Şimdi Ara

Sony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 19. Yy sonlarında japon sanayisi uçuşa geçti aynı Almanya gibi. Bu sayede kore ve koca çini işgal edebildiler.

    Abd ise Japonları ehlilestirdi ve batiya entegre etti. Aynı almanlar gibi. Aslında japonlar ve almanlar hadlerini bilselerdi bugün abd bu kadar güçlü olamazdı. Haddini asana bütün dünya düşman oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nazi Almanyasını cok severim.. Führer Hitler dünyanın en cesur ve onurlu lideriydi.. Almanlar haddini bilmedi demek, Türkler haddini bilmedi demekle aynı seydir.. Bunu bir Türk milliyetcisi mi söylüyor? Ingilizler dolayısıyla Yahudiler nasıl ki sana sevr denen antlasmayı imzalattıysa, Ingilizler ve yine Yahudiler, Almanlara da versayı imzalattı.. Seni nasıl sömürge yapmaya calıstılarsa, Almanları da sömürge yapmaya calıstılar.. Her ikisi de bu antlasmaları yırttı ve siyonizmin kurdugu igrenc dünya düzenine karsı cıktı.. Atatürk, düsmanı sadece ülkesinden atarken, Hitler daha da ileri gitti bu düzeni komple yıkarım dedi.. Bunun sebebi de Almanya elbette daha güclüydü..


    Eğer ki birisi Almanlar haddini bilmedi diyorsa, Atatürk de haddini bilmedi der.. Bizim ülkede cok kisi tarih cahilidir.. Hitler fasist, ırkcı, canavar, sarısın adam sevici gibi yazanlar hepsi cahildir.. Bunlar müttefik propagandası..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Benzerli -- 27 Ocak 2023; 12:47:36 >




  • Mert Benzerli kullanıcısına yanıt
    Atatürk haddini bildi macera peşinde koşmadı. Hatta Türk toprağı olmasına rağmen selanik, musul, Kerkük için bile saldirmadi çünkü gücünü ve geleceği gorebiliyordu.

    Hitler salağı ise avusturya ve polonya ile yetinebilecekken fransayi, norveci, tamamen isgal etti. Londrayi bombaladi, kis günü moskovaya yürüdü. Bizdeki örneği de enver pasadir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin eti budu neydi ki, macera pesinde olacaktı? Pacayı kurtardı ona baksın.. Güclü olsaydık biz de düsmanı Afrika'da bulup orada bile yok ederdik.. Ingiltereyi bombalardık.. Fransızları sürdükten sonra ülkelerine gidip orayı ele gecirirdik..


    Fakat Almanya kazansaydı, siyonist düzeni yıkacaktı.. Simdi Amerika diye bir yer olmayacaktı.. Tarihi düsmanız Rusya olmayacaktı.. Avrupa'dan Türkiye'ye, Türkiye'den Rusya'ya Rusya'dan Afrika'ya kadar her yerde gamalı hac ve tarihi müttefikimiz dost Almanlar olacaktı.. Kalan ülkelerde de yine dost Japonlar olacaktı.. Muhtemelen kazanan Alman ordusunun yanında biz de savasa girecektik diğer Türk ülkeleri bize katılacaktı.. Kafkasya da her yerde biz olacaktık..


    Sen böyle söylememissin fakat böyle cevaplar verilebilir.. Birkac beyinsiz dazlağa bakıp yok efendim Hitler ırkcı, Türkleri yakacaktı falan bunlar sacmalık zaten..


    Enver pasaya gelince, Rus moskoflar yani tarihi düsmanlarımızla savasırken sehit olmus büyük bir adamdır..


    Tarihini öğren..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Benzerli -- 27 Ocak 2023; 15:52:18 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.