Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.652
Cevap
13
Favori
721.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m.firat M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen çekim modunda bi değişiklik yapılmış. (hd çekim modu gibi)
    Evet yine aynı model cihazla izleyebilirsiniz.
    Dvd'ye de aktarırken yine hdv 1000 ile aktarabilirsiniz.
  • Elimdeki fs100 model sony kamerayı canlı yayın yapmak için flash media live encoder programında görmek istiyorum. Acaba bu bağlantıyı hdmi kablosuyla yapabilir miyim? Ya da bu bağlantıyı nasıl sağlayabilirim?
  • Sony Mc2000 Çekilen Videolarım Silindi.
    merhaba arkadaşlar.
    başlıkta belirttiğim gibi,
    elemanları düğünde çektikleri videoyu bilgisayara atmayı unutuyorlar ve yeni çekim yapmaya giderken siliyorlar.
    üzerine 24 gb yeni video çekiliyor.
    silinen videoyu geri getirme şansımız varmı.?
    yoksa çok kötü mahcup olucam..
  • Merhaba arkadaslar basıma bir is geldi herhalde sızlerden bırı cozer dıye yazmaya karar verdım. Suan amerıkadayım ve begenerek aldıgım ve uzun zamandır kullanmadıgım sony hdr-hc3 kameramı kullanmaya karar verdım ve benım kucuk oglum saolsun kasetı yerınden cıkarmaya calısırken butun ordakı ınce metal parcaları bozmus kaset yerıne oturmuyor ve dogal olarak calısmıyor ben epeyce ugrastıktan sonra kaset yerını kapatabıldım ama cıhaz calısıyor kayıt yapmıyor soruma gelınce acaba kamera kayıtlarımı hafıza kartına yapabılırmıyım ben epey ugrastım ama desteklemıyor dıye uyarı verıyor lutfen yardım acıl lutfen sımdıden tsk ederım.
  • Cevap verecek kımse yokmu arkadaslar.
  • sony handycam video hi8 ccd-tr2000e hakkında bilgi verir misiniz ?
  • arkadaşlar hepinize iyi günler. benimde bir sıkıntım var .Bende DCR_HC'Ê saony bir kamerası mevcut . ve sarj aletinden başka hiç bir kablosu yok bunları nereden bulabilirim ucuza servisini arıyorum bana asırı bir fiyat cıkarıyor. bu konuda yardım edecek irileri var mı? goruntuyu pc ye nasıl aktara bilirim . tv den nasıl izleye bilirim. ve son olarak driveri nasıl bulabilirim
  • merhaba arakadaşlar dün sony dcr sr32e model el kamerası takasla aldım ama içinden eksik aksesuarlar var

    -kullanma kılavuzu
    -a/v bağlantı kablosu
    -usb kablosu
    -cd,rom ve kitapcıklar çıkmadı

    bunları nerde bulabilirim? (orjinal olmalı ürüne uygun olmalı)
  • Sony Action Cam HDR-AS20 hocam ne diyorsunuz bu cihaz hakkında ?
  • Sony Hxr Mc2500 kullananlar memnumusunuz?artı eksileri nelerdir?
  • Sony FDR-AX1 4K çeken bir kameram var. Yaklaşık 7 aydır elimde. Bir iki belgesel çektim. Renkler iyi de TV için bit-rate düşük çekiyor. 4K çekimde cok iyi bir görüntü almama rağmen FULLHD maalesef hüsran. 4K Çekim icin XQD kartlarini temin etmek sorunu hallediyor ama bu kartlarda çok pahali. 32GB kart 600 TL. Yeni güncelleme ile SD kartlara 4K cekebilmeyi umud ediyorum. Eğer böyle olursa cihaz fena bir comcorder olucak.

    Güncellemenin ne zaman geleceğini veyahut nezaman geleceğini sony email attım. Ne yazikki yuvarlama şeyler yazmislar. Guncelleme gelecek bekleyin tarzı seyler. Fiyat araligi 15.000 civari bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kamera ile bi video cektim sonra baska video cektim ama ilk videomun ilk dort dakikasinin ustune cekmis o aradaki goruntuler yok onlari geri getirebilirmiyim



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sony as100v

    Arkadaşlar bu aksiyon kamerasını 60m derinliğe dayanıklı kılıfıyla birlikte kullanıyordum. Fakat 43 metre derinliğe indiğim bir dalışta makine su aldı. Hangi derinlikte su almaya başladı fark edemedim. Kılıfı türkiyeden kamerayı yurtdışından aldım. Kılıfın garantisi var, kameranın yok. Mağduriyetimi gidemek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony HDR-PJ10E kamera var ve çekim yaparken gürültülü olarak kaydediyor sesi, sanırım ayarlarda bir yerde değişiklik yaptım ve bulamıyorum çözümünü ayarlarda, harika ses ve görüntü kaydeden çok memnun olduğum bir cihaz ancak kayıt esnasındaki o gürültüden normal sesler bile anlaşılmıyor.
    Makinaya bir kaç defa reset attım ancak sorun düzelmedi, fabrika ayarlarına getirme diye de menüde herhangi bir seçenek bulamadım.

    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
  • arkadaşlar pj410 modeli düşünüyorum.

    yalnız bu 20 dakikalık videolar çekiyormuş. ve yeni otomatik yeni dosya oluşturup kayıt yapıyormuş.

    yani 60 dakikalık video çekimcem diyelim 1-2-3 diye parça video çekiyor.

    sorum bu videolar arasında saniye kaybı var mı

    öyle hemen peş peşe kayıt oluşuyor mu
  • Sony kamera kullanan arkadaşlar alabildikleri en hızlı hafıza kartını kullanırlarsa kameralardan çok daha iyi verim alırlar. Artık SONY video kameralarda kartın Class 10 olması yetmiyor mutlaka daha üstüne çıkın en azından Klass 10 Ultra Micro SD XC1 kart kullanırlarsa özellikle 3lü kayıtlarda veri kaybı olmadığını ve videoların en az 2 saat kesiksiz kaydını görürler. Kart ların yazma hızları daima okuma hızlarından düşüktür. Alacağınız kartın yazma hızının değeri ne kadar fazla olursa o kadar verim alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan111 -- 8 Nisan 2016; 22:52:42 >
  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    Ben aynı serinin (aynı seri olduğunu kullanım kitabından anlıyorum) CX405 modelini (projektörsüz ve WI-FI siz) kullanıyorum ve çok memnunum. Class 4 kartlara yaptığı kayıtlar çok kötü. Class 10 kartlarda video lar bölümler halinde (kartın yazma hızı makineye yetişmediğinden) ve kayıplı. Kullanım kitabında 13 saat kesiksiz kayıttan bahsediyor. Yabancı sitelerde kaydın kalitesinin kullanılan kartın hızına bağlı olduğunu öğrenince 64GB Class 10 Ultra Micro SD XC1 kart kullandım ve bu karta yapılan 30 dakikalık, 45 dakikalık ve 120 dakikalık 3 lü kayıtların (1- FULL HD 9.2MP video, 2- MP4 formatında video 3- 2.1MP resim) çok kaliteli olduğunu ve videoların tek parça olduğunu gördüm. Mutlaka hızlı kart kullanın.
  • pascal24 kullanıcısına yanıt
    Yenisini de alsan kullanım kitabı yok sitesinden idireceksin.
    Kabloları elektronik malzeme satan mağazalardan almaya çalış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinan111

    Ben aynı serinin (aynı seri olduğunu kullanım kitabından anlıyorum) CX405 modelini (projektörsüz ve WI-FI siz) kullanıyorum ve çok memnunum. Class 4 kartlara yaptığı kayıtlar çok kötü. Class 10 kartlarda video lar bölümler halinde (kartın yazma hızı makineye yetişmediğinden) ve kayıplı. Kullanım kitabında 13 saat kesiksiz kayıttan bahsediyor. Yabancı sitelerde kaydın kalitesinin kullanılan kartın hızına bağlı olduğunu öğrenince 64GB Class 10 Ultra Micro SD XC1 kart kullandım ve bu karta yapılan 30 dakikalık, 45 dakikalık ve 120 dakikalık 3 lü kayıtların (1- FULL HD 9.2MP video, 2- MP4 formatında video 3- 2.1MP resim) çok kaliteli olduğunu ve videoların tek parça olduğunu gördüm. Mutlaka hızlı kart kullanın.

    Üstat paylaştığın bilgilerin çok makbule geçti

    şunu sormak istiyorum, 120 dakika yazmışsın. pil 2 saatlik çekime yetiyor mu?

    bu arada anladığım kadarıyla sadece mp4 kayıt yapmıyor. full hd ile beraber yapıyor, yanılmıyorum değil mi?

    hem full hd hem mp4 beraber 1 saatlik çekim ortalama kaç gb yer tutuyor üstat

    bir de başta sorduğum pil yetiyor mu 2 saatlik çekime




  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    SONY HDR-CX 405 Kamera pili (kullanım kitabına göre) 115 dakika çekim yapıyor. Tabii bu durum yeni pilde ve çekim fonksiyonlarına (örneğin: yakınlaştırma- uzaklaştırma işlevini çalıştırma sayısı ilede alakalıdır) da bağlıdır. Ancak bu kameranın önemli özelliklerinden biri elektriğe bağlıyken de çekim yapmasıdır. Gelen bir soru üzerine USB bağlantısı üzerinden POWER AKÜ (10400 mAh kapasiteli) 4 saat devamlı kayıt yaptım akü de kapasitenin 1\4 ünü ancak kullandı. Kull. Kitabında Usb bağlantısı ile elektrik beslemesi esnasında yapılan kayıtlarda pilin şarj olmadığını ve bazı anlarda pilden de akım çekebileceğini belirtiyor. Daha fazla bilgi için kullanım kitabını okuyun çok detaylı anlatılmış. Ben acil durum yok ise kayıt modu olarak XAVC S HD modunu kullanıyorum. Eğer aynı anda resim de çekecek isem o zaman AVCHD modunu kullanıyorum. MP4 video yu ise daha sonra PC üzerinde (Sony nin Play Memories home programı ile) yapıyorum, Sony Kamera üzerinden yapmak daha uzun sürüyor. Tabiiki
    XAVC S HD ve AVCHD den daha küçük boyutlu ve çözünürlükte kayıt ta yapıyor.




  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.