Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
14
Favori
35.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu saat kalp ritmini gösteriyor benim için en önemli özellik bu şu an için ve su geçirmez olması da dikkat çekici tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kolumda kullandığım saatin camında çizik oluşması nedeniyle 3-4 mmlik bir estetik görüntü bozukluğu oluştu.
    Çalışmasında problem yok, tamamen görsel bir durum ama neden oluştuğunu anlayamadım.

    Saat şu an çekmecede. Ben halen hediyelik diye aldığım ikinci saatime geçiş yaptım.

    Resim de yükleyeceğim ve isteyen olursa çok uygun fiyattan verebilirim, siyah üzeri kullanımda pek belli olmuyor.
     Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü  ** ANA KONU ** Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü  ** ANA KONU ** Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü  ** ANA KONU ** Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü  ** ANA KONU ** Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü  ** ANA KONU **



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 24 Şubat 2017; 11:27:4 >
  • koruma37 K kullanıcısına yanıt
    valla bu saat pek cok sey yapiyor ama kalp ritmini gostermiyor. ya baska akilli saatlere/bantlara bakcaksiniz ya da instant heart rate gibi uygulamalari kullnacaksiniz.
  • kurdelelikedi kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef göstermemesi büyük bir eksiklik en ucuz Çin malları bile sırf bu kalp ritmi sayesinden dolayı satılıyor. Başka bir ürün araştırmaya başladım şu geçirmez ve kalp ritmini düzgün gösteren bir bileklik bakıyorum.

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katiliyorum, cok begenerek kullandigim bir urun, kesinlikle ciktigi donemden itibaren degeri bilinmemis. ayni sebepten ben de farkli akilli bantlara falan bakiyorum ama bir turlu elim almaya gitmiyor cunku hicbir urun swr30un ozelliklerinin aynisi arti kalp ritm sensoru bulundurmuyor. ben su anda rahata cok alistim, elim doluyken temefonu cevaplayabilmek, gelen mesaja soyle bir bakabilmek fakat butun bunlari yaparken kolunda paril paril parlayan rahatsiz edici bir isik/ekran olmamasi, sesli verilebilen komutlar vs vs
    fiyat konusu da ayri can sikici sony urunleri turkiye'de yurtdisiyla hemen hemen ayni ayarda, fakat bir fitbit almaya kalksaniz yurtdisi fiyati turkiyedekinin yarisi, bunun muadili olabilecek urunler bu urunun iki kati fiyata satiliyor. hem de daha az ozellikli olanlari, boylye olunca insanin eli kolu baglaniyor :(
  • Arkadaşlar uzun zamandır telefon ile bağlantılı kullanmıyordum, dün telefona uygulamayı kurup eşleştirdim ama Lifelog adım ilerlemesi simgesindeki daire(hedefi ve durumu gösteren) yok. Saati sıfırladım yine yok. Bilgisi olan varmıdır?
  • 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum fakat şimdi saat arayüzü değişmiyor ne yapsam çözemedim. Swr 30'u sıfırladım programı sildim yok hiç birşey değişmedi. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lokmantas

    Arkadaşlar uzun zamandır telefon ile bağlantılı kullanmıyordum, dün telefona uygulamayı kurup eşleştirdim ama Lifelog adım ilerlemesi simgesindeki daire(hedefi ve durumu gösteren) yok. Saati sıfırladım yine yok. Bilgisi olan varmıdır?

    telefonda saatin uygulamalar kısmında giriş bölümünden saat görünümünü değiştirebilirsiniz.
  • Merhaba,

    Ben HTC One A9 telefon ile kullanıyorum,
    telefon geldiğinde veya arama yaptığımda telefondan ses kaynağını devamlı seçmek zorunda kalıyorum,
    ses kaynağı hep swr30 olarak çıkıyor. Bunun bir düzeltme yöntemi var mı acaba?
  • u.kence U kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ayarları, swr30 ayarları...
    Çağrı sesini devre dışı bırakırsan swr30 arama için kullanılmayacak sadece ses bağlantısını kesmiş olursun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık IOS platformunu kullandığım için eskiden kullandığım SWR30 satılıktır. Garantisi devam etmektedir. (Sony Eurasia çıkışlıdır) Ekranın üst kısmında minimal çizikler vardır. Siyah renktir. Yanında 20 Pound'a amazon.co.uk den satın aldığım kayışları da veriyorum.https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00N9OCUBG

    Swr30+orjinal kayışları(2 adet) = 250 TL

    İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'deyim. Bostancı civarından elden teslimle satabilirim. Görerek almanızı tercih ederim.
  • Sony z3c ile sorunsuz kullanmaktaydım, Samnsung telefona (c5) geçince bluetooth sorunu yaşıyorum, bağlantı kopunca telefonun bluetooth'u bandı bir daha görmüyor. Saati resetleme, app'i silme yükleme dışında önerisi olan vr mıdır?
  • Tavsiye edebileceğiniz ince ekran koruyucu var mı ? Ekran kavisli olduğundan koruyucu kalın olunca uclardan hafif kalkıyor.
  • ordos O kullanıcısına yanıt
    Uygulama yöneticisine gir. Smartband Talk uygulamasını bul ve tıkla > Hafıza > Veriyi sil/Önbelleği Temizle. Saati telefona tanıt ve kontrol et. Umarım sorununu çözer. Bende A5 var. Neredeyse iki yıldır herhangi bir sorun olmadı.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ama maalesef olmuyor, yabancı forumlarda da çözüm bulamadım.
  • ordos O kullanıcısına yanıt
    Tamam. Son bir şey daha deneyelim. Uygulama yöneticisi'nde SmartBand Talk uygulamasına girip bütün izinlerin ve bildirimlerin açık olduğunu kontrol eder misin? Bir diğer husus "Smart Manager"a girip Pil > Ayrıntı > Smartband Talk uygulamasını "Hiçbir zaman" olarak değiştirdikten sonra da kontrol edebilir misin? Bunlarda da olmadıysa aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

    Tamam. Son bir şey daha deneyelim. Uygulama yöneticisi'nde SmartBand Talk uygulamasına girip bütün izinlerin ve bildirimlerin açık olduğunu kontrol eder misin? Bir diğer husus "Smart Manager"a girip Pil > Ayrıntı > Smartband Talk uygulamasını "Hiçbir zaman" olarak değiştirdikten sonra da kontrol edebilir misin? Bunlarda da olmadıysa aklıma başka bir şey gelmiyor.

    denedim teşekkür ederim ancak maalesef işe yaramadı.
    sanırım sorun telefonun yada bandın bluetooth'unda, bandı resetleyip bağlandıktan yaklaşık 10-15 dakika sonra bağlantı gidiyor ve eşlenmiyor bir daha.
  • Değerli arkadaşlar,



    Ben bandı yeni aldım. Kurulumunu yaptıktan sonra 1 - 1.5 gün sorunsuz kullanıyorum. Lakin ondan sonra saat yavaş yavaş saçmalamaya başlıyor. Arada donuyor. Telefonu kapadığımda halde saat halen açık gösteriyor. Bağlı göründüğü halde telefondan veri almıyor. Saati sıfırladım. Hatta telefonu bile fabrika ayarlarına döndürüp baştan kurdum ama nafile. Bu konuda bilgisi olan, bir çözüme sahip arkadaş var mı?
  • Ozaxoy kullanıcısına yanıt
    Hocam bana bu olduğunda servise verdim ve ertesi gün yenisiyle değiştirildi. Ancak 2. kez olduğunda değiştirmediler. Bu bileklik tamir edilemediği için direkt yenisiyle değiştiriliyor. Şans meselesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.uzun

    Tavsiye edebileceğiniz ince ekran koruyucu var mı ? Ekran kavisli olduğundan koruyucu kalın olunca uclardan hafif kalkıyor.

    Evet ben de eski bir telefonun koruyucusundan kesip taktım ama uçlardan başlayarak sonra birden düşüyor. Bu tarz saatlerde ve küçük ekranlarda başka bir teknoloji olması lazım. Jel gibi birşey olacak üzerine dökünce ince bir katman oluşacak ve donacak sonra kenarlardan keseceksin filan.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.