Şimdi Ara

★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
26.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ağustos ayında kulaklığı aldıgım da bu konuya yazmıstım. O donem 3 kez basket oynarken kullandım sene icinde de havuza yazılırım orda kullanırım dedim ama yazılamadım kenarda durdu hep faturasını da kaybetmişim. Almak isteyen olursa yazsın uygun bi fiyata satabilirim zaten 3 kez kullandıgım için 0 kulaklık bi kac gune de konusunu acıcam zaten...

     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★




  • Hocam selam, Bende aldım fakat kulağımda durmuyor sürekli düşüyor nasıl bi çözüm bulabilirim birde ağrı yapıyor
  • Şarkıları tutup direk içine arttım klasöre felan atmadım , şarkılarım klasörler halindeydi ayrı ayrı , ama şu an sadece cihazın içinde gelen şarkıları dinleyebiliyorum, klasör atlayınca tekrar başa sarıyor ve iş yerindeyim cihazın üstünden yapabiliceğim bi ayar varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ws 413 almayı düşünüyorum. Fakat Fm radyo özelliği yok sanırım. Teknik özellikler kısmında göremedim. Bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeşil olanının fiyatı mediamarktta 169 tl ye düşmüş. Ilgilenenler göz atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yüzerken ilk kez kullandım. 50-60 dakika sürekli yuzdugum için çok sıkıcı oluyordu. Su içinde gayet yeterli bir performansı var ki muhtemelen %60 civarındaydı ses düzeyi. Kulaklığı baştan iyi oturtursanız sıkıntı olmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu walkmani almayı düşünüyorum. Başta 613 modeli aklımdaydı ancak çoğunlukla havuzda kullanacağım için, burada ki yazılanları da okuduktan sonra 413 almaya karar verdim. Üstelik iki model arasında da 100 lira gibi bir fark mevcut.

    Özellikle havuzda kullanım sırasında olumsuz bir durum mevcut mu ?

    Üstte, arkadaş media mark'ta 169 tl'ye düştüğünü yazmış keşke tekrardan böyle bir fırsat olsa da hemen alsak. En uygun 281 tl gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Njord- -- 5 Mayıs 2017; 11:0:59 >
  • Ürünü aldım ;

    Eğer hızlı ve hareketli yüzüyorsanız (Kelebek vb) kulaklık kulaktan çıkabiliyor.

    Ses seviyesini hiç beğenmedim, kalabalık bir havuzda ağız tadıyla müzik dinledim diyemedim. Ama hiç yoktan iyidir, en azından farklı sesler duydum.

    Bugün daha iyi bir boneyle deneyeceğim, tamamen kapatacağım altı tarafını. Eğer bu şekilde kulağımdan çıkmazsa, su silikonları yerine gündelik silikonlarla deneyeceğim. Çünkü ses gerçekten az geliyor.

    Ürün tasarım olarak gayet şık. Kullanımı kolay.


    Şuan için farklı bir ürün olmadığından, en iyisi bu gibi görünüyor.

    Ayrıca neden Türkiyede 625'ler yok merak ediyorum, eski seri 613 satıyorlar hala.
  • Farkli bir boneyle denedim, daha iyi performans aldim.



    Cikartirken kulak basincina dikkat edin.



    Sesi biraz daha fazla olsaydi keske.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil rengini aldım, sınavlardan dolayı yeni deneyebildim. Walkmanin içinde ki music klasörüne şarkıları gönderdim. Yalnız boyutu büyük olan flac dosyalarını çalıştıramadım. Diğer gönderdiklerim çalıyor ancak flac dosyalarını dinleyemedim. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Njord- kullanıcısına yanıt
    Flac parcalari calmiyor. Flac uzantilari .waw a donusturup dinleyebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Flac çalıyor diye aklımda kalmış benim. Format Factory programı ile flac dosyalarını waw'a çevirdim. Çevirme işlemi esnasında ses düzeyi, örnek oran düzeyini uygun şekilde ayarladım. Sanırım en verimli müziği bu yöntemle dinleyebilirim. Ya da sizin önerdiğiniz farklı bir yöntem varsa o şekilde müzikleri walkman içerisine atayım.

    İlk izlenim olarak normal kulakiçi kulaklıklarla beklediğimden iyi bir ses aldım. Ancak suda kullanım için olan kulakiçi kulaklıkları taktığımda keşke biraz daha yüksek olsaydı diye düşünmedim değil. Ama bu bile yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
  • Njord- kullanıcısına yanıt
    hocam en iyi ses kalitesini birebir ayni programla aliyorum:) Su icin zarli yapili kulakliklar az biraz dogrudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam walkman içerisinde ki MUSIC dosyasına 2 adet klasör oluşturdum, türkçe ve yabancı olarak. Dinlemek istediğimde shuffle açıyorum ancak 2 klasör içerisinde ki müzikleri karışık olarak çalıyor. Sadece türkçe veya yabancı klasör içerisinde ki şarkıları karışık dinleme şansımız yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Njord-

    Hocam walkman içerisinde ki MUSIC dosyasına 2 adet klasör oluşturdum, türkçe ve yabancı olarak. Dinlemek istediğimde shuffle açıyorum ancak 2 klasör içerisinde ki müzikleri karışık olarak çalıyor. Sadece türkçe veya yabancı klasör içerisinde ki şarkıları karışık dinleme şansımız yok mu ?

    sanirsam yok:/ yada folder moda girip oyle shuffle acmayi denemeniz lazim ben kulakligi arkadaşa biraktim suan deneyemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folder moduna aldım hemen arkasından da shuffle açtım ancak faydası olmadı yine bütün klasörler içerisinde ki şarkıları karışık çalıyor. Sony bu konuda inat etmiş anlaşılan :) Örneğin punk rock diye bir klasör oluşturduk bu klasör içinde ki şarkıları karışık dinletmiyor. 2 parça o klasörden çalıyorsa, sonra ki 2 şarkı diğer klasör içerisinde ki şarkıdan...

    Sanırım en iyisi walkmani folder moduna alıp, fazla sayıda klasör oluşturmak ve bu klasörler içerisinde ki müzikleri de az sayıda tutmak bu şekilde istediğimiz şarkılara daha rahat ulaşırız herhalde,

    Ortam moduna 2-3 saniye kadar basılı tuttuğumda sırayla A - B - C seslerini duyuyorum, bu dış sesi iletme gücümü oluyor ? Yani C' ye getirdiğimizde ortam seslerini en yüksekte mi duyuyoruz ?
  • NW-WS613 modelini almayı düşünüyorum.
    Havuzda ya da suyun olduğu herhangi bir ortamda kullanmayacağım.
    Fitness yaparken kullanmak için almayı düşünüyorum ve telefona bağlı kalmadan kullanabilmek açısından 613 modeli daha çok işime gelecek diye düşünüyorum.
    Tek kafamı kurcalayan konu, bluetooth açık olduğunda baş ağrısı yapıyor denmiş yorumlarda, sürekli oluyor mu?
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    bu modelde bluthoot baglantisi yoktur bas agrisina yorum yapamayacahim. bugün elime yeni seri olan bluthoot özellikli 623 serisi ulasti birazdan fotograflarls göstereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 5 Temmuz 2017; 17:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün elime NW-WS413 serisiyle ayni tasarima sahip ancak Bluthoot ve NFC teknolojilerini donanimsal olarak icinde barindiran NW-WS623 serisi geldi. Ürün yeni oldugu icin ve Bluethoot destekli olduğu icin fiyatlar biraz tuzlu hatta o kadar yeni bi ürünki herhalde Turkiye'deki ilk sahibi benim:) Denedigim ve test ettigim kadarıyla üzerindeki Ambiyans Modu icin koyduklari mikrofon ve üzerindeki dahili kulakliklar sayesinde telefon gorusmelerinizi kulaklik uzerinden yanitlayabiliyor konuşabiliyorsunuz. Telefonla Bluethoot baglantisi yaparak ayni zamanda müzik dinleyebiliyorsunuz ancak Sony Bluethoot'la müzik dinleme süresini 4 saat. Dahili 4GB hafızasıyla müzik dinleme süresini 12 saat olarak belirtmiş. Urunun birde NW-WS625 kodlu 16GB olan modeli var ki bu modelin yaninda bir adette uzaktan kumanda gönderiyorlar. Giden gelen ses ve Bluethoot menzili oldukca iyi en azindan 2 telefon arasindaki Bluethoot baglanti menzili ne ise bu urunde de o yani ürün küçük oldugu icin dandik bir Bluethoot menzili beklemiştim ancak şaşırdım. Tasarimsal olarak onceki seriden cok az kalin ve sadece Ambiyans Modu tuşunu parlak mavi yapip Bluethoot özelliğini kullanmayi o tusa atamislar, telefonla gorusme yaparken de Ambiyans Modu'nu kullanabilmektesiniz. Ayni zamanda cihazin sarj suresini gosteren bildirim isigida daha minimalize hale getirilmis durumda.


     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★
     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★
     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★
     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★
     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 5 Temmuz 2017; 17:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Njord- kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin yanitlayamadim. Aynen dediginiz gibi dis sesin hangi oranda iceri alinacagini belirliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.