Şimdi Ara

Sony tablet p Nasıldır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sony.com.tr/product/sony-tablet-p

Linkteki sony tablet p yi almayı düşünüyorum fakat tabletleri özellik olarak fazla takip edemedim .Facebook taki oyunları oynamak,mynet okey gibi internetteki java oyunları ve android oyunlarını rahatça oynayacağım.İnternette hızlıca gezecek donma felan yaşamayacağım 3g ve wifi olan bir tablet bakıyorum bu tablet sizce fiyatına göre nasıldır.F/P ürünümüdür.

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Chrome
  • Bu tablet belki de şuanda en F/P tablet. 539 TL'ye Tegra 2'li başka bir cihaz bulamazsınız. Ancak çift ekran oluşu alışmakta belki sorun çıkarabilir ancak bunu da zamanla aşarsınız düşüncesindeyim. Ayrıca ekran koruyucu hediyeymiş, Anroid 4.0.3 güncellemesi de yayında.
    Link:http://www.hepsisony.com/?urun-3909-SGPT211TR-Sony-Tablet-P-Serisi-SGP-FLS2-Ekran-Koruyucu-Hediyeli--.html

Araştırın derim ben belki daha hesaplı fiyatlara bulursunuz.

• hdmi cıkıs olmaması kötü olmus, tvde kullanmak istesek belki dönüştürücü ( usb den hdmi ) ile çalısır fakat bu seferde klavye fare vs için port olmayacak ( usb den hdmi a kablo calıssada usb coklayıcı ile calısacagını sanmıyorum ) . birde batarya konusu var, yabancı bazı incelemelerde bataryanın yetersiz kaldıgı yazılmıs. artılarında ise eskide olsa tegra 2 cift cekirdek, 1gb ram, gps ve en önemlisi dahili 3g , bana göre yarı yarıya tercih edilebilir.
  • kardesm saçmalama diyorum o tableti bedava verseler almam. adamlar yapmaya çalışmış yapamamış ucuza kakalamaya çalışıyolar. kullanırken insanın içi kararır be :) öyle tabletmi olur. çift ekran ortada boşluk olmasa neyse dicem.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.