Sony xf güncel kanal listesi paylaşım
1 Mobil
-
-
Yeni baştan liste yaptım. Bugün son kontrolleri dahil ancak bitti. Bizim de 49xf8577 modeli var. Anladığım kadarıyla bu eski modeller halen eski tip sdb.xml dosyası kabul ediyor. ChanSort ile ayıkladım.
Değişikliklerden sonra Türksat'ın frekans listesinden kontrol ederek Türkiye sınırları içerisinde en yüksek sinyal değerini verecek kanalları seçtim. Tahminim kolay kolay kanallarda sıkıntı olmayacaktır.
Listenin sıralaması ise bizim ailenin tercihlerine göre şekillendi. Ama evdeki taramada çıkıp da silinen herhang bir kanal yok. Sadece SD versiyonlar ile aynı anda birkaç uydudan yayın yapıp sinyalinin biraz daha zayıf olanlar ayıklandı. Dilerim sizin de işinizi görür.
google drive20260818 - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1Q1FAIeiaGLirZZ0wZyuxKGoS8kXH7Yu5?usp=sharingLinkteki sdb.xml dosyasını indirip usb ile tv'nize aktarmanız lazım. Kolay gelsin. İyi akşamlar dilerim.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler