Şimdi Ara

Sony prodüksiyonları ile büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony prodüksiyonları ile büyüdü



    Gerek akıllı telefon gerekse PlayStation 5 satışları beklentilerin altında kalan Sony tam tersine Spiderman ve Venom filmlerinden önemli kazançlar elde etti. Ayrıca sensör pazarındaki yoğun talep de önemli bir etken oldu. 



    Sony filmleri revaçta



    Geçen yılın son çeyreği itibariyle Sony iştirakleri toplamda 26 milyar dolar civarında gelir elde etti ve yıllık yüzde 13 büyüdü. Faaliyet kârı ise 4.11 milyar dolar ile yüzde 32 artış gösterdi. Müzik, prodüksiyon ve sensör satışları rekor düzeye ulaştı. 



    Ayrıca Bkz.Corsair’den PlayStation 5 için depolama takviyesi



    Spiderman: No Way Home ve Venom: Let There Be Carnage filmleri geçen yılın şampiyonu oldu. Prodüksiyon bölümü bu sayede neredeyse 3 kat artışla 4.2 milyar dolarlık gelir elde etmeyi başardı. Müzik bölümü 2.8 milyar dolar gelir elde ederken sensör bölümü de 3 milyar dolar ile başarılı bir grafik çizdi.



    Mobil cihaz satışları zaten çok düşük kalan Sony’nin Elektronik Ürün bölümü bu nedenle gerileme kaydetti. Yine çip krizi nedeniyle azalan PlayStation 5 satışları Oyun bölümünü de yüzde 1 civarı bir düşüşe soktu. 



    Yeni yılda tablonun çok da değişmesi beklenmiyor. PlayStation 5 satış tahmini bu çeyrek için 11 milyon civarına çekildi. Akıllı telefon satışları halen bir problem. Bununla birlikte genel telefon pazarının rekor düzeylere ulaşması sensör satışlarına katkı yapıyor.  Morbius, Uncharted ve SpiderMan SpiderVerse yapımlarının yine rekor hasılat elde etmesi bekleniyor. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/sony_struggles_to_keep_up_with_ps5_demand_mobile_business_also_in_decline-news-52986.php







  • pek bilinmez ; Sony dünyanın en büyük film yapımcısıdır.

  • vaio laptopları çok iyiydi,sattılar. telefonda aynı hataları tekrarlamaktan dolayı bir sürü pazardan çekildiler ama yazılım desteğinde hala iyiler. bluetooth kulaklık ve hoparlörde de çok iyiler aslında ama onlar ufak bir pazar muhtemelen

  • aycibin A kullanıcısına yanıt

    Tv de de çok iyiler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kafalı oldukları için trendleri geriden takip ediyorlar. Vaio battı Xperia battı Walkman battı TV sektöründe de zor duruyorlar. Playstation satışları bile tatmin edici seviyede değil tüm cihazlar karaborsada. Oyunları da film gibi zaten izle izle skip tuşuna bas geç. Film sektörü olmasa bitecekler.

  • quote:

    PlayStation 5 satışları beklentilerin altında kalan Sony


    Uretemedigi içindir. Satışa konduğu an bitiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akıllı telefonu bilmem de PlayStation 5 telif ve sinemadan köşelik

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Vur dedik öldürmüşsün. Gayet kaliteli taş gibi oyunlar yapıyor adamlar. Hakediyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Yani sen hikaye dinlemeyi sevmiyorsan geçmiş olabilirsin.😃

    Adamlar son yılların en kaliteli oyunlarını yapıyor. Sırf 2018'deki PS4 exculusive'leri farklı yıllara dağatsak hepsi yılın oyunu olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    bunu alın buradan

  • sony dünyanın en hızlı büyüyen şirketleri arasında, sega dan cd rom u geri alması ve ps yi geliştirme hikayesini okuyun mutlaka şirketin dönüm noktasıdır


    son yıllarda ise sipder man üzerinden çok büyük atılım yaptıkları söylenebilir

  • Son dönemlerde en büyük atılımı Marvel ile anlaşarak Spiderman haklarında ortaklık kararı vererek yaptılar.

    Şu örümcek adam nasıl bir karakterse herkesin çoluğu çocuğu seviyor. Hasta oluyor. Beslenme çantası, okul çantası, suluklar, maskeleri, kıyafetleri, lisanslı kıyafetleri. Örümcek adam çocuklar için çok büyük bir sektör. Hani bu bahsettiğim popülerlik geek grubunun popülerliğinden değil. İstanbul un varoş semtindeki çocukta örümcek adam diyor. Etilerdeki çocukta örümcek adam diyor. Kastamonu'da ki, agridaki, Edirne'de ki, Antalya'daki sıradan bir cocukta örümcek adamı çok seviyor. Bu senelerdir böyle suregeldi. Kendi pazarini oluşturdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.