üzdüğü ile kaldı sony.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bidaha sony e bulaşmam bu pil yüzünden. Hiç bişey yapmıyorum sabah 8 de 95 olan telefon öğlen 30 a düşüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil kullanıma bağlıdır hocam. Üstüne 5.5 inç gibi büyük bir ekranda 2600 lük pil kullanılıyor. Bu telefon normal bir kullanımda 1 güne zor ulaşır zaten üstüne birde yıllarca doldur boşalt yapa yapa pilin çabuk tükenmesi oldukça normal.
  • telefon son zamanlarda donuyor.Kendi kendine kapanıyor.

    Bu sefer yine kapandı ve hiç açılmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    telefon son zamanlarda donuyor.Kendi kendine kapanıyor.

    Bu sefer yine kapandı ve hiç açılmıyor
    Tipik batarya sorununa benziyor hocam. Şarj aletine bağlı olarak açmayı deneyin.
  • Yaklaşık 3.5 yıldır kullandığım c4'ümün, 1 haftadan beri dokunmatiği farklı farklı yerleri algılıyor veya hiç algılamıyor. Arada düzelir gibi olsa da telefon işlevini kaybetmiş durumda. Bu sorun kesin dokunmatik panelle ilgili mi yoksa yazılımda mı bir sıkıntı var? Daha önceleri de kısmî olarak dokunmatik sorunu yaşıyordum. Ancak Android System Webview'i güncellediğimde dokunmatik düzeliyordu. Gelecek bir güncellemeyle sorun düzelebilir mi? Yeni telefon almak istemiyorum, telefon piyasası malumunuz...
  • MERHABA ARKADAŞLAR. VAKIFBANK MOBİL UYGULAMASINA TIKLADIĞIMDA TELEFON EKRANI BEYAZLAŞIYOR.
    30 SN SONRA UYGULAMA AÇILIYOR. NE YAPABİLİRİM?
  • sararkaya S kullanıcısına yanıt
    diğer uygulamalarda yapıyorsa sıkıntı uygulamadadır. Uygulama yapımcılarına sorunu bildirin.
  • Yaşadığım küçük yazılımsal sıkıntılar nedeniyle telefonu yedekleme + sıfırlama yapıp sonrasında yazılım onarımı yapıp bitirecektim.

    Fakat telefonun "yedekle ve sıfırla" menüsünde sıkıntı vardı. Yedekleme işlemi %50'de takılı kalıyordu. PC'den Xperia Companion ile halledeyim dedim. Maalesef aynı sıkıntı masaüstü programda da mevcut. Bu durumu Sony TR'ye bildirdiğimde çok alakasız cevap geldi.

    Yedekleme işlemini farklı bir program ile halledip sıfırlama işlemine geçtim. Yazılım onarımı yapıp en son sürüme güncellendi.
     ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

    Sürüm: 27.3.A.0.173-R2B

    Yazılım onarımını tavsiye ederim. Telefondaki kasılmalar, bildirim çubuğu kararsızlığı gitti.




  • Telefon 3.senesini bitirdi maşallah şuan için memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum parasının hakkını verdi telefonda hala kasma falan yok ben zaten oyun vb oynamam telefonda.
    Yazları çok ısınıyor o kadar onun dışında taş gibi maşallah. Muhtemelen ilk ve son kez sony kullanıyorum tasarımları falan hep aynı çünkü ama ortalamaya vurduğumuzda memnun kaldım markadan diyebilirim.
  • Sony pişmanliktir . Kasa beş para etmez

    1300 tl kıyıp 3 sene önce c4 aldım teknosadan..sifir telefon şarja taktım şarj olmuyordu. Geri verdim ilk gün yenisi ile değiştirdiler, , iyiki garanti gönderecez falan demediler yani ..neyse aldım telefonu

    Ilk 3 ay ekran yanlardan sararma başladı, dokunmatik zaten bildim bileli stabil değildi. 7 ay kullandım ardindan dokunmatik iyice sapitti meshur kendi kendine oynamalar basladi whatsupta yazmak ölüm oldu . ha bugün ha yarin Garanti vereyim derken çat düştü ekran çatladı bizim garantide uçtu sonra jack girişi ardindan sd kart arizlandi 1 sene icinde. Tekrar cikma ekran buldum o da aynen once dokunatik sapitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 11 Mayıs 2019; 16:42:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.