Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-C2S/H nasıldır? bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bugun gordum bu indirimi. Ne diyorsunuz bu fiyata bu laptop nasıl? Bu laptop iyi midir? Bu fiyata kacmaz diyorlar..
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd70746#tablnk



  • hocam sony o serinin uretimini durdurdu.artık cr serisi var ve 14.1"
    kullandıgı teknoloji eski.
    t5500 işlemci var yani santorosa platformu yok

    ayrıca sony urunlerini usa dan almak daha uygun.Tr de malesef hala cok pahalılar.
    aynı urun icin birde istanbulbilisim e bak derim
  • bende bu ürünü çok istemiştim hatta istanbul bilişim fiyatı 999€ + kdv imiş ama eski bir model olduğu için ellerinde yoktu. sony centera baktım biz c serisini getirmiyoruz da bizim garantimizde de değil dediler. hepsiburada bu ürünün garantisini hangi firma üzerinden veriyor merak ediyorum ama istanbul bilişim olmalı.. bir de eksen bilgisayar, estore, hs ve genpatech sayfalarında da aynı model laptoptan görmüştüm ama iş bu kadar karışık olunca çok için ben almaktan vazgeçmiştim kısa bir süre önce. çok güçlü olmasada performansı ofis uygulamaları ve internet için yeterlidir ve bu fiyata 13.3 sony bulmak zor... karar sizin
  • hocam ankara mavi bilgisayardan 999 euro + kdv = toplam 2000 YTL ye aldim. oyle yada boyle 2 yıl garantisi var tabi sonucta. ben oyun oynamayan sadece internet ve office kullanan birisi oldugum icin fazlasiyla performans elde ediyorum. oynlarin hangilerini ne kadar calistirir bilmiyorum denemiycem bile zaten. vista premium cok seri calisiyor. aletin tipi, malzeme kalitesi, ekran kalitesi, tuşları zaten mükemmel derecede. cok memnunum. bu fiyata bence cok cok iyi. 3 milyara satılan bir urundu bu sonucta. daha detaylı izlenimlerimi ve fotolari onumuzdeki gunlerde eklerim.. ilgilenenler bence ankara mavinin kampanyasini kacirmasin..
  • hayırlı olsun.

    xp icin downgrade suruculeri cıktıysa birde xp ile dene.
  • saol tesekkurler hocam. vista premium ingilizceden cok memnunum, cok hoş. zaten benim fazla kasıcı uygulamalarla isim olmadığı icin böyle devam ederim. xp kulllanmam. hem orjinal vista hem de vaio update felan birseyler var ikide bir birseyler update felan ediyo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.