Şimdi Ara

Sony Xperia 5 II'nin tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia 5 II'nin tasarımı ve teknik detayları ortaya çıktı!



    Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, yeni bir amiral gemisi telefon üzerinde çalışıyor. Sony Xperia 5 II, akıllı telefon 17 Eylül'de yapılacak bir çevrimiçi etkinlikle tanıtılacak. Yeni bir sızıntı, Xperia5 II'nin tasarımı ve teknik detaylarına ilişkin birçok detayı ortaya koyuyor.



     Android Headlines'daki yeni sızıntı, Xperia 5 II'nin bu yılın başlarında piyasaya sürülen Sony Xperia 1 II'ye çok benzeyeceğini doğruluyor gibi görünüyor. İki telefon, teknik özellikler açısından da oldukça benzer.





    Xperia 5 II'nin 21: 9 en boy oranına ve 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,1 inç FHD+ OLED ekran kullanacağı bildiriliyor. 



    Telefon, Qualcomm'un 8GB RAM ve 128GB depolama ile eşleştirilmiş Snapdragon 865 yonga setine sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Huawei yasağa günler kala bileşen yığınağı yapıyor



    Telefonun üçlü bir arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor. Kurulumda, f/1.7 diyafram açıklığına ve 82 derecelik görüş alanına sahip 12 megapiksel bir sensör, f/2.4 diyafram açıklığı ve3X yakınlaştırmalı 12 megapiksel telefoto sensör ve son olarak f/2.2 diyafram açıklığına ve 124 derecelik görüş alanına sahip 12 megapiksel ultra geniş açılı sensör yer alacak. Xperia 5 II, 4K çözünürlükte 120 fps video kaydedebilecek.



    Xperia 5 II, 158 x 68 x 8 mm boyutlarında olacak ve PD destekli bir USB-C portu üzerinden şarj olan 4.000 mAh bataryası bulunacak. Telefon, Xperia 5'in aksine ayrıca bir kulaklık girişine de sahip olacak.








  • Büyüyen ekranlarıyla özellikle 6 inch üstü cep telefonları cep telefonu ismini haketmiyor bildiğin takoz boyutuna sadece taşınabilir telefon cepe sığmayan cep telefonu!

  • Şu ne mükemmel bir tasarımdır telefon hem simetrik hem ekranın ortasında çentik delik falan yok sony tasarım işinde çok iyi. ama abartılı pahalı.

  • Model isimlerine bak... Salakça işler yapmaya başladı EFSANEVİ SONY.

    Bundan sonraki yeni model Xperia 5 II-A olmalı! Ondan sonra Xperia 5 II A-2 vs diye gidebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 29 Ağustos 2020; 12:47:56 >
  • Ben çok beğendim çentik yok delik yok jack iyi düşünülmüş ancak apple jackı kaldırdığından beri artık kaliteli kulaklıklar kablosuzlara gelecek malum apple tekel ve piyasaya ne isterse yaptırabiliyor. Ama isimlendirme rezalet ötesi tüketici abuk subuk isimlendirmeden hoşlanmıyor bunu kabul etmesi lazım sony’nin en büyük sorunu feedbacklere önem vermiyor olması en iyisini biz biliriz kafasıyla hareket ediyor apple’ın yaptığı gibi ancak apple çok güçlü bir tröst ha oyun pazarında yapar o çünkü orayı domine etmiş o ayrı ancak telefon piyasasında sony’nin gözünün yaşına bakmazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarimi harika olmasina ragmen bu isimlendirmeden vazgecmeli sony.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi lensleri değilde neden Carl Zeiss?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Z2 gibi sağlam ama o kadar ısınmayan, güncelleme ve servis desteği ile gelirse süper olur. Ne yazık ki Z2 sen sonra Sony i terk ettim. Yeniden Türkiye’de eski kalitesi ile devam ederse yeniden Sony ürünlerini kullanabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin almayacağı bir telefon daha...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony'in amiral gemisi Xperia 1 II. Xperia 5 II'de ekran 6.5" den 6.1" e, çözünürlük ise 3840x1644'den 2520x1080'e, hafıza 256 GB'dan 128 GB'a düşürülmüş. TOF sensörü yok lakin bataryanın aynı kalması şarjının daha uzun gideceğini gösteriyor. Xperia 1 II'in 1200 $/€ fiyatını fazla bulanlar için geliştirilmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockConn

    Kendi lensleri değilde neden Carl Zeiss?

    Kendileri lens değil sensör üreticisi ve bu sektörde 1 numara carl zeiss ise mercek konusunda 1 numara.

  • Sony hala gündemi 2-3 yıl geriden takip ediyor. Firmalar sıfır çerçeve ve ekran altı kamera teknolojisine geçmişken sony hala daha alttan üstten çerçeveli telefon tanıtıyor. Gerçi bu sony fanları duruyorken daha bunları satacak birilerini bulurlar, eleman harika tasarım yazmış :D

  • Hımm teşekkür ederim bilgi için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt

    Esasında Xperia 5 serisi, alt bir model değil, Xperia 1 serisinin compact modeli.


    Ayrıca bu cihazda benim Xperia 1 II'ye yakıştırmadığım bir ekslik giderilmiş gibi duruyor, eğer ekran gerçekten 120hz olacaksa oldukça güzel bir gelişme, artık amiral gemisi bir cihazda bu olmalı. Ayrıca fotoğrafta sanki kamera kısmında Zeiss yazısı var gibi, unutmadan ToF benim XZ de bile var, bunda nasıl olmaz, hayret verici bir durum.

  • Çok yakışıklı görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye den çıktıktan sonra güzel telefonlar yapmaya başladılar. Bi tane ithalatçı getirtse de alsak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GetSomeRest

    Türkiye den çıktıktan sonra güzel telefonlar yapmaya başladılar. Bi tane ithalatçı getirtse de alsak

    Durumunuzu bilmiyoum ama muhtemelen alamazsınız türkiyedeyken amiral gemisi 500 dolar falan idi şimdi ise amiral gemisi 1200 dolar amerika ve avrupa' da bile çok zenginler alıyor.

  • Sony 2018 yılına giriş yapmış.

  • GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    adamlar 5000 $ dolar maaş alıyor ne zengini çıraklar bile en iyisini alıyor dolar tl hesaplamasını artık türkler yapabiliyor yani bırakın bu işleri avrupada pahalı yaşıyoz biraz daha aglayın maaşı nızın 4 de biri bizim 6.7 katı
    kimseyi kandıramıcaksınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şahsen 2023'ü bekliyorum ,

    iphone 11 almak için...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.