Şimdi Ara

Sony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nerden nereyeee neden nereyeee

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony her daim tercih sebebidir. Markayı telaffuz edince akıllara gelen şey kalitedir. Her türlü ürününü senelerce kullandım, eskiden teknoloji bu kadar tavan yapmamış iken sony bir ürüne sahip olmak çook heyecan verici idi.

    Bir ara monitör ürettiler hiç unutmam, tüplü monitörler bile inanılmaz pahalı iken şu fotodaki ürüne sahip olmuştum. Tasarımı görüntü kalitesi birde tüplüden geçiş yapınca dünyam değişmişti hala çalışıyor saklıyorum depomda. Eski ev tipi ses amfileri duruyor depomda sorunsuz çalışır, görüntü kalitesi özellikleri ile devrim gibi olan 70" 82" tüplü tv'leri vs.. zamanında bizlere çok güzel günler yaşattı bu marka..


    Sony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında
  • Sony ve bir çok japon markası günümüz şartlarına ayak uyduramadılar, sebebi de klasik japon inadı. Japonlar mekanik olarak çok iyilerdi babam radyo tv tamircisi olduğu için çocukken elimizden binlerce sony, pioneer, panasonic, hitachi geçti oto teypleri olsun müzik setleri olsun her zaman mekanik olarak sorunsuzdu. Aynı şeyleri ne yazık ki dijitalleşme çağında yapamadılar bir ürün yapıp biz tasarladık en iyisi bu diyip piyasaya sürdüler, sonuç ne oldu insanlar artık tasarıma bakmaya başladılar.. Bu konuyu en iyi mesut çevik kendi kanalında anlatıyor izlemenizi öneririm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğin geçmişin Apple imiş :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evimde 2 adet sony tv var. Apartmanda herkes maç seyretmeye bize geliyor. sony tartışmasız kalite demek.

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt

    Hayır değildir hocam :) JBL'in GTO 6508c serisi gibi efsane bir modeli varken hele. Ayrıca Harman Kardon'u da JBL üretiyor. Sony'nin araba ses sistemi konusunda epey yol alması gerek. Japonlar'dan ses sistemi konusunda en başarılı olan, sahtesi en çok yapılan, en sevilen marka Pioneer'dir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be orta okuldayken walkman takar dinlerdik ne günlerdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elon Musk reyiz canınıza okuyacak Sony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında 

  • 90 larda sony=kalite demekti, ürünleri pahalıydı herkes alamazdı, sonra güney koreliler ve çinliler oyuna dahil olunca sony rekabette geri kaldı. Yinede her anlamda dünyayı değiştirmiş bir marka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 11 Mayıs 2022; 13:14:06 >
  • Cep telefonu pazarından neden çekildi anlamadım .Sony Ericson k750 ile başlayıp ,p 900 ,x1 ve ilk android telefonu xperia gibi efsane telefonlarını kullandım.Arada bir sürü telefon aldım ve hepsi sony'di ve hiç utandırmadı beni .

  • Büyük başarı kutlarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında o turuncu Walkman telefonu hayallerimi süslerdi, vay bee...

  • Umit_22 kullanıcısına yanıt

    Tanrıdan yetki alma durumunun sadece Japonlarda olduğunu kim söyledi? Böyle bir şey söylemedim. Bu yönetim biçimi Çin'in Han hanedanı döneminde de var, Hindistan'da da var. Neyi yalanladınız anlayamadım açıkçası çünkü böyle bir şey söylemedim.

    Ayrıca Meiji'nin tanrılaştığını nereden çıkardınız? Böyle bir olay da yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony gerçekten kalite. 5 sene önce aldığım Xperia telefonumu hala kullanıyorum maşallahı var diyelim. Samsung, LG telefonlarını almıştık 1 senede çekilmez hale gelmişlerdi. Keşke telefon pazarında Türkiye'den çekilmeselerdi yıllar geçiyor Sony almayacaksam hiç almayayım diyorum geçiyor gidiyor.

    Konsol kısmı zaten malumunuz yaşımın yettiği yere kadar 2,3,4,5 olmak üzere hepsini aldık ve hiçbirini elden çıkarmadım hepsi manevi evlat gibi. Lisedeyken Ps Now altyapısını kurmak için OnLive'ı satın alıp kapattıklarında bir ara düşman kesilmiştim Sony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında Şimdi ise çekilmez hayatı çekilebilir kılan yegane şeylerden biri.

    Ps2 Ps3'ü yeni konsollar çıktığı dönemde almıştık. Önceki nesiller böylesine ilgimi çekmemişti ama Ps4'ü alabilmek için deliriyordum. Daha ilk çıkış aylarında mı ne 800 liraya alma konusu vardı deliriyordum arkadaş öyle istiyordum ki ama para yok küçücük çocuğuz Sony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında Tam o dönemler Twitch vs. popüler oldu Murat Sönmez'den bir Infamous Second Son görmüşüm görmez olaydım. Grafikleri o dönem o kadar muazzam geliyordu ki. İşte 2018'e kadar millet oyunları yer bitirirken ben ağzımın suyu aka aka izlerken yazın çalışıp ancak o sene Black Friday döneminde Ps4'ü almıştım. Sanırım o seneye kadar o aralıkta oyunlara olan ilgim de azalmış erişememekten dolayı. Ama o sene yok mu o sene. Çıldırtıyordu beni oynayamayacak olmak. Detroit, GoW, Spider Man. Zaten Tlou 2 duyurusundan hiç bahsetmeyeyim. Her Allah'ın günü PSX reaction videosunu izliyordum. Yani 4 seneden beri güncel olarak erişebiliyoruz şükürler olsun. Yılların ekmek banışından ve sabırlı yılların ardından PS5'i ilk çıktığı gün aldımSony: Savaş sonrası harabelerde kurulan Japon mucizesi 76 yaşında Ne kadar oyun kaçırdıysak hala daha 4 döneminden AAA oyun yiyorum. Mesela bu hafta ilk defa Dying Light oynayıp bitirdim, 7 senelik oyun. Sözün özü kimsenin merak etmeyeceği alakasız şeyler yazdım mazur görün 2 gün sonra mülakatım var biraz sinir stres atar gibi oldu haha. Umarım senelerce konsolları nasıl sevdamı bekler gibi beklediysem bu iş de olur ve literal anlamdaki sevdama kavuşurum...

  • Hiç sanmıyorum , pazar olarak Amerikalı seçmesi onları dev haline getirenin Amerika olduğu anlamına gelmez bence.
    Sony japondur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.