Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.652
Cevap
13
Favori
721.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALBAYIM SELAMINALEYKÜM.KAMERALARI ARAŞTIRIRKEN BU FORUMA DENK GELDİM.BEN DE SİZLER GİBİ SIKI BİR SONY KULLANICISIYIM.EVİMDE HOME CİNEMA ,PS 2 ,TV VE DIGITAL FOTOGRAF MAKİNAM VAR.HEPSİ S O N Y MARKA.ELEKTRONİKLE COK İÇ İÇE OLMAMA RAĞMEN BU GÜNE KADAR KAMERALARA İLGİ DUYMAMIŞTIM.AMA SON BİR HAFTADIR GÜZEL BİR KAMERA ALMAK İSTİYORUM. EVİMDE BİLGİSAYARIMDA DVD WRITER IM OLDUĞU İÇİN DİREKT DVD YE YAZAN KAMERA ALMAK İSTEDİM.AMA BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA BU SİSTEM DE Kİ KAMERALARIN COK DENENMEDİĞİNİ VE HENÜZ COK GELİŞTİRİLMEDİKLERİ DİKKATİMİ ÇEKTİ.YANILMIYORSAM SİZDE AYNI FİKİRDE SİNİZ.BEN 39E YE BAKARKEN SİZ 42E NİN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞSİNİZ. ACABA BU KONUYU BİRAZ DAHA KAPSAMLI ANLATA BİLİRMİSİNİZ.TABİ FORUM DAKİ TÜM ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.SON OLARAK SONY MARKASINI TERCİH ETMEMİZİN NEDENLERİNDEN SADECE BİRİNİ SÖYLEMEK İSTİYORUM.
    '''AĞIR VE TOK MAL İYİDİR,SONY DE AĞIR VE TOK TUR.....!!!'''




  • Arkadaşlar;
    1 hafta önce Sony dcr-hc 90 aldım biraz pahalı ama sonuç harika en çok da fotoğraf kalitesini sevdim yani verdiğinğiz paraya değer bu arada yaklaşık on senedir kamera kullanıyorum ve sony kullandım. Bu bölümü açan arkadaşlara teşekkü ederim

    bilgisayar sistemim:
    Pentium 4 3.2 2GB ram Ati redeon 950 Grafik işlemci
    kullandığım programlar:
    Avid pro Premier pro 1.5 Pinnacle 9 (bide Final Cut Pro tabiki Mac de)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: quazar


    Okul yıllığı işi ile ilgili öğrencilerin kaydını yapmak hususunda kabul edilebilir standartlarda görüntü alıp ihtiyacımı karşılayabilecek bir kamera alacağım.
    Sony kameralar arasında özellikle HC21,HC32,HC40,HC42 ve HC 90 modelleri arasında gidip geliyorum. Bunlardan herhangi biri bu iş için yeterlimi?
    Ayrıca ben Avustralya'da yaşıyorum.Dijital kameralarda PAL ,NTSC gibi yayın farkı durum söz konusu mu?
    Dikkatimi çeken Türk satış sitelerinde örneğin HC 42E olarak satılan ürün burada sadece HC42 olarak satılıyor. Hemen hemen tüm Sony modelleri için geçerli bu.. Burdan aldığım kamera görüntülerini Türkiye'de kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım?
    Göstereceğiniz alakaya şimdiden teşekkür ediyorum.



    avustralya nın tv sistemi de türkiye ile aynı PAL dir o yüzden orada aldığın kamera yı türkiyede istediğin tv seyredebilirsin...




  • Sevgili devito 39e ile 42e arasında tabiki fark vardır. En başta SONY 42e.nin daha iyi özelliklere sahip olduğunu belirtiyor zaten üst modeli. Ancak bunu 40e ile kıyaslamamak lazım. Aynı seri olmasına rağmen (HC) 40e, 42e.den genel itibariyle daha üstün. Bunun hakkında sayfaları karıştırırsan bir yazı bulabilirsin mesela.

    Ayrıca devir değişti yani "AĞIR VE TOK MAL İYİDİR,SONY DE AĞIR VE TOK TUR....." felsefesi her zaman geçerli olmayabilir. Canon gibi bir görüntü devi ve son 2 yılda büyük hamle yapan Panasonic.i göz ardı etmemek lazım.
  • sevgili arkadaşlar merhaba,
    hc 17e kasete fotograf çekiyormu?? ayrıca hc 19e ile arasında sadece zoom farkımı var??
    gezerken bir sitede hc 17e capture kart hediyeli 788 YTL bana çok cazip geldi ne dersiniz??
    saygılarımla,
  • sony hcr-hc42e modelinde memory stick kartına hareketli görüntü kaydedilebilir. ama görüntü kalitesi kasete oranla düşüktür. bilgiyi sony eurasia dan aldım. 256mb'lik karta normal kalitede 45 dk civarı düşük kalitede 3 saate yakın kayıt yapılabi,lir. ayrıca yaklaşık kalitesine göre 1000 ile 3000 arası resim kaydedebilirsin

    bende memory stick araştırıyom. sony'nin deposunda şu an yok 15 gün içinde gelir dediler. scandisk markayaıda araştırdım,onlardada 256 ve üstü şu an yok gelcek dediler. bu kamera için duo yada pro duo destekli kartlar kullanılabilir. ama sadece pro destekli kartlar kullanılamaz. duo ve pro duo daha kısadır. sadece pro olanlar daha uzundur.

    yanlış bilmiyorsam pro özelliği hızlı işlem yapmasını sağlıyor ve işlemcinin ayaklarındaki voltaj değerleri farklı.
  • memory stick için scandisk distribütör firmanın internet adresi şu dur.
    http://www.turanli.com.tr/default.asp

    ben burdan takip ediyom

  • selam Yavuz abi bende Sony DCR-TRV285E var ben bu kamerayı aldığımda yanında cd sinide verdiler ama cd çok karışık bu kameraya uyumlu program cdleri nelerdir ve varsa internetten nasıl indirebilirim bu konuda senden yardımlarını bekliyorum saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhabir -- 25 Haziran 2005, 15:55:29 >
  • evet webcam olarak kullanabilinir hcr-hc 42e
    sony cd si yüklendikten sonra bilgisayarına usb yi bağlayınca onu tanır eğer tanımazsa donanim ekleden tanıt. sonra msn e gir webcam tuşuna bas karşındaki seni görür. ben denedim oldu kaliteli görüntü aldı karşımdaki
  • Selam millet. SONY kamera alacaktım. Foruma denk geldim ve aklımda ziyadesi ile karıştı.
    Şimdi sormak istiyorum:

    1- HC40 nasıl HC42'den daha iyi olur? Ayrıca bu dediklerinizden sonra HC40'ı hiçbir yerde bulamadım. Daha önce çıkan bir model nasıl daha üstün oluyor? Ayrıca HC42, Doğubank'ta 930 milyona bulunmakta. İlk tercihim bu kamera olacak eğer HC40 bulamazsam.

    2- Eğer bir yerden para gelirse HC90 almayı düşünüyorum. Bu kamerada sanırım 1.5 milyar civarı Doğubank'ta. Arasında 550 milyonluk fark var. Değer mi? Yoksa bu kadar vermişken başka bir model tavsiye eder misiniz?
  • o kadar vermişken Panasonic 3CCD modellerine bir bak derim.
  • hadi bakalımmm... birde panasonic çıktı başıma :)) hemen hemen aynı fiyata sahip HC45 ile.. ne demeli şimdi buna? benim için en önemlisi görüntü kalitesi... yani seste çok önemli ama görüntü ilk planda yer alıyor!
  • görüntü ve renkler önemli diyorsanız panasonicten şaşmayın.
  • pekiiii...

    HC45 miiii Panasonic NV-GS120 mi? Buyrunn..
  • arkadaşlar herkese selamlar bana bir bilgi verirmisiniz 1.300 ytl civarında tavsiye edebilirmisiniz
  • arkadaşlar ben küçük kızımı çekmek için bir video kamera almak isityorum sony 40 yada 42 e arasında kaldım ancak sizin forumunuzu okuyunca bir de panasonic devreye girdi 1 hafta içinde bir makina almam lazım buna ayırdıgım bütçe 1.300 ytl civarında bu makinalar alındımı bir kere alınıyor bunun için yanlış bir karar vermek istemiyorum bana bu kanuda marka ve model konusunda tavsiyede bulunursanız sevinirim
  • DVD653E hakkında bilgi verebilirmisiniz......
  • bende de sony hc42 var
    memory stick pro duo aldım 70 ytl kazık mı yedim sice performansından memnunum tabi video kalitesi düşük. Bi de usb'den kasede çektiğim videoları nasıl atabilirim pc'ye
    Ben de program olarak picture package Alırken onu verdiler orda video bölüüne girdim işte kamera bulunamadı diyo. bişey anlamadım size danışayım dedim..
  • Arkadaslar selamlar,
    DV kamerlarda cok yeniyim. Sony hc20e aldim. Siz uzmanlara iki sorum olacak:
    1) Bu aletten video ve resimleri hard diske nasil aktaririm (picture package ile olmuyor bir turlu). En son movie maker ile aktarmayi basarabildim fakat burda da movie maker da olmasi gereken (helpinde anlatirken soylemis) "Capture Method" sayfasi bende gelmiyor. Dogal olarak kamerayi en basa sar, elini start capture un uzerine getir, cameradan play e bas, movie maker dan start capture a bas gibi amele bir yontem izliyorum. Kolayi var midir?
    2) Bu dv kameralardan goruntu aktarirken illa ki butun kasetin bastan sona calmasini mi beklemem lazim. Fast forwarding seklinde hizli bir sekilde goruntuleri bilg. e aktarabilir miyim?

    Biraz umitsiz durumdayim. Her turlu yardim takdirle karsilanacaktir:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overTheClouds -- 27 Haziran 2005, 22:48:04 >
  • arkadaşlar merhba.Benim sony dijital fotoğraf makinemin ekranı çatladı.Tamiri mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.