Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.314
Cevap
63
Favori
288.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok şükür bu telefondan kurtulup xiaomi mi 6 alabildim, darısı sizlerin başına. Büyük ihtimalle bir daha da sony almam. Ömrü çok az oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestdelen

    1,5 yıl önce aldığım C4 özellikle son güncelleme sonrası 3 aydır acayip bir şekilde yavaş, donarak çalışıyor. Ayrıca dokunmatik hatası, fotoğraf çekiminde kamera hatası ile kapanma ve özellikle 2 aydır aşırı şekilde ısınmaya başladı. 2 gün önce baktığımda arka pil kapağının şiştiği ve bombe yaptığını gördüm, birgün elimde bomba gibi patlamasından korkuyorum. Teknosadan aldığım bu telefonu garantiye göndersem kısa sürede sorunlarım giderilir mi.

    Adana KVK'ya ekran ve kasa değişimi için göndermiştim. Öncelikle arayıp soruyorlar, telefonda şu sıkıntı var şu kadar tutuyor işlemi onaylıyor musunuz diye. 1 gün içinde hallettiler. Mng Kargo ile anlaşmalı oldukları için Mng Kargo gönderimi sizi bekletebilir. Hızlarından memnun kaldım.
  • telefon bilgisayara bağlanmıyor kafayı yicem
  • serjohn S kullanıcısına yanıt
    Telefonu dün kvk servise verdim, cihaz takipten baktım; parçası geldi işlem görüyor yazıyor. Yeni telefon vermeyecekler herhalde :(
  • arkadaşlar hala rom çıkmadı mı bu cihaz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir bir bucuk ay önce kartal kvk'ya dokunmatik ekran için vermiştim ertesi gün almıştım. Lakin eve gelince hoparlörden gelen sesin çızırtılı olduğunu görünce telefonsuz kalmamak için bayramdan sonra veririm tekrar diye vermedim. Verdiğim de seste sıkıntı yoktu teknisyen arkadaş sağlam girmiş telle belli aldığımda sonradan farkettim kasa tam oturmamış kağıt kalmış bir de içinde bastırdım oturttum.

    Tatilden dönünce telefon elimden düştü cep mesafesinden yere ve ekran kırıldı. (orjinal ekranı ile kaç defa düştü kırılma olmadı nerelerden düştüğü halde) yeni ekran değişince ilk düşmede gitti ekran öyle küçük bir çizgi halinde kırık olsa anlarım da bildiğimiz tuz buz gibi.

    Bu şekilde kullanıyorum ama kafayı yedi tel kapanıp duruyor cebimde. O yüzden sadece Wifi bağlı şekilde evde duruyor. Bir daha da sony almayı düşünmüyorum.



    Servise verenler için diyorum alırken kasaya iyice bakın ben baktım açıklığı göremedim evde fark ettim. Sesi kontrol edin kamera vs aklınıza ne geliyorsa.



    Şimdi garantisi devam ediyor servise versem ücret isteyecekler onun yerine sıfır tel alırım daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 21 Temmuz 2017; 14:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu telefona root atabilen var mı 6.0 da?
  • Arkadaşlar batarya sorunluydu teknik servise gönderdim. 1 günde arızalı parça değiştirildi deyip geri gönderdiler. Sorun halen devam etmekte. Bataryayı değişip değişmediğini nasıl anlayabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonuma su sıçradı ve bir süre boyunca kullanamadım, sonra o sim kart ve sd kart takılan yerin yanındaki şey kırmızı olmuş ve telefon kapanmış, aslında kapanmadı ama wp den mesaj gelmiş herhalde ışığı yanıyordu ama ekran açılmıyordu, anakartı mı yandı acaba diye düşündüm neyse dedim biraz bekledim sonra toplu iğne bulup kapattım telefonu, açmaya çalıştığımda da sony yazısında kaldı bir süre, biraz incelediğimde sim kart yerinin nemli olduğunu gördüm üfledim birşeyler yaptım sim kartı çıkardım ve telefon açıldı, ama taktığımda telefon kapanıyordu, bir kaç kere çıkar tak yaptım ve açıldı, şimdi bir sıkıntı yok ama orası hala kırmızı sonra birşey olma ihtimali var mı sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, WhatsApp klasörünü aradım aradım ama bir türlü bulamadım. Nasıl bulabilirim bu klasörü arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibanez08

    Arkadaşlar batarya sorunluydu teknik servise gönderdim. 1 günde arızalı parça değiştirildi deyip geri gönderdiler. Sorun halen devam etmekte. Bataryayı değişip değişmediğini nasıl anlayabilirim?

    Battery Doctor uygulamasına bak hocam pilin ömrünü söylüyor durumu mükemmel falan demesi lazım pil sıfır ise. Böyle diyorsa sorun bataryadan değil batarya ile alakalı başka bir bölümden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

    Bugün telefonuma su sıçradı ve bir süre boyunca kullanamadım, sonra o sim kart ve sd kart takılan yerin yanındaki şey kırmızı olmuş ve telefon kapanmış, aslında kapanmadı ama wp den mesaj gelmiş herhalde ışığı yanıyordu ama ekran açılmıyordu, anakartı mı yandı acaba diye düşündüm neyse dedim biraz bekledim sonra toplu iğne bulup kapattım telefonu, açmaya çalıştığımda da sony yazısında kaldı bir süre, biraz incelediğimde sim kart yerinin nemli olduğunu gördüm üfledim birşeyler yaptım sim kartı çıkardım ve telefon açıldı, ama taktığımda telefon kapanıyordu, bir kaç kere çıkar tak yaptım ve açıldı, şimdi bir sıkıntı yok ama orası hala kırmızı sonra birşey olma ihtimali var mı sizce?

    Anakart değildir şuan düzeldiyse içindeki suyu tamamen yoketmiş olduğun için olabilir ama sonradan başını ağrıtmayacağının garantisi yok. İçine sinmiyorsa elden çıkart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asasdas

    Merhaba, WhatsApp klasörünü aradım aradım ama bir türlü bulamadım. Nasıl bulabilirim bu klasörü arkadaşlar?

    Hocam ana dizinde olması lazım Dahili depolama yada Sd kartın ana dizini. Ayarlar/Depolama/Dahili yada Sdyi seçip alttan Marsmallow ile gelen varsayılan gizli dosya yöneticisine ulaşın. Es file explorer File Manager benzeri uygulamalar taşımak,kesmek gibi eylemler için lütfen kök izni verin vb. diyor bu dosya yöneticisinde böyle bir sorun yaşamazsınız.
  • DoubleEfecT kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, sayenizde buldum.
  • Merhaba arkadaşlar, kendime bir iphone 6s aldım ve bu illetten kurtuldum. C4'ü ise babama verdim ancak sim kartını kestirip zorla sim yuvasına sokmuş ve sim yuvasını bozmuş. Sağlık olsun. Kendinize iyi bakın.
  • Benim gibi hiç memnun olan yok mu telefondan, 1 kere dokunmatiği bozuldu ama o da benim hatam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumda kapanma sorunu var. kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor belli bir süre. tekrar açılma süresi değişkenlik gösteriyor. geçmiş sayfalara bakamadığım için bu problemi yaşayan başka kimse var mı varsa çözümü bulunmuş mu bilemiyorum. bilen kimse varsa yardımcı olsun lütfen.
  • yaklaşık 1-2 haftadır 6s kullanıyorum c4'ten sonra baya iyi geldi , arkadaşlar ben c4'ü tüketici hakem heyetine verdim yaklaşık 1 ay önce kvk ve teleservice göndermiştim her ikiside ürün garanti dışı dedi telefonun sağ üst plastikli yerinde çatlak vardı birde güç tuşunun altında çizik vardı ücret iadesi istedim çıkma ihtimali nedir sizce arkadaşlar ?
  • fixdurum kullanıcısına yanıt
    Anakart gitmiş hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim c4 ün garantiside bitti dokunmatik sorunu çıkarsa bittim mi 6 ya geçmeyi düşünüyorum fiyatı 1800 e falan düşse. Sanırım c4 ten sonra Ferrari gibi gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.