Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
38
Favori
270.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Sony Vegas 12 kullanıyorum videoyu mp4 formatına dönüştürüp Sony Vegasa atmaya çalışıyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum

Warning: An error occurred while opening one or more files.
    The reason for the error could not be determined

Yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Arkadaşlar ben Sony Vegas 12 kullanıyorum videoyu mp4 formatına dönüştürüp Sony Vegasa atmaya çalışıyorum ama bu sorunla karşılaşıyorum

Warning: An error occurred while opening one or more files.
    The reason for the error could not be determined

Yardım ederseniz çok sevinirim

hocam bu pcden pc ye değişir codeclerle ilgili bi sorun bu codec değiştirmen gerekiyo yada avi veya wmv yaparsan sorunsuz açar
  • smt325 kullanıcısına yanıt
    AVI yide açmıyo WMV zaten dönüştürünce seslerde bi sıkıntı oluyo hem kalite düşük oluyo hemde her kısmın sonunda seste bozulma oluyo mesela ben tam o kısmın sonunda "yapmış" desem o "ş" şşşşşşşşşşşşşşş oluyo oranın sesini kesincede hoş olmuyo yada kısınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

AVI yide açmıyo WMV zaten dönüştürünce seslerde bi sıkıntı oluyo hem kalite düşük oluyo hemde her kısmın sonunda seste bozulma oluyo mesela ben tam o kısmın sonunda "yapmış" desem o "ş" şşşşşşşşşşşşşşş oluyo oranın sesini kesincede hoş olmuyo yada kısınca.

hocam sorun codeclerden codec değiştirin
    Tavsiye edebiliceğin bir codec varmı ?
  • K-lite kullanıyorum ben hiçbi sorun yok sony vegas 8-10-12 versiyonlarında
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Benimde Garip bir sorunum var, videolarımın sağ üst veya sol üst köşelerine logomu yerleştirmek istiyorum. Logom videoda belirli bir yerden sonra görünmez oluyor. Yani videoda(önizleme penceresinde) bir sınır var ordan sonra videonun altına giriyor logo sanki.

Bunlarda resimler: Gördüğünüz gibi logomun yarısı gözükmüyor. Orda bişey var ve videonun altına giriyor sanki.
    Kırmızı ile işaretlediğim alan logoyu koymak istediğim yer. Mavi ise sorunun başladığı yer. Zaten orayı görceksiniz. ordan sonrası gözükmüyor
    Gördüğünüz gibi sanki orda bişey kesiyor, ittirdikçe videonun altına giriyor logo ve gözükmüyor.
     'Sony Vegas' Çözümleri

'Sony Vegas' Çözümleri

Çok basit logo'nu iyi pan crop yapamamıssın.üst ve alt şeritleri sonuna kadar çek büyültebildiğin kadar büyült sonra gözükür yapamazsan /BarisGozluktekin adresinden ekleyebilirsin detaylı bi sekilde anlatırım bilgisayar çok yavaş şuan...

• quote:

Orijinalden alıntı: zerozero31

Merhabalar,

2 Gündür bu sorunla karşı karşıyayım. Yardımcı olabiliecek varsa çok sevinirim.

Sony Vegas Pro 11.0 kullanıyorum.
    Vegas a audio track açıp müzik attığımda;http://www.sonycreativesoftware.com/images/ss/md/Rebholz-2010-03-03.jpg resminde olduğu gibi; kalp atışını ölçen şeyler olur ya, veya sesin hızını falan ölçen şey olur ya, bende öyle değil. Bi şekilde bozdum ve bu hale geldi:http://r1306.hizliresim.com/1b/k/p84ur.jpg . Nasıl düzeltebilirim? Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer sorunu anlamadınız ama çözüme yakınsanız veya çözümü bire bir canlı anlatmak isterseniz facebook hesabım:https://www.facebook.com/anlmiyorsananlamiyok .

Teşekkürler

Güldüm dostum sen kare kare audio track'ı kesmişsin o yüzden gözükmüyor o audio layer'ını siliyorsun ve baştan atıyorsun sorun düzeliyor kare kare kestiğin için gözükmüyor korkma yani

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

arkadaşlar sony vegas pro11 kullanıyorum.elimde panasonic gf3 fotoğraf makinası var.1280-720 60fps çözünürlükte video çekiyorum fakat ben bunu bir türlü slowmotione şeklinde yapamadım.bunu nasıl yaparım? youtub da nasıl yapılacağını anlatan videolar var ama bi türlü yapamadım.şeritte çalışırken olmuyor örneğin videoyu uzatıyorum fakat yavaşlaması gereken video ne kadar uzatırsam video birden fazlalaşıyor yani uzattığım video 2-3 tane aynı video oluyor.dediğim gibi çekmiş olduğum videoyu slow motione yapmak istiyorum.aynen bunun gibi akıcı olsun istiyorum

http://www.dosya.tc/server10/pGsNAr/00017.rar.html
    arkadaşlar çektiğim ham videoyu buraya yükledim bi babayiğit bunu slow motione yapabilir mi ? dua ederim valla

720p 60 fps proje dosyası oluşturduktan sonra kendi video dosyanı atıyorsun , s tuşu ile kesiyosun ayırıyosun kendi yavaşlatıcagın kısımı iki taraftanda sonra 3 ayrı video haline geliyor , sen ortada kesmiş olduğun video üzerinde oynıyacaksın yani ctrl'ye basıp sağa doğru sürükle muhtemelen sen 30p felan proje dosyası acıyosundur ondan doğru düzgün slow motion olmuyordur yapamadıysan facebook üzerinden /BarisGozluktekin ekstradan youtube.com/kisacafilm adresinden eğitim derslerime bi gözat detaylı acıklamaları var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Arkadaşlar yazın oyalanmak amacıyla Sony Vegas Pro 11 ' i yükledim , kendimi çok geliştirmek bayağı iyi yerlere gelmek istiyorum , ilk olarak ETS2 de FRAPS ile video kaydedip attım Vegas'a dağdan inip bayıra kurulduğum için hiçbirşey anlamadım haliyle öyle bayağı uğreaştım yazı eklemeyi falan denedim abuk subuk şeyler çıktı ortaya , sizden ricam varmı tavsiye edebiliceğiniz bir rehber ? önce giriş seviyesinde öğrenip sonra işi dahada detaya dökmek istiyorum render nasıl yapılır falan.

Birde PC render için uygun ;

HD7870XT 2GB Ekran Kartı
    AMD FX 8350 4.0 GHZ İŞLEMCİ
    16 GB 1866 MHZ RAM
    128 GB SSD(vegas'ı SSD'e yükledim hızlı okusun diye)

yeterlimidir ?

Uçurur bile şüphen olmasın benim sistemimde bununla aynı...youtube.com/kisacafilm adresinde derslerimi takip edebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

Benimde Garip bir sorunum var, videolarımın sağ üst veya sol üst köşelerine logomu yerleştirmek istiyorum. Logom videoda belirli bir yerden sonra görünmez oluyor. Yani videoda(önizleme penceresinde) bir sınır var ordan sonra videonun altına giriyor logo sanki.

Bunlarda resimler: Gördüğünüz gibi logomun yarısı gözükmüyor. Orda bişey var ve videonun altına giriyor sanki.
    Kırmızı ile işaretlediğim alan logoyu koymak istediğim yer. Mavi ise sorunun başladığı yer. Zaten orayı görceksiniz. ordan sonrası gözükmüyor
    Gördüğünüz gibi sanki orda bişey kesiyor, ittirdikçe videonun altına giriyor logo ve gözükmüyor.
     'Sony Vegas' Çözümleri

'Sony Vegas' Çözümleri

Çok basit logo'nu iyi pan crop yapamamıssın.üst ve alt şeritleri sonuna kadar çek büyültebildiğin kadar büyült sonra gözükür yapamazsan /BarisGozluktekin adresinden ekleyebilirsin detaylı bi sekilde anlatırım bilgisayar çok yavaş şuan...

Valla hocam anlamadım pek bişey, en kısa sürede size ulacağım şuanda bilgisayarımda teknik bir arıza var. Skype adresiniz varsa daha iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

'Sony Vegas' Çözümleri

'Sony Vegas' Çözümleri

Valla hocam anlamadım pek bişey, en kısa sürede size ulacağım şuanda bilgisayarımda teknik bir arıza var. Skype adresiniz varsa daha iyi olur

• Arkadaşlar sony vegas pro 8.0 kullanıyorum. sony xperia ve motorola xt910 telefonlarından çektiğim video görüntülerini programa atınca görüntüyü siyah hiçbirşey görünmüyor. ses var sadece. düzeltmek için ne yapılabilir acaba?
  • bir kaç sorum var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim HD 1280*720 (MP4) olarak kayıp yaptığım videoları sony vegas pro 12 ile düzenleyip birleştiriyorum amaç tek parça haline getirmek buraya kadar bir sıkıntım yok lakin render kısmında kafam karışıyor render ederken ben bunları dvd olarak yazdıracağım ve normal bir dvd player da izlerken sıkıntı yaşamak istemiyorum ee kaliteden de ödün vermek istemiyorum bu konuda sony vegas ile nasıl çözümler üretebilirim önerebileceğiniz görüntü formatı ve özellikleri nedir. Birde çift katmanlı dvd ler tüm okuyucularda açılır mı lütfen yardımcı olun beni şu konuda aydınlatın.
    Kameranın Kayıt ettiği format özellikleri:

'Sony Vegas' Çözümleri

• arkadaşları videoyu photoshoptaki gibi nasıl esnetebiliriz yani alta resim yoktu yukardaki kırmızı daire iine aldıgım tuşa basınca alttaki resmi örnekteki gibi yamultabiliyorum sonyvegasta bunu nasıl yapabilirim videoları bir yere oturtcam yamulmuyo ucu başı cıkıyo

'Sony Vegas' Çözümleri
  • Funrealbaris arkadaşımız çözemediğim sorunu bilgisayarıma bağlanıp gereken bilgileri verip, yapımınıda öğreterek işimi halletti. Çok teşekkür ediyorum kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

arkadaşları videoyu photoshoptaki gibi nasıl esnetebiliriz yani alta resim yoktu yukardaki kırmızı daire iine aldıgım tuşa basınca alttaki resmi örnekteki gibi yamultabiliyorum sonyvegasta bunu nasıl yapabilirim videoları bir yere oturtcam yamulmuyo ucu başı cıkıyo

'Sony Vegas' Çözümleri

şu sorununa çözüm bulcak varmı ?

• Birkhoff kullanıcısına yanıt
    warp
  • quote:

quote:

arkadaşları videoyu photoshoptaki gibi nasıl esnetebiliriz yani alta resim yoktu yukardaki kırmızı daire iine aldıgım tuşa basınca alttaki resmi örnekteki gibi yamultabiliyorum sonyvegasta bunu nasıl yapabilirim videoları bir yere oturtcam yamulmuyo ucu başı cıkıyo

'Sony Vegas' Çözümleri

şu sorununa çözüm bulcak varmı ?

Bunun için pluginler var , 0'dan yapmak zor olur..

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.