Şimdi Ara

Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 gün önce sony FZ21m elime geçti,kısa bir zaman diliminde, incelemem şunlar;
    Makina gerçekten stabil çalışıyor,yaklaşık 20 dvd yazdım ve bir çok programı denedim,herhangi bir kitlenme durumu söz konusu olmadı.
    En hoşuma giden özelliği ekran görüntüsünün netliği,filmleri gerçekten zevk alarak izledim.
    Super pi skoru 28 sn, azımsanmayacak kadar iyi bir işleme sahip(işlemci % 50 calısrak aldı bu skoru sanırım super pi programı tek cekirdekli işlemci çalıştırıyor),benim takoz makinem pentium d 2.8 overclock(3.6) artı geilultra ram ile 36 sn yapa bildim,siz duşunun.
    Oyun olarak call of duty 4 butun detaylar acık olarak yani full,hiç kasmadan ve gerçekten güzel görüntüsü ile hoş zaman geçirdim.
    Eksileri olursa ilk açılıştaki işlemci ısısı yaklaşık 44 derece yoğun işlemler yaparsan 58 derece kadar cıkıyor ,1 saat lık oyunda yaklaşık 60-63 derece arası seyretti.Ortam sıcaklığı, rahatlıkla şort'la gezebildiğim bir ortam oldugunu unutmayın :).Isı sorunu var ama cok abartılacak bir durum oldugunu sanmıyorum,fan seside maksımumda calıssa bile bir hp kadar ilgi cekici sese sahip değil.Benim izlenimlerim bu kadar,parasının hakkını verdiğini dusunmekteyim,ozellikle recorvy yazılımı bilgisayar bilmeyenleri için gerçekten lazım olan bir program.
    Aşağıdaki resimlere bakmayı unutmayın:)
     Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri

     Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri
     Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri
     Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri

     Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri

     Sony Vaio FZ21M İnceleme ve Testleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjurkes -- 14 Ocak 2008; 17:08:53 >







  • İnceleme için teşekkürler.. Hayırlı olsun.. Güle güle kullanın..
  • hayırlı olsun.daha öncede sony başlığı altındaki threadlarda bu serinin ısınma ve fan sorununu belirtmiştim.ama kafaya takmazsan sorun yok.çok performanslı bir alettir.
  • arkadaşım inceleme için çok teşekkürler...gerçekten sony tüm serilerinde bence performans olarak diğer markalara nazar daha üstün.
  • inceleme ve bilgiler için çok teşekkürler..ama keşke FZ290N4 modelinede bi baksaydın fz21m le aynı ama çift lamba var...harika bir görüntü sağlıyor....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1907genclik

    inceleme ve bilgiler için çok teşekkürler..ama keşke FZ290N4 modelinede bi baksaydın fz21m le aynı ama çift lamba var...harika bir görüntü sağlıyor....

    Şu cift lamba olayini ben gordum. Forumdaki diger arkadaslarin da faydalanması adına birileri de bu teknolojiyi resimlerle izah etse cok buyuk hizmet etmis olacak..
  • Aletin vista puanınıda yazsaydın keşke.
  • 4.8 hocam vista puanı
  • ekran kartı olarak 8400 gt mi daha iyi olur 8600 gsmi bende fz serisi laptop alacamda yardımcı olursanız sevinirim
  • hemen hemen aynı performansı alırsınız.pek bir şey farketmez.zaten sony lerin NVİDİA 8000 li serileri beklenenin çok üzerinde bir oyun performansı sunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.