Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.314
Cevap
63
Favori
288.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merak ettigim bisey var bilen varsa cevaplasin. Bu sonynin sacma sapan uygulamalari var bunlari kaldirsam problem olur mu? Cunku cok fazla uygulama var ve hic birini kullanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce saat 16:37'de cihazım şarja takılıyken %92'de idi ..Tamamen şarj olmasına kalan süre 38 dakika diyordu..

    16:41'de elime aldığımda %100 olmuştu..

    Bunu 5-6 kere daha yakalamıştım... Hatta bir keresinde 4-5 saniye arayla şarjın 94-95-96-97-98-99 ve 100 diye yükseldiğini görmüştüm :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

    Az önce saat 16:37'de cihazım şarja takılıyken %92'de idi ..Tamamen şarj olmasına kalan süre 38 dakika diyordu..

    16:41'de elime aldığımda %100 olmuştu..

    Bunu 5-6 kere daha yakalamıştım... Hatta bir keresinde 4-5 saniye arayla şarjın 94-95-96-97-98-99 ve 100 diye yükseldiğini görmüştüm :)

    Hocam gösterge büyük ihtimal sorunlu. Bende de şarj %8 den sonra çok hızlı düşüyor. Ama %1 e gelince duraklıyor. Hemen kapanmıyor yani. Hiç test etmedim nr kadar gider bilemiyorum.
    Bu arada bu sabah aramadan sonra siyah ekran sorununu ben de yaşadım. İlk kez. Şu güncelleme bir gelse de çözülse şu sorunlar ya. Çok can sıkmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxkowboyxx X kullanıcısına yanıt
    6.0 gelince mevcut sorunlar büyük oranda çözülür. Ancak muhtemelen yeni sorunlar baş gösterir. Sony de bu durumda z Serisinde olduğu gibi hızlı müdahale etmez ve bu Forum yine sorunlarla dolup Taşar. Siz en iyisi kendinize markasi ne olursa olsun Amiral gemisi bir model alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f_conq kullanıcısına yanıt
    6.0 ne zaman gelecek.Lg g3 daha eski telefon olmasına rağmen aldı.Bir tarih var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Benim C4 ün şarjı 3 gün gidiyor. pek kurcalamıyorum

    kurulu sony proğramları kaldırdım, kalkmayanı durdurdum, müzik arama filan durdurdum, kaybolunca bulunması açık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 2 Ocak 2016; 22:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    en geç martta gelir diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vukuatname


    quote:

    Orijinalden alıntı: imlacı

    quote:

    Orijinalden alıntı: f_conq

    Saygideger c4 kullanicilari; 870 TL ye almış oldugum 2 aylık c4 umu az önce 850 TL ye satmış bulunuyorum. Size bol güncellemeli, az laglı yeni bir yıl diliyorum. Hepinize iyi forumlar.

    iyi iyi az bir zararla kurtarmışsınız. ben 700'e vereceğim 3 aylık cihazı ama uğraşmak istemiyorum boş boş arayıp duruyorlar. :)
    telefoncuya sorsam ne kadar verir acaba.

    Twlwfonculara bulaşma dostum. Bes yuz lira verdiler bir aylik cihazima. Takasa gitmeye calis.

    yok dostum 500'e 600'e vereceğime veririm anama kullansın, her türlü yeter ona.

    note 5 kovalıyorum şu sıralar bakalım, android'te artık amiral gemiden şaşmam, g2 efsaneydi mesela.




  • Ne lanet yazılımı sorunlu bi telefonmuş bu. Custom rom vs yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Sony Once z serisine verir muhtemelen. Bana kalırsa haziranı bulur c4e gelmesi. Hem gelse bile bu cihazın sıkıntıları bitmez arkadas. Ben 2 ay dayandım. Gidin aynı paraya g3 falan alın. Ya da s4un yeni lte modelini alın.

    Edit: pişman olmazsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_conq -- 3 Ocak 2016; 12:05:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 5 gündür müzik dinlerken, gelen aramalarda vs arka hoparlör de inanılmaz cızırtı vardı bugün artık sinirden saçma çareler üretmeye başladım arka hoparlörü üfledim, müziği açıp en yüksek sese aldıktan sonra elimle ses çıkışını kapattım hoparlör boğuldu bi 5 saniye kadar, ardından ses düzeldi artık cidden beni de rahatsız etmeye başladı bu sorunlar

    telefondan hala memnunum, ne yapalım arkadaşlar bu fiyata şöyle bir alternatif vardı keşke bunu alsaydık diyemeyiz hiçbirimiz. Ekranı, tasarımı, dokunmatiği, bir bakıma kamera da yeterli ölçüde kadraj hariç şahsen beni rahatsız etmiyor. Bilemiyorum önümüzdeki marshmallow güncellemesi ile bu sorunlarımız çözülür mü, umarım çözülür işte o zaman fazlasıyla yeterli bir telefon olacaktır...
  • 4 aylik kullanicisi olarak objektif gozlemlerim.








    1.BATARYA. Ben G2 gibi sarji efsane cihazdan gectim C4e batarya uzmedi g2yi aratmadi.sabah7 aksam 7 arasi bolca kurcalamama vebgorusme yapmama rağmen aksam eve dondugumde yuzde 20kusurlerde oluyor.Stamına modu pek kullanmıyorum eger buda devreye alınırsa artı olarak 1 saat yada duruma gore daha fazla gıder batarya,bırde andorıd 6alınca tum modeller yazılım uyumuna gore yuzde2-5 arası daha uzun pıl surelerı verecekler buda c4 ıcın avantaj kolay kolay,ozellıkle ugrasmadıkca bıtmez aynı gun.

    ♦♦

    2 KASA. Tasarim goreceli ama ben begeniyorum,cogu kisi Z3mu diye soruyor,dandik kilifim var 3kez dustu disarda ama sikinti olmadi kasa saglam.Onde n11 den aldıgım 10 lıralık ekran koruyucu var cokta ahım sahım sekılde korumalı degıl yanı benım cıhazım,kasa malzemesı samsungun adi plastıgınden olmasada yınede kompozıt plastık sonucta eldekı hıssı dandık durmuyor,ama elbette z serılerı gıbı cok asil cokta baba durmuyor.guzle tasarımlı makul malzemeleı saglam bır kasa dıye ozetleyebılırım


    ♦♦

    3.EKRAN fiyatinin uzerinden giden bir ekrani var,panel kalitesi z2 den iyi gunduz acikhavada zorlanmadan okunuyor dokunmatik sorunlari yok.


    ♦♦


    4 YAZILIM klasik sony arayuzu,sade akici ve stabil.

    ♦♦

    5 KAMERA on kamera fiyatina gore cok iyi tatilde 800kusur resim cektim uzmedi,arka kamera ortalama bu civarda satilan telefonlqr kadar ama yeterli kalitede.Cektıgınız resım on ızlemede oldugunda daha vasat gozukuyor ama galerıde yada pc ye atıp bakınca ne kadar ıs cıkardıgı bellı oluyor.

    ♦♦

    6 SES kutudan cikan kulaklik vasat ama telefon ses performansi iyi tizler baslar elbet htc one m8 m9 degil ama keyifle muzik dinleniyor.Radyosu var ve ıyı.

    ♦♦

    7 PERFORMANS acamadigi oyun yok,donma kasma yasamadim,gerek nette coklu sekmede gerek coklu uygulamada abuk sabuk kararsizlik yasamadi.

    ♦♦


    Telefon alma arefesindeki kisiler %99 yukarda yazdigim basliklardan en az birine bakiyor o yuzden böyle siraladim.

    ►►►►Peki c4 dort dortlukmu hicmi kusuru yok.. ►►►► var..


    Elbette saglikli beyin ve ortalama zekaya sahip her insanin tatmin edecegi gibi herbtelefonda olacak cesitli sikintilardan az yada cok tum modellerde var.

    batarya aynı gement rakıplerıne gore ortalama aynı sayılır ama sony ortalamasına gore bır tık daha ust olabılır 2800-2900mah mesela,ben pılden memnunum ama faazla kapasıte goz cıkarmaz.


    kamera acılısı cok hızlı degıl bılmemkacyuz mılısanıye daha gec acılıyor,ama ben kertenkelenın dılıyle arı avladıgı sahneyı cekmedıgımden benı bozmadı bu gecıkme he bazı arkadaslar bu sorun edebılır bırsey dıyemem kendı sorunları.


    ses kesılmesı ben yasamadım ıkı yakın arkadasım c4 sahıbı onlardada yok sadece yegenımde oldu oda kestırme kart yerıne orıjınal nanon sım aldı cozuldu ses olayı.

    speaker yerı bıraz derınde cebınızde ıken duymazsınız degıl,o kadar yalandan abartmaya gerek yok fake uyelıklı sahte c4 kullanıcılarının,yazdıgımı gıbı degıl,ama sesı bır olcude azalttıgı gercek dısarda gurulutulu ortamda bıraz daha zor olabılır duyabılmek ama normal sartlarda ses cıkısı dusuk degıl.


    Sarj dolumu kendı adaptoru ıle 3 saate yakın,sorun etmedım her gece yatarken takıorum eger gunde 3 saatten az uyuyorsanız c4 almayın aldırmayın yaygara yapın ana konusunda(bebekken 3 kez havaya atılıp 2 kez tutulan kısıler var mesela boyle yaygara yapan) ,ben sonradan eskı g2 mın adaptoru ıle denedım 1 saat 50 dk full oluyor (ozellıkle olctum) o gun bugundur bu sekılde sarj edıyorum.



    velhasıl kelam 1200den c4 almıstım bugun olsa yıne alırım helede suan 999 a cok dusunmemek gerek bu paraya abıdık gubudık cın markaları yada 3 ayda ınsanın sınır sıstemını felc eden samsungun a lı j lı salata modellerıne tamah edecek duzeyde bılgıye sahıpsenız buyrun teknosa,kliksa,vatan,n11,bımeks her yerde alabılırsınız.



    bu butcede gayet ıyı telefondur c4 avantajları vardır dezavantajları vardır..



    henuz fıx guncelleme almamsıtır yanı ufak sorunlar tek guncellemeye bakar,aylardır vermedı sony evet haklısınız ama su saatten sonra c4 alacak olanlar sanslı hem ılk serı degıl gelen cıhazlar artık hemde guncelleme subatta gelecegı ıcın bızım gıbı 6 aylık bekleyen kullancı olmamaıs olacaklar.

    oyun oynar arada fılm acarım mp3 dınler nette gezerım kamera arada lazım olur ama cektımmı rezıl olmayalım ama bunları yaparken gozum acaba pıl yuzde kac kaldı dıye zırt pırt gostergeye takılmasın dıyorsanız,xperıa C4 onerırım.


    ‼sorusu olan arkadas pm den atabılır.‼



    gecen yıl aynı anda hem z2 hem z3compact hemde c3 forumlarına aynı ayda,kullanıorum pısmanım ılan verıp satıcam bır dahada sony almam dıyen tıpler,yıne c4 anakonusunda 30-40 post lu fake hesaplarıyla c4 aleyhıne propaganda yapıorlar,bu yuzden yalandan degıl gercek kullanıcısından dogru bılgı alınması adına yazıyı yazdım.


    cunku kronık sorun yok,korık sorun demek bellı model yada serı % 50 aynı hataların karsılasılması olayıdır,kendı cıhazım harıc 3 tane c4ü her hafta bırkac kere goruyorum ben aldırdım cevreme 4 adet cıhazda yoksa,kımse bana sadece kendı cıhazında olanları yada bır ıkı ornek daha var dıye olanları kronık demesın.Cunku onmılyonlarca degısık modelde samsungtada kronık yazılım hatası var mesela arayuz cokmesı ama bızım mıllet bılmeden hala alıor yazık,ama c4te de z5 tede z7de note 8de de g5 tede mutlaka ırılı ufaklı sorunla karsılasan kullanıcılar olacak,suda varkı onemlı sayıda kullanıcı daha androıd ayarlarından bı haber gelıp konu acıyor sorun dıye aslında kendı cahıllıgı.







    ▀ herkese ıyı forumlar.. ▀




  • C4 çekimi Sultanbeyli İstanbul E6 otoban bu gün 3 saat öncesi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 3 Ocak 2016; 19:33:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım artık c4 almaya kesin karar verdim. Bu fiyat aralığında en az 5 tane model baktım, hepsinin ana konusunu inceledim ve şunu anladım. Her telefonun kendine göre sorunu var, her kullanıcı farklı şeyler beklediğinden memnun ya da değil. Bu telefondan bir amiral performansı beklerseniz tabi ki de memnun kalmazsınız ama orta segment için iyi bir seçim olduğnu hissediyorum. İnşllah üzmez.

    Özet: Tercihimi c4 ten yana kullanıyorum. Kısmetse en geç şubatta almış olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siz cihazın kulaklık ses çıkışı için ne diyorsunuz

    Bu cihazı aldıktan kısa süre sonra hepsiburada.com'dan Xiaomi Piston kulaklık almıştım yorumlara güvenip ve fiyatına da güvenip 90 küsür liraya..Cihazda bunu kullanıyorum aynı zamanda elimde bir tane Casper Via tablet var uyduruk ((300 lira civarı))

    Hem C4'de hem tablette Spotify kurulu her ikisindede aynı şarkıyı açıyorum kulaklığı bir tablete bir tele takıyorum arada samimi söylüyorum 2-3 kat ses farkı var..Kıytırık 300 liralık tablette kulaklık performansı hem ses yüksekliği hem bass olarak zirve yaparken telefonda çok kısık geliyor..Hangi ayarı yaparsam yapayım bir türlü istediğim sesi alamıyorum telefonda :( :( Ya ben beklentimi yüksek tutuyorum bilmiyorum ama cidden aşırı fark var tabletteki ses ile teldeki ses arasında..

    Bu arada bunlarda bir kaç fotoğraf benden..

    Çekilen resimler ekran parlaklığı full olarak açıkken telefonda bakınca muazzam görünüyor ama pc'ye atınca aynı çıkmıyor :( Yine de fena değil idare ediyor işte


    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]




  • Resimleri çok uğraştım bir türlü ufaltamadım özür dilerim...

    Hızlıresim sitesi üzerinden yüklüyorum bazen böyle beceriksizliğim tutuyor kusura bakmayın :(
  • Arkadaşlar ben xioami mi4 ile kafa kafaya takas düşünüyorum bi arkadaş ile anlaştık gibi onun telde tr garantili nedersinşz bu işe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shareware_cun kullanıcısına yanıt
    Aslında benimde düşündüğüm bir telefondu lakin daha da çıvallamaktan korktugum için yanaşamadım. Bundan sonra yüksek ihtimal g4 düşünüyprum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 6 güncelleştirmesinden haber yok mu hala?
  • hocam bende Xiaomi Piston 3 kulaklık var gayet memnunum. Poweramp'in ücretli sürümünü kullanıyorum. Buna ek olarak bende clearAudio+ kapalı onun yerine ekolayzır'dan dinlediğim müzik türünün biçimlendiricisini seçtim. Poweramp'ten de birkaç ufak ayar yaptım. Şu anda kulaklıkla müzik dinlerken gayet yeterli ve dolgun seviyede ses alıyorum. Sesten konu açılmışken hoparlör sesinden de memnunum net ve yüksek bir ses veriyor.

    Bu arada çektiğiniz resimler bence gayet başarılı olmuş, şu fotoğraflardan sonra kameranın yeterli düzeyde olduğuna emin oldum.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.