Şimdi Ara

Sony: Tek oyunculu oyunlara müthiş ilgi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony: Tek oyunculu oyunlara müthiş ilgi var



    Oyun dünyasında bildiğiniz gibi son dönemlerde, çok oyunculu oyunların tek oyunculu oyunculu bitireceği yönünde bazı düşünceler vardı. Electronic Arts gibi büyük geliştiriciler de bu düşünceyi destekleyen bazı açıklamalar yapıyordu. Ancak Sony'den sızdırılan bir belgeye göre oyun dünyası çok daha farklı bir yöne doğru ilerliyor. Sony, oyunseverlerin tek oyunculu yapımlarda her geçen gün daha da fazla vakit geçirdiğini söyledi. 



    'Aktiviteler' özelliğiyle sorumluluk sahibi oyunseverler hedef alınıyor



    Vice tarafından sızdırılan Sony belgesinde, PlayStation 5'in yeni özelliklerinden olan Aktiviteler kısmına odaklanılmış. Sony, aktiviteler özelliğiyle birlikte özellikle de oyun oynamak için çok fazla vakti olmayan sorumluluk sahibi kişileri hedef almış ve bu tür oyunseverler için oyun oynamayı kolaylaştırmayı hedeflemiş. Bu tarafta paylaşılan bir veride, PlayStation kullanıcılarının tek oyunculu oyunlara müthiş ilgi gösterdiğinin altı çiziliyor. 





    PlayStation 5 arayüzünün aktiviteler kısmı ilk kez yukarıdaki videoda tanıtılmıştı. Aktiviteler oyundan oyuna değişecek şekilde farklı özellikler sunuyor. Örneğin Astro's Playroom ve Demon's Souls gibi oyunlarda aktiviteler kısmından oynamak istediğiniz bölüm veya dünyayı seçebiliyor ve doğrudan oradan başlıyorsunuz. Yine aktiviteler kısmında ayrıca söz konusu bölümü ne kadar sürede bitirebileceğiniz de belirtiliyor. Spider-Man: Miles Morales'te de yine ana görevler ve yan görevleri ve tahmini bitirme süreleri aktiviteler kısmında görülebiliyor.



    PS5 ayrıca oyunda bir yerde takılıp kalan kullanıcılara ipuçları veren bir kısma da sahip. Buradan yazılı ve gif şeklinde neler yapılması gerektiğini görebiliyorsunuz. 



    Sony'nin aktiviteler özelliği şu anda birinci parti yapımlarda destekleniyor. Şirket, oyunları daha da ulaşılabilir hale getirmek ve oyun hobisini her yaştan yetişkin veya çocukların boş zamanlarını değerlendirmek için tercih ettiği birinci aktivite haline getirmeyi hedefliyor. 




    Kaynak:https://www.vice.com/en/article/5dp34k/internal-sony-docs-explain-how-activities-became-a-cornerstone-for-ps5







  • Multiplayer sadece call of duty serisi oynarım onun harici senaryosu oyun alırım oynarım .

  • quote:

    Sony, PS5 ile birlikte oyun oynamayı daha da ulaşılabilir hale getirmek istiyor.

    : 80 EUR

  • Sony tek oyunculu oyunları efsane sırf bunun için ps alıyorum
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    konsol 500€.türkiye için uygun olmasada yurtdılı için konsollar gayer uygun cihazlar.temizleme,format,yükseltme,hile gibi sıkıntıları yok.
  • Şu videodaki oyun için PS5 almaya değer mi ya?

  • Önce piyasaya adam akıllı konsol sürde ondan sonra milleti düşünüyoruz ayağına gir.

    Talebin olacağını bildiğin halde sınırlı stokla çıkıp milleti karaborsa kazıklattın.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    hiçbir oyun için 8k vermeye değmez
  • Multiplayer oyun oynamak hikayesi olmayan bir kitabı okumak kadar boş birşey benim için. 25 yıllık oyuncuyum hiç multiplayer tuşuna basmadım. Hatta bazı oyunlarda multiplayer kısmının kendi başına ayrı geliştirilmesi ve satılmasını sonuna kadar destekliyorum. Elmayla armutu aynı sepette alıp gereksiz fazladan ücret ödemek manasız.

  • Senaryosu olan oyun tabi ki de daha cazip hale gelir. Aç oyna istediğin yerde durdur işine bak. Şimdi ki oyunlar zaten film gibi. Kim bir filmi yaşayarak izlemek istemez ki. Multiplayerde 40 yaşındaki adam 9 yaşındaki bebeyle rakip ya da takım olabiliyor.
  • herkes eliboş hergün düzenli 3 saat oyun oynamıyor.böyle bağımlılar yüzüden online oynamak herkese zulüm oluyor.normal insanlar da online'dan soğudu doğal olarak.iyi düşünülmüş

  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Ah ah çok doğru noktaya değişmişsiniz. Üniversitelerin de kapanmasıyla toplandıkları öğrenci evlerinde sabaha kadar bağırarak bile değil "anırarak" oyun oynayan sadece oyun değil ot çöp bağımlısı şahıslar yüzünden apartmanlarda öbür gün işe gidecekler, hastası bebeği olanlar için sıkıntılar olmaya başladı. Acaba oyun oynarlarken bağırarak ettikleri küfürleri kendi ailelerin evinde edebiliyorlar mı.

  • co-op oyun yapamıyoruzun demenin japoncası bu olsa gerek !

  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    eskiden e güzeldi, yapay zekayı yendikmiydi tatmin olurduk. şimdi iş sidik yarışına döndü! muhahhaha codta 2m BP yaptım qanqa kimse geçemez!!! Ertesi gün: Bu kim lan 3mBP si vaaar!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.