Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.652
Cevap
13
Favori
721.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar sadece 1 ila 1.5 milyar arasında önerebileceğim panasonic.in 3 ccd.li modelleridir. Bunlar nv gs 75, 120 ve 140.tır.
  • sevgili overtheclouds arkadaşım aradığın sorunun cevabını yine Dijital fotoğrafçılık bölümünde DERS: VİDEO.DAN GÖRÜNTÜ AKTARMA başlığında bulabilirsin. özetle diyebilirim ki yanlış programı kullandığın için amele yöntemi kullanmak zorunda kalıyorsun. Lütfen kameradan görüntü aktarma ile ilgili sorunlarını buraya değil oraya yaz olur mu?
  • Dedigim gibi acemilik iste.
    Aslinda ilk once orayi okudum ama goremedim. Simdi tekrar arastirayim.
  • DVD'ye kayıt yapan bir kamera almak istiyorum. Bugün Doğubank'ı bir gezeyim dedim

    Henüz ülkemizde pek fazla model yok anlaşılan, ben aşağıdaki modelleri bulabildim:

    Hitachi DZ-MV208E
    Sony DCR-DVD653E
    Sony DCR-DVD703E
    Sony DCR-DVD803E
    Sony DCR-DVD92E

    Hitachi olanı pek gözüm tutmadı, kalanların hepsi de Sony olunca buraya bir sorayım dedim.

    Bu kameralarla ilgili nette biraz araştırma yaptım ama pek dişe dokunur birşeyler bulamadım. Size de sormak istiyorum, bu kameralar arasında seçim yapsanız hangisini seçerdiniz? Bir sorum daha var. Bu kameralardan biri 3MP idi (hangisi unuttum-803E galiba). Bu çözünürlük fotoğraf çekme çözünürlüğü mü yoksa video çözünürlüğü mü? Benim halihazırda bir dijital fotoğraf makinem olduğu için resim özelliği pek önemli değil, seçim yaparken kameranın video özelliği daha önemli. Bir de yukarıdaki modeller dışında sizin önereceğiniz DVD'ye kayıt yapan başka kameralar da var mı (Sony olması şart değil ama olsa iyi olur)? Şimdiden teşekkür ederim.




  • Bir de DCR-DVD403 var. 16/9 görüntü ve 5.1 ses kayıt özelliği süper.
  • Yavuz kardeş ben bir tanıdığım vasıtasıyla amerikadan dvd 403 aldım 10-15 gün içinde elimde olacak.Bu kamera hakkında birkaç sorum olacaktı.

    1.bu kamera fotoğrafları dvd ye mi kaydediyor yoksa başka bi hafıza kartına mı?
    2.Aralıklı kayıt yapabiliyormu yani 10 dk çekip kapatıp sonra bi 10 dk daha çekebilirmiyim.
    3. Birde ben bu kamerayı webcam olarak kullanabilirmiyim?

    Yazuz abinin ismini verdim diye sadece o cevab verecek diye birşey yok bilgisi olan herkes lütfen cvb yazsın.
  • 1. Fotoğraflar DVD medyasına kayıt edilir. Ekstra hafıza kartı takılmıyor.
    2. Aralıklı kayıt yapılabilir.
    3. webcam özelliğinden emin değilim Ancak usb 2.0 portundan uygun bir software ile olabilir.
  • SONY DCR-DVD203E VİDEO KAMERA aldım. DVD'ye kayıt yapan cihazlar hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum,birkaç sorum olacak.

    1- DVD-RW lara görüntü kaydı yapıldığında dvd-rw'yi kameradan çıkarmadan istemediğimiz görüntüleri silip üzerine kayıt yapabiliyor muyuz?

    2- S-Video giriş çıkışı ile kamerayı televizyona bağladığımızda mini DV li kameralardaki gibi çektiklerimizi izleyebiliyor muyuz? (henüz dvdplayer'im yok da bu süre içinde izleyebilecek miyim diye soruyorum :) )

    3- Birkaç yerde mini DV'ye kayıt yapılan görüntülerin daha kaliteli olduğundan bahsediliyor,bu doğprumudur?mantık olarak dvd'ye kayıt yapılan görüntülerin daha iyi olması gerekmez mi?

    4- DAha önce bu kamerayı yada 92E veya 403E modellerini kullanan arkadaş var mı?Memnunlar mı?

    5-Karşılaştırdığımızda mini DVli kameralara karşı tek avantajı görüntüyü çevirmek için hiç zahmet çekmeyişimiz mi?

    6- Görüntüleri çektiğimiz 8cm dvdleri her dvd player veya dvd rom okumuyor muymuş?sanırım böyle de birşey vardı..sony türkiyenin sitesinden bunların listesine ulaşmaya çalıştım ama başaramadım,bilen var mı?.mesela SONY 16X (+,-) DRU-800A DVD YAZICI bu dvdleri okumak için yeterli olur mu?

    7- Bilgisayarda bu dvdleri izlemek istediğimizde de her programın çalıştırmadığından bahsedilmiş öncesinde,acaba ideal olan program hangisidir?daha önce kullanan arkadaşlar varsa cevap verebilirler mi?

    Biraz kafanızı şişirdim galiba ama ne bileyim..kafamdaki sorulara sırf katalog özelliklerine bakarak cevap bulamıyorum ve maalesef sony mağazalarında bu cihazları satmakla görevlendirdikleri adamların bile hiçbir şeyden haberleri yok ..

    ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

    İyi akşamlar.




  • --------------------------------------------------------------------------------

    Merhaba arkadaşlar
    Benim sorunuma bir çare bilen arkadaşlar varmı acaba aranızda.?
    Sorunum şu bende bir SONY DCR-TRV 50 E video kamera var bu VIDEO Kamerada bulunan BLUETOOTH ile adı geçen NETWORK nedir BLUETOOTH' U zaten hepimiz biliyoruz yanlız bu BLUETOOTH yardımı ile cep telefonunu tanıyorum fakat bu NETWORK işini çözemedim bununla İNTERNETE bağlanabilme olanagım varmı ne işe yarar bu NETWORK denilen şey KAMERA telefonu tanıyor ve ekranında telefonun modelinide belirtiyor NEXT tuşuna bastıgımda IP numarası istiyor bir türlü bunun sırrını çözemedim kamera ve cep telefonu aracılığı ile GPRS üzerinden internete bağlantı olanağımı yoksa başka bir şeymi bu.? Ayrıca bu kamera ile kullandığım kameranın flaş girdisine takılan bir VIDEO PRINTER'im var bu printerde çok güzel resim vermesine karşılık PRINTER'in baskı kağıtlarını bir türlü bulamadım avrupadaki sitelerde bu kağıtlar kıyamet gibi ama oradan nasıl getirebilirim bunuda çözemedim KAMERANIN NETWORK Kitabı ingilizce ingilizce bilmediğimden teknik kelimeleri ve kullanım şeklini anlıyamıyorum bu hususta bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var beni bilgilendirirseniz çok memnun olaçağım.Şimdiden teşekkürler bütün site kullanıcılarına iyi günler dilerim..

    Mail adresim-- ayda1944@hotmail.com















  • Ohdaesu 'nun sorularına kısa cevaplar vermeye çalışacağım. Kusura bakmayın çok vaktim yok şu an
    1- evet
    2- tabiki izlenebilir
    3- Doğrudur DV kalitesi DVD den üstündür. Mantık olarak da teknik olarak da böyle.
    4- kullanmadım
    5- evet ajantaj olarak direk DVD arşivleyebilirsiniz. DVD-RW ile dv kaset fiyatlarını da karşılaştırmak lazım.
    6- Sony DVD -R ve -+RW okuyabilen her DVD okur.
    7- Power DVD, Ulead DVD player gibi yazılımlarla okunabilmesi lazım.
  • merhaba
    Ben yurtdışından Amerikadan mini DV kamera getirteceğim. ama oradaki modeller NTSC olduğu için burda sorun çıkarır mı ? ordaki modellerin sonunda E yok genelde? Çekimlerimibilgisayardan alırken ve izlerken sorun yaşarmıyım? DVD lere de bilgisayardan basıp izleyebilirmiyim.
    Yardım ederseniz sevinirm.
    Teşekkürler.
  • Bir sorum daha vardı, panasonic modelleri için NV-GS250 ile PV-GS250 arasındaki fark nedir? Amazon.com da PV olarak geçiyor.
    Sony HC90 mı tercih etmeliyim panasonic NV-GS120 mi?
  • NV pal modellerdir. PV ise NTSC dir. Amerikadan bulabileceğiniz tüm kameralar PV ile başlar. NTSC ile kayıt ettiğiniz görüntüleri NTSC uyumlu TV lerde ve playerlarda izleyebilirsiniz. Kısacası NTSC sistem Türkiyede ve avrupada uyumlu değil sorun yaşayabilirsiniz. Teknik desteğini de bulamazsınız. Ama sadece kameradan izlerim sorun olmaz derseniz NTSC getirtebilirsiniz. NTSC DVD yi de PAL e çevirmek o kadar kolay değil. Ek donanım veya yazılım ihtiyaçlarınız olacaktır. Amerika yerine uzakdoğu veya dubaiden getirtmeye çalışın.

    HC90 mı GS120 mi derseniz bence GS250.
  • arkadaşlar merhaba elimde hc40e var.fakat şu anda elimdeki cihazı takasla dvd kameraya çok avantajlı çevirebilme şansım doğdu.sizden ricam sony den hangi makinayı tercim etmeliyim.görüntü olarak dvd7e çok hoşuma gitti.değerli fikirlerinizi acil bekliyorum.
  • Merhaba maske 7706 NTSC sistemini PAL sistemine çeviren bir sigara paketi boyutunda NTSC+PAL Video CONVERTER var özellikle amerikada satılmakta olan bu cihaza amerikada rağbet var fiatıda çok makul 19 ile 29 dolar arasında benim amerikadan bunu alabileçek olanagım bulunmadığından siz bunu alırken lütfedip 2 tane alsanız birtanesini üçreti karşılıgı bana verseniz çok memnun olurum isterseniz size resminide yollayabilirim mailim ayda1944@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYDA1944 -- 1 Temmuz 2005, 11:11:27 >
  • Yeknet arkadaşım teşekkürler.
    Ama NTSC kayıt yapan miniDV kameradan aldığımız kaseti yine NTSC formatında bilgisayara ve oradan da DVD ye kaydedemezmiyiz? Zaten NTSC için tek problem onu monitör etmekte değilmi? bunun için de ülkemizdeki monitör ve tv ler artık NTSC uyumlu değilmidir? Kameradan PC ye görüntü aktarma işlemleri NTSC için problemli mi olur?

    Yavuz albayım siz de bu konu hakkında bilgilerinizi bizimle paylaşırmısnız?

    Ayda1944 arkadasım biraz zor ama alırsam haber veririm.
  • mehaba ben bu aralar kamera almayı düşünüyorum
    sony hc32 ile canon mv 850i arasında kararsız kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatir -- 2 Temmuz 2005, 11:17:07 >
  • Sevgili maske7706,

    NTSC bir kaydı Pinnacle ile rahatlıkla bilgisayara aktarıp MPEG-II olarak render edebilirsin. Yalnız dikkat edilmesi gereken capture settings kısmında NTSC.yi seçmenizdir. Aksi taktirde siyah, beyaz bir kayıt elde edersiniz ya da hiçbir şey göremezsiniz.

    Tabi birde video çıktısı DVD için 720*576 değil 720*480 olacaktır. Ancak DVD player.a taktığınızda kesinlikle bir problemle karşılaşmazsınız.
  • merhaba arkadaşlar

    sony dvd403e - 803 modelinden almayı düşünüyorum

    doğubankda 1130$ - 1150$ civarında

    bunu yurtdışından getiren varnı kaç $ olur

    istanbul fatihteyim
  • merhaba
    Bahsettiğiniz çeviricinin resmini marka ve model numarasını verebilirmisiniz?
    Bi araştırayım.
    İyi günler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.