Şimdi Ara

Sony Xperia amiral gemileri PUBG Mobile turnuvalarında kullanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia amiral gemileri PUBG Mobile turnuvalarında kullanılacak



    Sony her ne kadar akıllı telefon pazarında istediği seviyeleri yakalayamamış olsa da farklı pazarlama stratejileri ile göz önünde olmaya çalışıyor. Bu kez PUBG Mobile oyunu ile özel bir anlaşma yapıldı.



    Sony Xperia telefonlar PUBG Mobile turnuvasında



    PUBG Mobile Global Esports ve Sony Mobile arasında yapılan anlaşma kapsamında PUBG Mobile 2022 turnuvalarının resmi akıllı telefon Sony Xperia amiral gemileri olacak. Bu yıl iki farklı PUBG Mobile turnuvası göreceğiz.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 12, 12 Pro ve 12X global fiyatları belli oldu



    2022 PUBG Mobile Global Championship yanında yaz ortalarına doğru bir turnuva daha olacak. Detayları sonra açıklanacak bu turnuvalarda finalistler Sony Xperia 1 III ve Xperia 5 III amiral gemileri üzerinde mücadelelerini gerçekleştirece.



    Bu iki amiral gemisi 120hz ekran ve 240Hz dokunmatik tarama hızına sahip. Bununla birlikte ekran parmak hareketlerini algılayarak oyuncuların ince ayar yapmasına yardımcı oluyor. L-? raiser özelliği ise gölgeleri aydınlatarak karanlıkta saklanan düşmanları daha rahat seçebilmenizi sağlıyor. Turnuvalarda hangi oyuncu özellikleri kurallar dahilinde kullanılacak şimdilik bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/pubg_mobile_esports_pickssony_xperia_flagships_as_the_official_smartphones_for_the_2022_tournaments-news-53696.php







  • Ama her türlü haberleri yapılıyor ama Sony telefonlar ülkemizde satılmıyor. Sony'nin bu yaptığı gerçekten çok ayıp.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Sony modellere yapılan önyargı,kötüleme varken bu ülkede getirdikleri takdirde satışları cok zor. Tabiki fiyatlarının yüksekliği sorunu da var.

    Ama özelliklerine bakılınca androidde cidden inanılmaz güzel cihazlar yapıyorlar.

  • fukarakoala kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkelerde de satış rekorları kırmıyor ki Dünyada satılmıyor zaten global satış rakamlarına bakarsanız Sony "others" kısmında yer alıyor ancak. Sony kötüdür demiyorum ama genel olarak Dünyada algı bu. Buda Sony'nin hatası zamanında yıllarca aynı tasarımı kullandı, 6 ayda bir amiral gemisi güncelledi. Rakipleri ince çerçeveli çentikli, delikli ekranlara geçmişken Sony hala altta üstte 2 parmak kalınlığında çerçeveli telefonlar üretti. Tüm telefon dünyası Sony sensör kullanırken Sony rakiplerinden fotoğraf ve video kalitesinde geride kaldı. Hal böyle olunca önyargı oluştu herkeste Şuan çok iyi cihazlar üretiyor belki ama bu algının kırılması zor artık.

  • Sony telefon tarihinde tek amiral gemisi bu cihaz olmuştur. Daha birşey olmaz sonyden.

    Sony Xperia amiral gemileri PUBG Mobile turnuvalarında kullanılacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 de aldığım jiroskop destekli 60 FPS ekran yenilemeli SD835 işlemcili 4k video destekli ve 1080P 960 FPS slow motion video çekebilen cihazımı şu an hala pubg de akıcı bi şekilde gram kasma olmadan kullanıyoruz,şu an esamesi okunmasada hala bi efsane benim için.Sayesinde YouTube dan üç beş kuruş kazandık kendi parasının üç katını çıkardı ama Sonynin TR pazarından çekilmesine üzüldüm.Bashsedilen cihazlardaki performansını az çok tahmin edebiliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.