Şimdi Ara

SONY T200 VE SONY DCR-DVD110E Takaslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdilik resim ekleyemedim.

    (Belli belirsiz kılcal çizikler var) ,çatlak,kırılma yok.

    Fotoğraf makinasında 512Mb hafıza kartı var. Her iki ürününde fatura ve kitapçık haricinde bütün aksesuarları mevcuttur.

    Fotoğraf makinası ingilizce, kamera ise Türkçe menüye sahiptir.

    Amacım bu iki ürünü verip üzerine makul bir fark vermek koşulu ile CANON EOS-1000D 10.1 MP 3" LCD SİYAH BODY+18-55 Lens gibi bir makina ile takas etmek.

    SONY DSC-T200
    8.1 etkin megapiksel 5x optik zoom, 10x dijital zoom, en fazla 25x akıllı zoom Smile shutter işlevi gülümseyen yüzlere yanıt verir Yüz Algılama işlevi, görüntüdeki yüzleri otomatik olarak izler ve bunlara odaklanır Müzikli Photo TV HD çıkışı (isteğe bağlı kabloyla) Dokunmatik ekran artı Parlak 3.5 inch (8,89cm) Clear Photo LCD, 16:9 en-boy oranı Carl-Zeiss® Vario-Tessar® objektif Gelişmiş görüntü kalitesi ve yüksek hızlı çalıştırma için BIONZ işlemci Kayar lens kapağına sahip, gümüş renkli şık ve ince alüminyum gövde Çift bulanıklık önleme çözümü: Super SteadyShot ve ISO 3200 Yüksek Hassasiyeti (REI).

    *************************************************************************************************************************************
    Sony DCR-DVD110E, “Quick-on” tuşu sayesinde 1 saniyede çekime hazır hale gelerek hiçbir anı kaçırmamanızı sağlıyor. Hybrid Teknolojisi ile hem DVD’ye hem de Memory Stick’e video ve fotoğraf kaydı yaparak daha uzun çekimlerin keyfini çıkarmanızı sağlayan DVD110E, medyalar arasında kolay kopyalama seçenekleri ile çekimlerinizi rahatça paylaşmanızı sağlıyor. DVD110E, dahili zum mikrofon ile zum yaptığınız kişinin sesini kalabalıktan ayırarak çok daha net dinleyebilmenize olanak tanıyor.

    Yeni PC yazılımı ile takvim ya da –GPS cihazınız ile çektiğiniz filmler için– harita görünümü ile daha kolay izleme seçenekleri sunan DVD110E ile ayrıca Youtube gibi paylaşım sitelerine doğrudan videolarınızı aktarabilirsiniz. 800k piksel CCD’ye ve 2.7 inçlik bir LCD ekrana sahip Sony DCR-DVD110E, çift katmanlı DVD Uyumluluğu ile 110 dakikaya kadar kayıt yapabiliyor.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.