Şimdi Ara

Sony, üçüncü çeyrek raporlarını yayınladı: Mobil İletişim bölümü, %25 gelir artışına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, üçüncü çeyrek raporlarını yayınladı: Mobil İletişim bölümü, %25 gelir artışına ulaştı



    Teknoloji devi Sony, 2021'in 3. çeyreğine dair raporlarını yayınladı. Şirketin yayınladığı rapora bakıldığında akıllı telefonlarında içerisinde yer aldığı Mobil İletişim bölümü, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla %25 artış kaydetti.



    Ayrıca Bkz.Apple, 2021'in dördüncü mali çeyreği için rekor gelir açıkladı



    2020'nin 3. çeyreğinde yaklaşık 695 milyon dolar gelir açıklanan Sony Mobil İletişim bölümünde, bu yılın aynı çeyreğinde yaklaşık 871 milyon dolar gelir elde edildiği açıklandı. Şirket, bölüm gelirindeki bu artışın, akıllı telefon birim satışlarının artışı sayesinde olduğunu belirtti.



    Müzik ve Film bölümleri de yükselişte



    Sony'nin Müzik ve Film bölümleri de geçtiğimiz yılın aynı çeyreğine kıyasla gelir artışı yaşadı. Müzik bölümü geçtiğimiz yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 3.5 milyar dolar gelir kaydederken bu yıl miktar 4.6 milyar dolara ulaştı. Film bölümü ise 2020'nin 3. çeyreğindeki yaklaşık 3.2 milyar dolarlık geliri bu yılın aynı çeyreğinde 4.1 milyar dolara yükseltti.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/sonys_smartphone_division_is_up_25_yoy_for_q2_2021-news-51628.php







  • sony, nokia olma yolunda ilerliyor. film, müzikle olacak iş değil.

  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Nokia nın sadece mobil bölümü battı gitti , ana şirket şuan faaliyetlerine hala devam ediyor.Nokia mobile da devam ediyor

  • Titanik aklıma geldi, o da yükseliyordu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 yıldır sony batıyor muhabbetleriniz baydı cidden. Bu firmanın tek gelir kalemi mobile değil. Azıcık faaliyet alanlarını ve gelirlerini araştırın arkadaşlar.

  • Geçen çeyrek 4 kişi xperia almış, bu çeyrek 5 kişi almış

  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Dünyada en çok paranın döndüğü sektörlerin başında film sektörü gelir. Telefon piyasasından çok daha büyük paralar var orada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony, üçüncü çeyrek raporlarını yayınladı: Mobil İletişim bölümü, %25 gelir artışına ulaştı

    Şöyle de bir ali cengiz oyunu yapmışlar. "Home Entertainment & Sound", "Mobile Communications" ve "Imaging Product & Solutions" gibi düşen 3 departmanlarını "Electronic Product & Solutions" olarak tek çatı altında toplayıp sürekli düşen donanım satışlarını gizlemeye çalışmışlar. "Semiconductors"'ta şuanki "Imaging Product & Solutions" yapılmış. Tabii ki inceleyen kişiler bunları yemez

    Mali tablolar ışığında Playstation markası Sony'nin önüne geçmiş gibi bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 30 Ekim 2021; 16:38:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Hocam işsiz gibi her sony konusunun açılmasını mı bekliyorsunuz? Her Sony konusunda Sony'yi gömmeye çalışıyorsunuz. Vazgeçin artık!

  • GeT_r3kt kullanıcısına yanıt
    Üslubunuz olmamış. Eleştiriyi ben yazmasam başka biri yazacak.

    En basitinden yeni duyurdukları telefon hakkında yorum yapmamıştım. Dikey piksel 2160p değilken ekrana 4K demeye devam etmişler. Kendi ülkesinde satılan 1" sensörlü Sharp Aquos R6'nın "İKİ KAT" fiyatına satıyorlar. Gerekçe ise aslında telefon özellikli fotoğraf makinesi olması imiş, yersen.

    Ayrıca fotoğraf makinesi satışları etkilenmesin diye Xperia'ların potansiyelini kullanmıyoruz diye itiraf eden de yine Sony idi. Ki kullandıkları 1" sensör ölçümlere göre aslında sensör alanı olarak 1/1.33" bir sensöre eşitmiş yani gerçek 1"'de değil. Nereden tutsan elinde kalıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Hangi veriye dayanarak söyledin bunu? Film ve Müzikle olmazmış adamlar Japonyadaki hemen hemen bütün Animelerin müziklerini yapıyorlar.Bir Animeyi açıpta seyredersen illa Sony Music logosunu görüsün.Herşeyi geçtim haberi okumamışsın bile adamlar gelir elde etmiş bu bölümlerden zarar değil.+ Sony sadece Filim ve Müzik sektöründe değil.Adamların dev gib ps markası var 10 yaşındaki çocuğun bile anında gördümü tanıdığı bir marka.Kalkıpta Nokiayla neye dayanarak bir tuttun şimdi 🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Titanik'in de ön tarafı yükselirken arka tarafı batıyordu

  • Gerçekten de öyle hocam. Evet Sony telefon kısmında kesinlikle Apple , Samsung ve Çinli üreticilerin çok gerisinde kaldı ve hatta geride kalmaya devam edecek uzun süre. Fakat Sony çoğu telefonlara kamera sensörü sağlayan firma. Buradan elde ettikleri gelirin yanında daha Playstation, profesyonel kameralarını ,televizyonlarını ve ses sistemlerinden bahsetmedik bile . Telefon sektöründe batsalar bile bahsettiğim alanlarda firmanın başarılı olduğunu söylemeye gerek bile yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.