Şimdi Ara

SONY W4000, S4000?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, acil olarak yardımınızı rica ediyorum. Sony W4000 ile S4000 arasında kararsızım. S4000 680 ytl daha ucuz. Siz hangisini tercih ederdiniz? Modellerin karşılaştırması aşağıdaki linkte bulunuyor. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sony.com.tr/product/CompareProducts.action?site=odw_tr_TR&pcReturnUrl=%2Fproduct%2FProductComparisonWizard.action%3FmodelName%3DKDL-40W4000%26site%3Dodw_tr_TR%26sectiontype%3DProduct&models=KDL-40W4000&models=KDL-40S4000

• Philips 9603/9703 serisine bakmanı tavsiye ederim...
  • Selam
    Bence çok düşünmene gerek yok.. Özellik olarak W4000 biraz üstün, ama sonuçta aynı kapıya çıkıyor çok değiştirmez görüntü kalitesini
    Bana sorarsan ben tasarımına bakıp tercih ederdim... Hangisini beğenirsen....
  • Teşekkür ederim yorumunuz için. W serisinde bazı küçük farklar ama fiyat farkı buna değer mi bilmiyorum :( Kararsızım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineerr

Teşekkür ederim yorumunuz için. W serisinde bazı küçük farklar ama fiyat farkı buna değer mi bilmiyorum :( Kararsızım.

Ortasını bulayım ben... v4000 olsun.
  • s4000in tipini hiç beğenmedim ben bencede ortası v serisi güzel bir seçim olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

s4000in tipini hiç beğenmedim ben bencede ortası v serisi güzel bir seçim olur

v4000'in tasarımı da çok güzel olmuş. Fotoğraflardan bir şey anlaşılmıyordu.
  • V4000 kullanıyorum, çok da memnunum.. W4000'e para yetişmediği için almıştım, hiç de pişman olmadım ikisinin arasında pratikte görüntü farkı göremedim ben, çok incelemiştim zamanında.. Ayrıca W4000'den daha şık duruyor..
  • v4000 kullanıyorum bende. w4000 de 10bit den kaynaklanan SD de bir performans dususu oldugunu okumustum bir yerde. HD yayınım yok malesef ama SD yayın v4000 i tavsiye ederim.
  • V4000'de 10 bit yok mu?
  • quote:

V4000'de 10 bit yok mu?

8 bit var, ama dersen ki farkedebiliyor musun, ben farkedemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtreme55

quote:

V4000'de 10 bit yok mu?

teşekkür ederim, demek ki 8 ile 10 arasında büyük bir fark yok görüntüde.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xtreme55

quote:

V4000'de 10 bit yok mu?

teşekkür ederim, demek ki 8 ile 10 arasında büyük bir fark yok görüntüde.

Aslında hiç yok. O farkı görebilmek için 10 bit yayın sağlayan bir kaynak olması gerekli. Bildiğim kadarıyla şu anki blu-ray filmler dahi bunu sağlamıyor. Olsa da "işte bu.." dedirtecek şekilde olmıyacaktır bu fark.

• S serisi olmasında ne olursa olsun derim ben ...
    Fakat tercihin w4000 olabilir.. Arasındaki fiyat farkını hakedermi dersen son kurusuna kadar hak edecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaN_CluP

S serisi olmasında ne olursa olsun derim ben ...
    Fakat tercihin w4000 olabilir.. Arasındaki fiyat farkını hakedermi dersen son kurusuna kadar hak edecektir..

neden S serisi olmasın? S4000 en son çıkan modellerden?
  • bazı arkadaşlar da samsung öneriyor. ben sony tercih edeceğim gibi ama merak ettim anlatıldığı kadar iyi mi samsung tvler? sony ile fiyatları neredeyse aynı. sony varken samsung neden tercih edilir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaN_CluP

S serisi olmasında ne olursa olsun derim ben ...

S4000 V4000 arasında fazla fark olmadığını söylüyorlar yabancı forumlarda, yorum yazarken biraz daha dikkatli olursanız milletin kafası karışmaz. V4000 in başarısı da ortada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 12 Ağustos 2008; 10:29:52 >
  • arkadaşlar o kadar araşırdım bulamadım

hdmi 1.1 mi 1.3 mü bunlar ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.