Şimdi Ara

Sony WH-1000Xm3 İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
4
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jr.architect J kullanıcısına yanıt
    Xm3 sırf LDAC ve QN1 DAC için alınır, tavsiye ederim. 200GBP bandına Avrupa'da düştü genelinde, iyi bir fiyat böyle bir ürün için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Hocam alma deseniz içime kurt düşerdi.. Tam şimdi sipariş verdim siz mesaj attınız. Aldım bakalım inşallah bir sorun olmaz. Mediamarkt'ta indirdi fiyatı ama bir sorun olurda iade gerekirse diye Amazon'u tercih ettim. Ekspres teslimatla gelecek bakalım. 1980₺'ye aldım. İnşallah bir sorun çıkmaz. İlk defa böyle bir kulaklık alıyorum. Çok merak ediyorum açıkcası.

  • jr.architect J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Referansa yakın bir sesi var, Sony, Harman, Philips gibi yumuşak sesli markaları seviyorsanız bunu da seveceğinizi tahmin ediyorum. Umarım memnun kalırsınız.

    Bu arada telefonunuz veya dinleyeceğiniz kaynak nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jr.architect J kullanıcısına yanıt
    Ekleyeyim, Sennheiser'ların da sesi buna yakın sayılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Hocam çok profesyonel değilim, Airpods'tan geçeceğim bu kulaklığa. Bilgisayar ve telefondan kullanacağım. Telefon Iphone 7. Aslında bu kulaklığı almakta kararsızdım. Sennheiser deneyim merkezine gittim. Orda HD450bt, HD458bt ve PXC 550-II modellerini inceledim. 550'nin tasarımını hiç beğenmedim. HD458bt kasım ayına özel tasarım ve indirimdeydi. 960₺ gibi bir fiyatı vardı. Ama tabi Sony WH-1000Xm3 ile aralarında çok fark var. İlk kulaklığım acaba bu kadar para vermeyip HD458bt mi alsam dedim. Ama Sony WH-1000Xm4'ü deneyince bu çok hoşuma gitti. Aralarında çok fark yok diye xm3 modelini aldım. İlk kez bu düzeyde bir kulaklık kullanacağım.

  • jr.architect J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tekrardan, Iphone'lar LDAC desteklemiyorlar ama ileride belki yama ile gelirse uzun vadeli iyi bir yatırım yapmış olursunuz.

    Hangi bayiye gittiniz hocam?

    Hayırlı olsun tekrardan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    İstanbul Kanyon'da giriş katta deneyim merkezi. O kadar güzel ki. Çalışanlar çok ilgili ve hemen yardımcı oluyorlar bilgi veriyorlar. Gerçekten çok hoşuma gitti. Ve Sennheiser HD458BT internette hiçbir yerde yok. Hepsiburada'da bazı uyanıklar 1.600₺ civarında satıyor. Mağazasında 960₺ gibi bir fiyatı vardı ama ellerinde 6 tane kalmıştı galiba.

  • jr.architect J kullanıcısına yanıt
    Ben de oraya 3-4 ay evvel uğramıştım, gerçekten çok ilgililer. Potansiyel bir müşteri kazandılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık geldi bugün. Çok güzel gerçekten ama küçük bir sorun var gibi benim telefondan mı kaynaklı bilmiyorum ama ses arada bir kesiliyor ve kulaklıktan uyarı sesi gibi bir ses geliyor. Çok sinirimi bozdu bu durum. Siz de yaşadınız mı böyle bir şey?
  • jr.architect J kullanıcısına yanıt

    Bip bip benzeri bir ses mi geliyor?

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Evet. Bir de kulaklığı ne kadar süre kullanabiliyorsunuz acaba? 20-30 dakika kullanınca çok fazla basınç yapıyormuş gibi oluyor, biraz başımı ağrıttı bu durum :(
  • jr.architect J kullanıcısına yanıt

    Bip sesini kulaklık iki durumda çıkartıyor. Ya sesi sonuna kadar açmış ve daha fazla arttırmak istiyorsanız, touchpad'e dokunuyorsanız ya da düşme algıladığı anda. Buna sebep veren bir durum var mı kontrol edin derim. Ayrıca Headphones Connect uygulamasından yazılım güncellemesi yapmadıysanız yapmanızı tavsiye ederim.


    ANC kulaklıklarda sanki uçağa binmiş gibi bir hissiyat olur ama alışırsınız. Ayrıca kulaklığın basıncı da düzgün olmayab ilir. Ambient Sound tuşuna 10 saniye boyunca basılı tutun test başlatıp basınç optimizasyonu yapacak, durumu düzeltebilir.

  • 2 senedir xm mark3 kullanıyorum. Kulaklıktan aşırı derecede memnunum fakat 2 senede padler deforme olmuş bunu geçen ay yeni alınmış bir kulaklığı deneyince farkettim. Tr de bu kulaklığın padlerini nerden bulabilirim yahut sony bunları kendi değiştiriyor mu, bilgisi önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

  • Kulaklığı severek kullananlar hangi sistemle kullandıklarını yazabilirler mi? Ben BT olarak Iphone 11'de pek iyi ses alamadım. Tabi bu Iphone'un kullandığı codec ile alakalı bir durum, kulaklığın suçu yok. Bunun üzerine Jak ile PC üzerinden dinlemeye devam ediyorum ama ses derinliği ve netliğinin çok iyi olmadığını düşünüyorum. Eski kulaklığım Sennheiser Pxc 100-iii yani gayet ortalama bir kulaklık ama Sony'nin performansından çok daha iyi. Yani bu kulaklığı illa DAC ile veya Hi-res audio player(sony walkman vs.) ile mi kullanmam gerekecek ortalama üstü bir ses kalitesi yakalamak için?

  • nopnog kullanıcısına yanıt
    Ben de iphone kullanıyorum. Her ne kadar telefon belirli bir seviyede ses verse de kullandığınız müzik servisi de çok önemli. Ben kulaklığı almadan Spotify kullanıyordum. Kulaklığı alınca Deezer’ın Hifi paketine geçtim arada dehşet ses farkı var. Telefondan da belli oluyor ses farkı. 1 ay ücretsiz denemesi var isterseniz deneyin. Özellikle bilgisayardan dinlerken çok farkediyor.
  • jr.architect J kullanıcısına yanıt

    Tidal Hi-Fi kullanıyorum ben de. Ama dediğim gibi eski kulaklığımla tamamen aynı şartlarda kıyasladığımda Sony daha sönük kalıyor.

  • Merhaba,


    Bende sağ tarafta baslarda bir titreşim hissediyorum. Sanki içinde oturmayan bir şey varda cızırtı çıkarıyor gibi. Acaba neyden kaynaklı? 4.5.2 sürümü yüklü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XM4 modelini aldım pişman oldum sporda malesef kullanamıyorum sıcak tutuyor.


    Ben ses kalitesi olarak hüsrana uğradım açıkçası bu tip kulaklıkların aynı fiyattaki monitör sürücülü BT kulaklıklara veya yarı fiyatına satılan bt/kablolu ama monitör sürücüsü falan içeren kulaklıklara göre rezalet olduğundan haberim yoktu.


    Bunlara CONSUMER KULAKLIK deniliyormuş. Düz tüketici için üretilmiş bir kulaklık. Sony bu kulaklıkta abi bos versn nosıl da bas verıyo kanka bak nosul bas veriyo bak bunun bası doho iyi lsakhdoıarhg diyen kardeşlerimize alın size ebenizin şeyine kadar bas demiş. Yani şu odyofili midir nedir internetteki tiplerin konuştuğu enstrumanları daha ayrıntılı duyayım ses CONJESTED olmasın, baslardan midlere sızma olmasın enstruman ayrımı yapsın stüdyo kulaklık veya bazı yüksek ohmlu oyuncu kulaklıkları gibi berrak olsun vs için uygun değil. Zaten 16ohmlik dandirik sürücüleri var 16ohmluk bi sürücüden öyle ayrımlı mayrımlı ses almak teknik olarak mümkün değil. Ama normal kullanıcının dudağını uçuklatıcaktır basıyla tiziyle.

    Yine 16 ohm 40mm sürücülü Philips M2L kullandım onun bir adım önünde.



    Bazı sesleri resmen duyamıyorsunuz. Bazı seslerdeki şu rezonans mıdır nedir bası düşürseniz de kesemiyorsunuz. Volume artırınca ayrıntı arkaplanda neler dönüyor duyayım falan zorlaşıyor sanırım bu odyofil arkadşaların bahsettiği conjested olayı bu olsa gerek.


    Mesela Edis - Sevişmemiz olay parçasında tam bu rezonansa yakalanan 1:00dan sonra dalgalı bir sample ses var bu sesin dalgalanması çok azalıyor bu dalgalanma diğer kulaklıklarda daha belirgin kulakiçi kulaklıklarda daha da belirgin hele çok sürücülü armatürlü KZlerde falan olduğu gibi duyyulaibliyormuş diyorlar.


    Bu kulaklık kabloyla bağlayınca malesef bütün seslere bas ekleyen bozuk bi ses veriyor.


    aşşada odyofil zatın inceleme videosunu attım eleman diyor ki baslardan midlere doğru KORKUNÇ bir sızma var ve bu herşeyin içine ediyor.


    Benzer fiyata Audeze mobius var 10 kat daha iyi diyor. Hyper x cloud ORBIT sürücülerini içeren bi kulaklıktır kendisi.



    Gürültü engellemesi harika. Konuşma müzik matkap inşaat seslerinin basları zaten yokoluyo fakat orta frekanslar da çok azalıyor sadece biraz tizleri kalıyor.


    Sanki baslar %80 orta frekanslar %50 tizler %30 kadar volume kısılmış gibi oluyor bunu kimse farketmiyor bile ama bu korkunç bi teknoloji sony bunda hayvani derecede ileri gitmiş.



    Rahatlık olarak bu konforlu bi kulaklık görmedim Steelseries Arctis serisi kadar rahat nerdeyse aslında arctisten iyi ama arctis sünger tipinden öne geçiyor bunda izolasyon için zorunlu olarak kumaş kullanılmıyor. Arctisin de poliüretan deri olanını taksan sony önde yani. Geniş don lastiğinden bant yapınca daha da rahat oluyor arctis 3 ve üstü gibi ama milletin içinde onla gezilmez bej renkte bişey bulmak lazım en azından kulaklıkla aynı renkte.





  • Selamlar,

    XM4 hakkında bu kadar negatif yoruma sahip değilim.

    Günlük kulaklık olarak kullanıyorum, ses kalitesi berbat değil ancak aynı fiyata daha iyi ses kalitesine sahip ürünler var yorumuna katılıyorum.

    Ancak tek kulaklıkta tüm beklentilerimi karşılasın derseniz XM4 bence ihtiyacı karşılayacaktır.

    İlaveten şimdiye kadar kullandığım referans kulaklıklar ile karşılaştıracak kadar cahil olmadığımdan zaten Bluetooth ses iletim teknolojisinden bundan fazlasını bekleyemiyorum açıkçası.

  • DR.DONATELLO kullanıcısına yanıt

    Hocam Sony Eurasia ile iletişime geçtiniz mi? 444 7 669. Umarım yardımcı olurlar.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.