Şimdi Ara

Sony Xperia 10 II tanıtıldı: Orta segmente yeni alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony bugün düzenlediği çevrimiçi lansman etkinliğiyle birlikte, Xperia 1 II'nin yanı sıra en sevdiğimiz amiral gemisi özelliklerinden birini sunan orta sınıf bir akıllı telefon Xperia 10 II'yi tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Sony Xperia 1 II tanıtıldı: Snapdragon 865, 8GB RAM, 256GB depolama alanı



    Baharda piyasaya sürülecek



    OLED ekranları genellikle amiral gemisi modellerinde görüyoruz. Orta segment akıllı telefonlarda henüz tercih edilmeyen bu teknoloji Sony Xperia 10 II modelinin en dikkat çeken özelliklerinden biri diyebiliriz. 6 inç ekrana sahip cihaz Snapdragon 665 yonga seti, 4GB RAM, 128 GB depolama alanı, 3.600 mAh pil ve üçlü arka kamera kurulumu ile geliyor. Ayrıca Xperia 10 II'nin ekranının 21:9 en boy oranına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip olduğunu da belirtelim.





    8MP ultra geniş + 12MP geniş + 8MP telefoto lens sunan arka kamera kurulumu ile gelen akıllı telefonun ön kamerası ise 8MP çözünürlükte. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan cihazın, hem ön hem de arka panelinde Gorilla Glass 6 korumasına sahip olduğu ise dikkat çeken bir diğer husus diyebiliriz. Sony, aynı etkinlikte tanıttığı Sony Xperia 1 II modelinde olduğu gibi bu cihazında fiyatı konusunda bir açıklama yapmadı. Akıllı telefon siyah ve beyaz renk seçenekleriyle bahar aylarında piyasaya sürülecek.




    Kaynak:







  • Ah Sony yine televizyon kumandası tasarımı

  • Sevemedim karagözlüm..

  • SONY mobil'in gelişimi demek yeryüzü hareketleri gibi yıllık 1.5cm ilerleme demek. hala öğrenemediler Xiaomi Oppo vb markaların nasıl ürün çıkardıklarını. bataryası +500mA işlemci SD735 RamRom için 8-256 seçeneği olmalıydı. kameralarda görüntüye oynamamakta neyin nesi, hitap kitlen mpixel ister sende hepsi düşük, saymakla bitmez sony yanlışları allah müstehakınızı versin.

  • Neden bilmiyorum tasarım olarak çinli üreticilerin telefonlarından daha iyi duruyor. Sony farki sanirim. Beyaz olan cok iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ah Sony keske gitmese idin ülkeden. Raflarda bi iPhone bide diğer telefonlar var. Seçemiyorum hangisi hangi marka? Samsung mu, oppo mu, servis kaşığı mı. Hepsi birbirinin aynı

  • İksperiya Dokuz Sekizlik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.