|
Bildirim
Millet el konsolu beklerken sen PS5’ten stream yapan bir cihaz çıkart. Aferin size.. Boş hem de bomboş. |
xbox tarafında yıllardır wifi üzerinden herhangi bir cihaz üzerinde oyun oynama zaten var bunun için ayrı bir cihaz almak çok saçma Sony milleti çakozlamanın peşinde
|
Sırf PS5’e benzesin diye yaprak kürek bir tasarıma gerek var mıydı? İlle yazdırıyorlar adama. Abi yapın insan gibi PSVITA benzeri cihaz, PS5’i de stream etsin, diğer servisleri de etsin ama oyun da oynansın. Teknoloji artık çok ilerledi, el konsoluyla Nintendo, Steam vs. neler yaptı gördük.
|
Xbox’un quick resume özelliğine laf eden psfanları bu çöp cihazı nasıl övecek acaba
![]() Bu tür oyunlar hep aşırı çocuksu geliyor |
Aşırı gereksiz bir cihaz, tam el konsollarının revaçta olduğu bu zamanda yapsana bir el konsolu.
|
zenci sipaydirmen mi olur yav |
Sony arada bir böyle saçmalıyor. Söylentisi çıktığında saçma saçma işler yapıyorlar demiştim.
|
Gereksiz bir proje bence.Ev konsoluna evde çalıştıracak bir cihaz yapmak çokda ilgi çekecek bir proje değil.Ne yapıyim evde televizyon var ıyy sıkıldım gidiyim oturma odasında oynuyim birazdamı diyecem. Faydasız benim için gereksiz para tuzağı.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Millet el konsolu beklerken sen PS5’ten stream yapan bir cihaz çıkart. Aferin size.. Boş hem de bomboş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
zenci sipaydirmen mi olur yav |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
PC' ye ne zaman gelecek |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu grafikler Ps4 grafiği ertelenir bu oyun bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
handle game |