Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
65
Favori
671.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ps4 icin harici hdd alicam dikkat etmem gereken bisey var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Size bir sorum olacak.Ps4 ü yeni aldım da bu 14 günlük ps plus denemesi almak istediğimde son bir şey daha var diyor ve şifre istiyor.Bu şifre nereye geliyor acaba?Maile bakıyorum gelen giden yok.Bir türlü bulamadım.Kredi kartını önceden ekledim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar ps3 te orjinal pes 2013 oynuyorum sorunum oyunun titremesi baska oyunlarda sikinti yok sadece pes 11 12 13 te yapiyor neden acaba ne yapmam gerek tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar US PSN den aldığım ghost Recon da belirli bir yere kadar gelip oyunu elden çıkarmıştım. Tr PSN üzerinden oyunu tekrar aldığımda aynı save imden devam edebilir miyim sizce ?
  • silverygt kullanıcısına yanıt
    farklı region oldugu için olmaz
  • Primary bir hesapta psn plus olduğunda,plus olmayan sec hesapta multiplayer oynayabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin350 -- 14 Haziran 2017; 15:47:1 >
  • Arkadaşlar,

    PES 2017 de oyun upgrade yapmaya çalışıyor ama "download file is broken" gibi bir mesaj çıkıyor ve online oyun açamıyorum. Var mıdır ilacı?

    Tşk
  • 3004A, 2A yani sanırım kırılmayan versiyon, 160 gb slim kasa ps3 var elimde. ikinci el fiyatlarını pek bilmiyorum. sizce kaça satabilirim ? yanında 2 adet orijinal kol ve 3 oyun da var. (oyunlar pek güncel değil ama ikinci eli toplam 55-60 tl değerinde)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jambi012 -- 30 Haziran 2017; 20:47:2 >
  • İkinci el PS3 Slim 12 GB (sonradan 180GB disk taktırmış) + 2 kol ne kadar eder? Çok az kullanılmış, 3-5 defa açmış cihazı.
  • Arkadaşlar Merhaba

    Forumu ve interneti kurcaladım ama bi türlü istediğim cevabı bulamadığım için yazıyorum. Kısmetse ps4 pro alıcam.İçinde 15 civarı oyun olan ps4 üm var ve bunu bi yakın tanıdığıma satıcam. Sorularım şöyle;

    1- Halihazırdaki ps4 ümü satarken psn hesabımı çıkış yapıp içindeki oyunlarla satmayı düşünüyorum. Alacak kişi yeni bi psn hesabı açıp benim oyunlarımı (yani makinanın içindeki digital oyunları) sınırsız süre oynayabilirmi?

    2- Şimdiki ps4 ü deactive etsem ve hesabımı çıkış yapsam yeni ps4 pro da kendi hesabımla oyunu indirsem diğer sattığım makine de oyun oynanamaz hale mi gelir?

    3- Satacağım kişinin online oyunla pek ilgisi yok. Makinayı sadece internete bağlasa ilerleyen zamanda oyunlara iptal yada kapanma gibi bişey olurmu?(Sonuçta yeni makina alınca bütün oyunları tekrar yeni makinaya yükliycem. Yani yeni makinaya yüklendi diye diğer sattığım makinada oyunun otomatik silinme gibi bi durumu olurmu?)

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.




  • Ps4 dualahock u ps3 de kullanabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sıfır orjinal dualshock 3 nerden bulabilirim ?? piyasada düşük kaliteliden var hep 40 tl civarı çoğu
  • ps3deki hesap başka bir ps3de kullanılıp o oyunlar oynanabilir mi ? yoksa alınan digital oyunlar cihaza mı ait kalır ?
  • Arkadaşlar 5 6 aydır ps4 te disk çıkarma ve kendi kendine açılma problemi var sony garantiliydi ama geçen sene bitti garantisi. İnternrtten bakıp bazı çözüm yolları denrdim sony nin önerdiği ancak düzelme olmadı servis dışında başka bir çözüm var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler internetten 2 kollu PS3 500GB almayı düşünüyorum.

    N11, Sahibinden ve gittigidiyor da araştırmalar yaptım fakat kararsız kaldım.

    Sizce oyun sayısı, online oynama vs. bakımından en hesaplı F/P ilanı hangisidir? Link atar mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralGranger -- 11 Aralık 2017; 0:55:37 >
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta içi ps4 alacağım. Bundan dolayı ek bir monitör alacağım yarın.
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-24-246v5lhab-genis-ekran-led-monitor.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Bir arkadaşım linkteki monitörü önerdi. PS4 dışında laptop içinde kullanacağım alacağım monitörü. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.












  • Arkadaşlar ben ps 4 cihazımı satıyorum lakin kafamı karıştıran bir durum var.. İçinde hem benim satın aldığım oyunlar hemde psn plus oyunları mevcut.. Ben bunlarla birlikte satmak istiyorum.. Şimdi sorun şu ben bu oyunlarla cihazı nasıl satabilirim. Hesabımı silersem eğer alan yeni kullanıcı yeni bir hesap oluşturduğunda cihazda yüklü olan oyunları oynayabilir mi? Yoksa hesabımla birlikte mi vermeliyim alacak olan kişiye.?
  • Merhaba,yarın ps3'cihazımı satıyorum kısmet ise.sonrasında nasip olur ise,ps4 pro alacağım.ps3 cihazımı satacağım kişi,makinada kurulu olan psn hesabım üzerinden uygunsuz birtakıö şeyler yapabilirmi acaba?güvenlik açısından almam gereken herhangi bir tedbir varmıdır?

    Ps4 aldığımda yeni bir psn hesabı üzerinden mi devam etmeliyim yoksa ps3 cihazımdaki tanımlı psn hesabı ile devam etme şansım olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.