Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.652
Cevap
13
Favori
721.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba bu formu birkaç haftadır takip ediyorum.Çok şey öğrendim emeği geçen her kese teşekkür ederim bende birkaç aydır kullandığım sony265E var vcd yi kendi proğramıyla yazdırdım fena olmadı bendeki pictture package menu nun sitesinde üst versiyonları var bunları nasıl indirebilirim? birde çektiğim görüntülerin bir kısmını silmek istersem bunu nasıl yapabilirim? ielgilenen arkadaşlara şimdidin teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

    Ben 1-2 hafta içinde bir miniDV kamera alıcam ama karasız kaldım pekde birşey bilmediğim için seçim yapamıyorum
    Şimdi
    Sony DCR-HC32E Link

    Sony DCR-HC39E link

    Sony DCR-HC42E link

    Samsung VP-D907I ] link

    Bu dört kamera arasında kaldım. Şimdi bilgim az olduğu ve burdaki satıcılarında benden farkı olmadığı için şunları soracağım ;

    800K lık HC32 modeli ile 1,07mp lik HC39 ve HC42 modelleri arasındaki fark sadece memorystick üzerine resim çekildiğindemi fark eder yoksa kaset üzerine yapılan video kayıtlarında da piksel farkı görüntü kalitesi farkına yol açarmı?

    Ayrıca samsungun 2mp lik olan VP-D907 modeli eğer pikseli video kayıt üzerinde etkili ise sonynin 1.07mp lik modellerinden kaset üzerine video kayıtta daha mı iyidir?

    Birde 800k lık sonyde (HC32) optikzoom 20x ken 1.07 lik modellerde 10x-12x olması ne ölçüde bir dez avantaj?


    Burada sorulan sorulara bir baba yiğit çıkıpta cevap versede bizide bir ton dertten kurtarsa...




  • Modeller arasında sözü geçen mp farkları sadece sabit görüntü, yani fotoğraf çekimi için geçerlidir, dolayısıyla video görüntü kalitesi farketmez. Zaten video görüntü kalitesi o kadar fark etseydi modellerin fiyatları arasında uçurum olurdu. Optik zoom farkına gelince optik zoom'u ne kadar fazlaysa o kadar iyidir, digital zoom'um büyük olmasının hiç bir yararı olmaz çünkü görüntü kalitesi digital zoom da çok bozulur. Umarım soruların cevabı tatmin edici olmuştur. Ayrıca bana sorarsan Sony lüzumundan fazla pahalı, bence aynı özelliklere sahip JVC almak daha akıllıca olur. İyi günler..
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİN.. NERDEYSE PES ETMEK ÜZEREYİM.. lÜTFEN YARDIM...
    1-Elimde Del Latude d500 laptop var.. çektiğim dv filimleri cd ye kopyalamak istiyorum. Laptopda 1394 kartı yokmuş... ANKARA BİMEKS A.Ş. deki yetkililer 1394 kartı ve kaplosu ile uğraşacağına sen bir capture card (AVERMEDİA 95 DOLAR) al işlemlerini bununla yap dedi.. Tabi kafam karıştı.. Bu işin başında olan biri için kararsızlığımı anlayıp bana yardım ederseniz sevinirim.. BEN NE ALMALIYIM:: 1394 kartımı, yoksa capture card mı?
  • arkadaşlar ben 803 modelini alıcam kullananların yorumlarını alabilirmiyim
    1. 3mp çekim modu görüntü kalitesi olarak nasıl
    2. fotoğraf çekim kalitesi nasıl
    3. pili kaç saat gidiyo
    4. çektiğiniz dvd leri birleştirip büyük dvd ye kaydetme şansı varmı( hangi programla)
    5. 5.1 ses kayıt olayı gerçekten işe yarıyomu
    6. genel olarak tavsiye edebileceğinz bi kameramı yada bu fiyat aralığında başka bi dvd li model önerebilirmisiniz (1100$ - 1150$ aralığında spot fiyatlı)
  • acaba w5 le çekilmiş bir kaç resim gönderebilir misiniz
  • lovelyosman USB üzerinden aktarsan bile sesi almayacaktır...Sana Fireware kartı lazım
  • diğerini kimse cevaplamadı ama bi soru daha var, 3mp dvd li kameramı daha net çekim yapar yoksa 3mp mini dv kasetlimi
  • sony trv 22 mini div kameram var. çok da memnunum. ancak iki büyük bir sorunum var. Birincisi Menüler japonca. ezberleyerek kullanmaya çalışıyorum ama her zaman bir hata oluyor. sormak istediğim, bu kameraların menülerini değiştirmek mümkün mü? mümkünse nasıl. Diğeri de normalde bu seri kameralarda olması gereken ( türkiyedekilerde var) pal desteği benim kameramın menüsünde yok. buna nasıl bir çare bulabilirim. işin kötüsü telefunken televizyonumun ntsc desteği de yok. tv de siyah beyaz izlemek zorunda kalıyorum. ben de bilgisayarımda dvix e dönüştürüp oyle izliyorum. ilginize şimdiden dolayı teşekkür ederim.
  • http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=627041&aType=product&catId=4477

    bu kamerayı almayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok sadece arkadaşta var o kullanıyor onada başka birisi tavsiye etmiş..
    sizce bukamera nasıl alayımmı yoksa bu paraya yakın daha iyi bir kamera alabilirmiyim.alabilirsem marka ve modeli ne olmalı (sony olması ilk tercihimdir.)

     SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI




  • burda kimse sorularla ilgilenmiyo galiab herkes kendi derdinin peşinde ben 2 soru sordum cevap alamadım
  • quote:

    arkadaşlar ben 803 modelini alıcam kullananların yorumlarını alabilirmiyim
    1. 3mp çekim modu görüntü kalitesi olarak nasıl
    2. fotoğraf çekim kalitesi nasıl
    3. pili kaç saat gidiyo
    4. çektiğiniz dvd leri birleştirip büyük dvd ye kaydetme şansı varmı( hangi programla)
    5. 5.1 ses kayıt olayı gerçekten işe yarıyomu
    6. genel olarak tavsiye edebileceğinz bi kameramı yada bu fiyat aralığında başka bi dvd li model önerebilirmisiniz (1100$ - 1150$ aralığında spot fiyatlı)


    Sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

    1. İlk olarak şunu belirtmem gerekirki kamera resim çekerken 3 mp, video çekerken 2 mp gibi yüksek bir çözünürlük kullanıyor. Bu görüntü kalitesi olarak oldukça iyi. Bu konuda zaten fiyat olarak benzer olan ve görüntü kalitesi oldukça kaliteli olan Panasonic NV-GS400.e çok yakın. Fotoğraf.ta ise Sony daha üstün. Panasonic.in manual kontroller konusunda Sony.ye karşı bir üstünlüğü var. Böylece fotoğraf çekimine de değinmiş olduk.

    3. Standart pili ile LCD açık vaziyette ve zoom yapmaksızın 2 saate yakın çekim yapabilirsiniz. Ayrıca satın alabileceğiniz daha yüksek kapasiteli stamina piller mevcut.

    4. Çekilen görüntüler direkt dvd formatında kayıt ediliyor. Bunları birleştirebilmek için bir program varmıdır bilemiyorum ancak Pinnacle ya da Ulead gibi programların işi değil bu.

    5. 5.1 ses kaydının ne kadar işe yaradığını ancak kullandığımda size söyleyebilirim. Ancak tarafsız site incelemelerinde audio kalitesi için ortalamanın altında not verilmiş.

    6. Sonuç olarak bu kamera için sınıfındaki en iyi kameradır diyebilirim. Özellikle video ve resim çözünürlüğü yüksek, temiz görüntüler veren bir kamera. Ancak en büyük dezavantajı az ışıklı ortamlarda çekim kalitesinin düşük olması.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: enginer804

    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=627041&aType=product&catId=4477

    bu kamerayı almayı düşünüyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok sadece arkadaşta var o kullanıyor onada başka birisi tavsiye etmiş..
    sizce bukamera nasıl alayımmı yoksa bu paraya yakın daha iyi bir kamera alabilirmiyim.alabilirsem marka ve modeli ne olmalı (sony olması ilk tercihimdir.)

     SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI


    bu aletten anlayan bu konuda bilgi verebilecek kimse yok galiba




  • Beklentilerinin ne olduğunu bilmeden cevap vermek oldukça zor sevgili enginer804.

    Bir defa ccd çözünürlüğü çok düşük. Bu gündüz çekimlerinde bile ortalamanın üstünde görüntü kirliliğine sebep olacaktır. Ancak zoom oranı oldukça yüksek. Dv giriş ve çıkış terminalleri mevcut. Eğer ben görüntüleri aktarıp vcd yapacağım diyorsan pek problem değil de dvd yapacağım diyorsan işte o zaman bu kamera yeterli değil bence.

    O fiyat aralığının az üzerine çıkarsan Sony, Canon ve Panasonic.in 800k pixellik modelleri mevcut ve daha iyi görüntü kalitesi sunacaklardır.
  • quote:

    diğerini kimse cevaplamadı ama bi soru daha var, 3mp dvd li kameramı daha net çekim yapar yoksa 3mp mini dv kasetlimi


    Bu sorunun direkt net bir cevabı olmaz. Sorununu cevabı kamerada kullanılan teknolojiye bağlıdır sonuçta. Yukarıda belirttiğim gibi SONY DVD803 kendisinden daya yüksek çözünürlüğe sahip NV GS400 ile neredeyse aynı görüntü kalitesini sunabiliyor. Aynı üreticinin aynı megapixele sahip kameraları arasında bile fark olabilir.
  • Selamlar
    Yurtdışından alışveriş için bayağı dikkatli olmak lazım derim ...
    Öyle fiyatlar var ki gerçekçi olması imkansız ...

    Tüm herşeyi göze alıp internetten sipariş vermeden önce ;http://www.resellerratings.com

    Sitesine bir göz atmanızı öneririm ....

    Bir de bence % 40 dan ucuz değilse dışardan almak değmez. Garanti + Kullanım zorluğu + Tamir ettiremem riskleri en az % 40
    Bunları da dikkate alarak düşünülmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunes23 -- 10 Haziran 2005, 14:02:50 >
  • Merhaba
    Benim karar veremediğim nokta ;
    Panasonic GS400, Panasonic GS250, Sony HC1000, Sony PC1000
    Hangisi seçilmeli ?
    Camcoderinfo ya göre Panasonic GS250 ama Panasonic GS400 de 2004 ün kamerası seçildi.
    Sony de sony dir ...

    şimdiden teşekürler
  • Hayır Sony diyerek bazı şeyleri göz ardı edemezsiniz. Bir defa yukarıdaki listenizde PC1000 diğerlerine göre çok zayıf kalıyor. NVGS400 ise gerçekten çok pahalı ama gerçekten çok kaliteli. Bence yukarıdaki iki seçenekte NV GS400.ü aşırı fiyatından dolayı dışarıda bırakırsanız NV GS250 en iyi alternatif olacaktır.
  • ilginiz için teşekürler


    Panasonic GS400 = 1350 $
    Panasonic GS250 = 1100 $

    Fiyatlar bhphotovideo'dan NewYork'tan arkadaşım gelirken getirecek.

    Sizce 250 $ fark vermeye değer mi ?
  • sony DVD 403 ile 803 ün aynı oladuğu söylendi yukarıda

    @yavuz kardeş bu durumu açıklar mısın? suan suudi arab. bi arkadaşla irtibattayım ikisinden de oldugunu söyluyor bunların farkı nedir o zaman?

    bir de bu dvd ye kayıt ettiğimizde bunları editleyemiyor muyuz anlamadım. cok anlamsız o zaman!?

    +1.4gb her marka dvd kullanılabilir mi?

    ++gece çekimi de iyi olan hangi kamerayı tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.