Şimdi Ara

Sony PSP Version 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün PSP Aldım garantili içerisinde UMD Var ve ben bu umd ile version güncelledim 2.0 Yaptım şimdi ben video oyun felan nasıl indirip yükleyeceğim? Birde USB Kablosu çıkmadı içerisinden USB Kablosu nereden bulabilirim bilgiler için çok teşekkürler..



  • Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle kullan
    ilk olarak usb kablosu çoğu bilgisayarcıda bulunuyor. mpx 200 veya çoğu fotoğraf makinasına uyan ara kablo psp ye uyuyor. Bilgisayarcılara yada psp satan yerlere sorarsan mutlaka bulursun.

    sana tavsiyem 1.5 e geri dönmen downgrader ile çünkü oyunları sitelerden indirerek direk memory sticke atarak beleşe oynıyabilirsin 10 tane oyun indirsen sana 600 milyon gibi bir karı oluyor umd oyun alıp kazıklanmaktansa. oyunlarıwww.projectpsp.com adresine üye olarak indirmeye başlayabilirsin yaklaşık 50 tane oyun var ki sürekli yenileri ekleniyor. Türkiyede bulamayacağın oyunları bile indirip oynama şansına sahip olabilirsin. Örneğin son bomba grand theft auto projectpsp de ben indirmeye başladım bile. Bu oyunları nasıl yükleyeceğini yazmıyacağım biraz araştırırsan çok rahat devhook programını ve aklına gelen tüm soruların cevaplarını bulursun.

    www.pspturkey adresine girersen mutlaka istediğinden fazla bilgiyi bulabilirsin.

    Bendede vardı sattım şimdi yeniden alıyorum bende arçelikten garantili alacağım.

    Son tavsiyem en az 512 lik ama en iyisi 1 gb lık ms pro duo alman. 2 gb lık sandisklerde yaygınlaşır ilerde. Ben doğubanktan 1 gb sony high speed ms pro duo yu 140 milyona aldım. Şuan sende 32 megabytelık vardır buda hiç bi işine yaramaz. Bir oyun 60-70 milyon vereceğine al bi ms pro duo versiyonunuda 1.5 e indir ve oyunları indirip oynamaya başla.

    Bu arada zaten usb kablosu çıkmıyor içinden. Kutu içeriğinin eksik olduğunu düşünme yani.




  • Faus çok teşekkür ederim aldım sonunda bir tane usb kablosu :) Şimdi sıra geldi ms'e Para biritirip alıcağım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.