Şimdi Ara

'Sony Vegas' Çözümleri (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
38
Favori
270.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DI (DIGITAL INSANITY) İle Sony Vegas Pro 10 İcin Kullandım Serial Key Çalıştı Ama Nedense Activation Code İnvalid Hatası Veriyor :( Yardım Edin Lütfen
  • grimsi dediğin siyah beyassa video fx ten black white ekle istediğin düzeyde grileştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

grimsi dediğin siyah beyassa video fx ten black white ekle istediğin düzeyde grileştir

teşekkürler dün ararken buldum zaten :)
  • merhaba bir sorum olacaktı.
    videoya sansür koyuyorum fakat tüm videoda aynı yerde duruyor. ben videonun bir bölümünde sansür olsun daha sonra kaybolsun istiyorum. bunu nasıl yaparım? Acill.
  • Arkadaşlar merhaba ben bu Sony vegas ta yeniyim 12 pro yükledim
    Öğretmenim okul videosu hazırlıyorum etkinklikler filan işte video ve resimler var
    Youtube de intro gördüm sony vegas ile hazırlanmış bunu yapmak illaki çok zordur ama bu videonun sony vegas formatını bulabilirmiyiz varmı böyle bir site
    genellikle bu intro ları raven design yapmış galiba ücretli yapıyor.

hazırlayacağım videoya güzel bir giriş düşünüyorum aşağıdaki video mükemmel tam aklımdan geçen
    video bu
    http://www.youtube.com/watch?v=7GY-kJ6EmQ4&feature=share

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Arkadaşlar resimde gösterdiğim yerden videoyu ilerletmeye çalışıyorum ama arkadaki video ilerlemiyor efektide yapamıyorum nedenini bilen var mı ?

'Sony Vegas' Çözümleri

Çok basit alt kısımda + - butonlarının en sol taraftakine tıklıycaksın kilit işareti varya ona tıklıycaksın sorunun cözülücek

• quote:

Orijinalden alıntı: 395808

Arkadaşlar plug in falan bunları enrden bulabilirim nasıl yapıcam bunları öğrenmek istiyorum plug ins miydi öyle bireşydi indirdikten sonra falan nereye atacağım

Torrent sitelerine girip indirebilirsin,ayrıyetten para ilede alabilirsin,bir çok site var.Sony vegas plugin pack yaz cıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

arkadaşlar büyük dosyaları render yaparken mavi ekran hatası alıyorum
    acaba ram mi yetmiyor
    neden acaba
    render yapmadan videoları birleştirmek mümkün değil mi?

Ram'lerde problem vardır muhtemelen ram'in yetmemesiyle alakası yok , işlem durdurulur öyle bir durumda.Mavi ekran almanın sebebi muhtemelen ramlerde problem almasıdır dediğim gibi.Silgi ile silmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Yaptığım şeyi render edince sadece 1 - 2 sn render oluyo ??

acaba yanlışlıkla bi yerlere mi bastım acaba ?

CTRL+A'ya basman gerek tüm video'yu render alması icin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Merhaba arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım, Sony Vegas Pro 12 kullanıyorum, avi. dosyasını .mp4'e render ediyorum. Render ederken kaydolacağı yerde video dosyası olarak Untitled olarak görünüyor, Render bittiği anda videonun ismi Untitled.mp4 oluyor ama garip kısmı şu ki .tmp dosyası oluyor render ettiğim video. Kaç kere tekrar render ettim orjinal dosyayı ama her seferinde render bittiği anda .tmp dosyasına dönüşüyor video dosyası ve baya sinir etti bu durum beni.. Çözümünü veya neden olabileceğini bilen var mı ?

Merhaba çok basit bir işlem aslında ilk önce proje dosyanı değiştirmen gerekiyor render alırkende proje dosyanla aynı yapıcaksın ikisinide mp4 yapıcaksın sorun ortadan kalkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper08alper

Arkadaşlar DI (DIGITAL INSANITY) İle Sony Vegas Pro 10 İcin Kullandım Serial Key Çalıştı Ama Nedense Activation Code İnvalid Hatası Veriyor :( Yardım Edin Lütfen

Merhaba Alper , %100 farklı activation code kullandığından dolayı oluyor.Generate butonuna tıkladıktan sonra ilk önce serial key'i alıcaksın ve hemen altındaki Activation code'u kopyalıcaksın tekrar generate dediğin zaman yada programı kapatıp actıgın zaman bu sorunla karsılasırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOWEEE

Arkadaşlar merhaba ben bu Sony vegas ta yeniyim 12 pro yükledim
    Öğretmenim okul videosu hazırlıyorum etkinklikler filan işte video ve resimler var
    Youtube de intro gördüm sony vegas ile hazırlanmış bunu yapmak illaki çok zordur ama bu videonun sony vegas formatını bulabilirmiyiz varmı böyle bir site

hazırlayacağım videoya güzel bir giriş düşünüyorum aşağıdaki video mükemmel tam aklımdan geçen
    video bu

Merhaba dostum.Video'yu actıgında hemen alt kısımda download linkini görüceksin plugin gereklidir diyor newblue onuda indir.Zaten ilk verdiği link proje dosyası onu açıcaksın yazıları kendine göre editliyceksin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Yapamadım dersen bedavaya yapabilirim senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.234

arkadaşlar hep aklıma takılıyor . Sony Vegas Pro ile Movie Studio HD Platinum arasındaki fark nedir ?

Bende araştırdım fakat yok yani.Yabancı sitelerde bu tarz konular var ama ingilizcem olmadığı için pek anlayamıyorum.Misal sony vegas 12'de hangi yenilikler geldi öğrenemiyorum.Türkiye'de Vegas kullanan kişi sayısı çok az çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

arkadaşlar büyük dosyaları render yaparken mavi ekran hatası alıyorum
    acaba ram mi yetmiyor
    neden acaba
    render yapmadan videoları birleştirmek mümkün değil mi?

Ram'lerde problem vardır muhtemelen ram'in yetmemesiyle alakası yok , işlem durdurulur öyle bir durumda.Mavi ekran almanın sebebi muhtemelen ramlerde problem almasıdır dediğim gibi.Silgi ile silmeyi dene

bilemiyorum internette çok kişi aynı sorunu yaşamış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LOWEEE

Arkadaşlar merhaba ben bu Sony vegas ta yeniyim 12 pro yükledim

video bu

Merhaba dostum.Video'yu actıgında hemen alt kısımda download linkini görüceksin plugin gereklidir diyor newblue onuda indir.Zaten ilk verdiği link proje dosyası onu açıcaksın yazıları kendine göre editliyceksin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Yapamadım dersen bedavaya yapabilirim senin için.

Funeralbaris kardeşim teşekkür ederim dediğin gibi yaptım epey uğraştım quick time yükleyince oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOWEEE -- 29 Mayıs 2013; 1:49:38 >

• quote:

quote:

arkadaşlar hep aklıma takılıyor . Sony Vegas Pro ile Movie Studio HD Platinum arasındaki fark nedir ?

Bende araştırdım fakat yok yani.Yabancı sitelerde bu tarz konular var ama ingilizcem olmadığı için pek anlayamıyorum.Misal sony vegas 12'de hangi yenilikler geldi öğrenemiyorum.Türkiye'de Vegas kullanan kişi sayısı çok az çünkü..

sitenin linkini atabilirmisin ?
  • quote:

quote:

quote:

sitenin linkini atabilirmisin ?

Sony'nin kendi sitesinden foruma bakabilirsin.

• Arkadaşlar yazın oyalanmak amacıyla Sony Vegas Pro 11 ' i yükledim , kendimi çok geliştirmek bayağı iyi yerlere gelmek istiyorum , ilk olarak ETS2 de FRAPS ile video kaydedip attım Vegas'a dağdan inip bayıra kurulduğum için hiçbirşey anlamadım haliyle öyle bayağı uğreaştım yazı eklemeyi falan denedim abuk subuk şeyler çıktı ortaya , sizden ricam varmı tavsiye edebiliceğiniz bir rehber ? önce giriş seviyesinde öğrenip sonra işi dahada detaya dökmek istiyorum render nasıl yapılır falan.

Birde PC render için uygun ;

HD7870XT 2GB Ekran Kartı
    AMD FX 8350 4.0 GHZ İŞLEMCİ
    16 GB 1866 MHZ RAM
    128 GB SSD(vegas'ı SSD'e yükledim hızlı okusun diye)

yeterlimidir ?
  • elimde mp4 bi maç var şimdi, onu playerla açıyorum görüntü ve seste sorun yok ama programa atınca ses ve görüntü de katmanı oluşuyor görüntüde problem yok ama ses karman çorman gacır gucur ediyor. video özelliklerinden sese baktım ses kanalı: mono demiş. bu mu sorun çıkarıyor yada bunu çözmenin videoyu convert etmek dışında bi çzümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan_PRD

elimde mp4 bi maç var şimdi, onu playerla açıyorum görüntü ve seste sorun yok ama programa atınca ses ve görüntü de katmanı oluşuyor görüntüde problem yok ama ses karman çorman gacır gucur ediyor. video özelliklerinden sese baktım ses kanalı: mono demiş. bu mu sorun çıkarıyor yada bunu çözmenin videoyu convert etmek dışında bi çzümü var mı?

stereoya çevirin hocam
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.