Şimdi Ara

★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
26.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • prettymind P kullanıcısına yanıt
    Hocam bir arkadaş media markt mağazasına gidip 199TL'ye almış, ne olur ne olmaz bi mağazaya uğrayın
  • okulumdan dolayı media markta gitme imkanım haftasonuna kadar yok. tamam haftasonu magazasına bir bakayım ama duyduğuma göre media markt iflas etmiş kapanmak üzereymiş o yüzden ürünlerini ucuza satıyormuş. acaba stoklarda biter mi diye korkum da var.
    birde spor yaparken dinlemek için yaklaşık 25-30 şarkım var. gaza getirecek antreman sırasında dinlenebilecek müzik önerebilirmisiniz?
  • prettymind P kullanıcısına yanıt
    Hocam 80-90 lar yabancı rock pop dinlerim genelde, Media Markt dediğiniz koca bir Alman Firması. Kolay kolay iflas edeceğini sanmam ama ucuza satmasına neden oluyorsa ne güzel :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ses kalitesi hakkında yorum yapabilecek var mı ? Bir de en uygun nerden alabilirim, teknosa da 219 tl sanırım şu an
  • Romeo0 ben bugun media markttan 199tlye aldim. sanirim en ucuz orda.

    Expireme hocam ben bugun aldim kulakligi. suan sarjda. dediginiz gibi internet fiyatindan daha ucuzmus. garantisini sorunca turkiye yetkili servisi dedi. euroasia degil mi dedim. avrupadan geldi euroasianin turkiye yetkilisi gibi bisiler dedi tam anlamadim. braz kullandiktan sonra izlenimlerimi yazacagim.





     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★




  • Expireme hocam sunu sormayi unutmusum. siz yukarda waw seklindeki muziklerin daha kaliteli ses cikardigini yazmissiniz. nedir bu waw ve wawli sarkilari nasil indirebilirim aydinlatabilirmisiniz.
  • hocam ben bıraz muzik dinledim yorumlarimi yazayim. kulaklik cok şık duruyor ve desenleri var. kalite konusunda da mukemmel basslari cok iyi veriyor yani kalite konusunda hic endiselenmeye gerek yok. kulaklik hakkinda elestirecegim iki nokta var. biri hafizasi 4GB degil 3.34GB. ama pek onemli degil bu. bir digeri ise sesi yukseltince disariya cok ses veriyor bu cok canimi sıkan bir nokta oldu. ben 2 yildir apple earpods kullaniyordum. tamam onda da sesi cok yukseltince disariya veriyordu ama bu walkman kadar degildi. otobuste falan bu buyuk sorun olacak benm icin. baska yonlerini konusacak olursak pil konusunda da endisem var cihaz acikken isigi yanip sonuyor 12 saat dayanacagini sanmiyorum. kulaklik o paraya deger mi derseniz deger ama keske sesi disari vermeme konusunda braz daha iyi olsaydi dedirtiyor insana.
  • prettymind P kullanıcısına yanıt
    Sesi dışarı verme konusunda katılıyorum hocam maalesef... Yalnız şarkı oynatırken ışığın yanıp sönmesinde bir terslik yok, özelliği öyle. Şarkıyı durdurursanız ışığın sürekli yandığını görürsünüz. Aynı şekilde bilgisayara takın; işlem yapmazsanız sarı ışık sürekli yanıyor ama örneğin şarkı atarsanız ışığın yanıp söndüğünü görürsünüz. Hayırlı olsun güle güle kullanın. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazi24 -- 6 Ekim 2016; 22:38:45 >
  • Yakın zamanda almış ama henüz test etmemiş biri olarak arkadaşlar bugün kısmetmiş kutuyu açıp cihaz nedir ne değildir diye inceledim. İlk dikkatimi çeken özellikle su geçirmez filmli kulakçıklarla birlikte ses seviyesi inanılmaz düşüyor. Yani varla yok arası gibi geldi bana. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum? birde arkadaşlarımızdan biri vaw olarak atıp ası lkaliteyi görün yazmış. Elimizdeki mp3u vaw'a çevirmenin bir faydası olacak mıdır? Bildiğim kadarıyla aynı süre aralığında bir mp3 ile vaw dosyası arasında ortalama 10 kat boyut farkı oluştuğunu da göze alalım.
  • rogen kullanıcısına yanıt
    mp3'ü wawa çevirsenizde bir işe yaramayacaktır şöyle düşünün, bir aracınız var kasasında 1.5L motor var. Kasayı kamyon kasasıylada değişseniz yani kapasitesini artırsanızda gene 1.5L motor değişmiyor. Waw formatında indirmeniz lazım direk.P
  • Peki flac sanırım en uygun sürüm olacak. Bunu destekliyor mu deneyen oldu mu ya da bazı programlar sesin seviyesini yukseltebiliyor acaba ise yarayabilir mi yoksa out put aynı mı olur ?
  • rogen kullanıcısına yanıt
    Flac formatında şarkı çalmamakta, flac formatını waw formatına çevirerek kayıp yaşamadan iyi kalitede dinleyebilirsiniz. Sesin seviyesini yükseltmek için bir program malesef duymadım ben.
  • Merhabalar. Ürünü 1 haftadır kullanıyorum baya bi memnunum. Sadece su altında ses seviyesi çok düşük bunu arttırmak için bir yöntem yokmu. Mesela sony tarafından avrupa standartları gereği ses kısıktır da belki bi yöntemle ses az çılıyordur. Ne bileyim bir tık daha arttırsak süper olacak havuzda duyuluyorla duyulmuyor arası su altında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s7evin

    Merhabalar. Ürünü 1 haftadır kullanıyorum baya bi memnunum. Sadece su altında ses seviyesi çok düşük bunu arttırmak için bir yöntem yokmu. Mesela sony tarafından avrupa standartları gereği ses kısıktır da belki bi yöntemle ses az çılıyordur. Ne bileyim bir tık daha arttırsak süper olacak havuzda duyuluyorla duyulmuyor arası su altında.
    http://helpguide.sony.net/dmp/nwws410/v1/en/contents/TP0000880662.html

    bu linkteki işlemi yapmaya çalıştım ama beceremedim neyi yanlış yaptım onuda anlamadım. İleri sarma düğmesi ile ses + düğmesine aynı anda 7 saniye bas demiyormu benmi yanlış anlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s7evin -- 1 Aralık 2016; 12:7:1 >




  • s7evin kullanıcısına yanıt
    http://helpguide.sony.net/dmp/nwws410/v1/tr/contents/TP0000885235.html
    buradan Türkçe linkide varmış. Ben yanlış yapıyormuşum. Buarada ses seviyesi zaten açıkmış :( anlayacağınız su altında sesi baya tırt... Ona göre alın derim ben çok memnunum aletten ama suda kullanımı çok zayıf.
  • s7evin kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşımız su altında kullanmak için kulakçıksız deneyin ama sonra temizlemeniz gerekir demiş. Bunu denediniz mi ya da nasıl bir zararı olabilir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rogen

    Bir arkadaşımız su altında kullanmak için kulakçıksız deneyin ama sonra temizlemeniz gerekir demiş. Bunu denediniz mi ya da nasıl bir zararı olabilir acaba?

    ben denemedim kolay kolayda denemem sanırım
  • Benim tek ilgilendiğim su içindeki performansı, şimdi bazı arkadaşlar su içinde tırt demişler ki bu beni soğuttu. Tam olarak performansı hakkında bilgi verebilecek birisi var mı? gümbür gümbür çalmasını beklemiyorum çünkü en nihayetinde kulak içi silikon aparatı bir parça ses kaybı yaratabilir ama TIRT olması ayrı bir şey. O kadar para vereceğim ve açıkçası bunu sadace yüzerken kullanmak için alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekam -- 16 Ocak 2017; 10:45:0 >
  • uzun zamandır kullanıyorum su altında hiç denemedim ama ses kalitesinden dışardaki gürültüyü kesmesinden aşırı memnunum spor esnasında kullanıyordum spor salonundaki gümbürtüyü düşünün hiç bir şekilde dışardaki ses gelmiyordu terledikten sonra duş alırkende normal kulaklığıyla giriyorum ve bir sıkıntı yaşamadım flac dosyalarını çalmıyor demiş bir arkadaş ama ben internetten indirdiğim 320 kbps flac dosyalarını sorunsuz dinliyorum
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle. Urun flac dosyalarını çalmıyor, sizin bahsettiğiniz 320kbps mp3 formatıdır flac değil. Zaten flac olduğu an 1400kbps'lerden bahsediyoruz. Flac dosyasını waw formatına çevirip 320kbps den daha kaliteli müzikler dinleyebilirsiniz cihaz waw formatını destekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.