Şimdi Ara

Sony PlayStation VR satışları 1 milyonu aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony PlayStation VR satışları 1 milyonu aştı

    Japon teknoloji devi Sony'nin raporlarına göre, sanal gerçeklik aksesuarı Sony PlayStation VR, 1 milyon satış rakamına ulaşarak büyük bir başarıya imza attı. 2016 yılında piyasaya çıkan ve sadece bir yılda satış hedeflerine ulaşan ürün şirketin yüzünü güldürmüş durumda. Sanal gerçeklik teknolojisinin nispeten daha yavaş benimsendiği söylense de Sony'nin elde ettiği satış rakamlarının, kesinlikle sektör için cesaret verici olduğunu söyleyebiliriz.

     

    Sony PlayStation VR, PS4 ve PS4 Pro gibi diğer cihazların popülaritesiyle kendisine pazarda sağlam bir yer edinmiş gibi duruyor. Ayrıca, sanal gerçeklik için geliştirilmiş bir sürü oyun var ve bu da şüphesiz ki aksesuarı daha ilgi çekici hale getirdi. Sony bunun da desteğiyle piyasaya sürülmesinden bu yana geçen kısa bir süre içinde, beklenen satış rakamını geçmeyi başarmış durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Snapdragon 835 ve 8GB RAM'li OnePlus 5, Amazon'da ortaya çıktı
    PSVR için diğer bir güçlü nokta da rakip cihazlarla kıyasla avantajlı bir fiyatının olması. Ürün şu anda ülkemizde 1.900 TL'ye satın alınabiliyor. Sony'nin VR segmentinde yarıştığı HTC Vive'in 4.800 TL, Facebook Oculus Rift'in ise 4.500 TL fiyat etiketi taşıdığını belirtelim. Yani çoğu kişi için PSVR, diğer ikisinin tüm fonksiyonlarını destekleyen en uygun seçenek olarak ön plana çıkmış gibi görünüyor. Öte yandan IDC'nin son raporuna göre Sony'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde, önceki satış rakamlarının tümünü aşarak yaklaşık 2 milyon VR gözlük sevkiyatı yaptığını da ekleyelim.







  • normal masaüstü bilgisayar kasasına takılabilen VR gözlük var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    normal masaüstü bilgisayar kasasına takılabilen VR gözlük var mı?

    Tabiki Htc vive ki helede psvr a bin takar.
  • serhat_ps3 kullanıcısına yanıt
    şu 30-40tl lik gözlükler kasaba bağlanıp oyun oynanmaz değil mi? vr teknolojisine çok uzağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    normal masaüstü bilgisayar kasasına takılabilen VR gözlük var mı?

    HTC vive yada oculus rift. ama sony içerik daha kuvvetli sanıyorum.
  • Çevremde alan birilerini görmedim henüz...

  • Şu an vr cihazları yetersiz istenilen fiyatlara karşılık. Özellikle PC cephesinde tam olarak prototip gibi. Çözünürlük olayının artması ve kablosuz özelliğinin gelmesiyle tam olarak oturmaya yönelik bir piyasa olacak. O zamanlar da umarım yakındadır da monitörlerden de ayrılırız oyun konusunda. HDR lı monitörler zaten yeterince gecikti, oled pc sektörüne bir türlü tam olarak giremedi derken vr da olamadı :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.