Şimdi Ara

★★Sony NW-A30 serisi Walkman (ANA KONU)★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avrupa Birliği Kanununda bulunan insan kulağını korumak adına kişisel ses cihazlarına konulan desibel Limitidir. Türkiye'de Avrupa Birliği ile anlaşması olduğundan dolayı bu kanun bizde bağlıyor. örneğin a35 in desibeli 120 diyelim sony Avrupa bölgesi hariç her yere bu standarttaki cihazları gönderiyor, avrupaya ise kanuna göre olan ses limitine göre cihazları ayarlayıp öyle avrupaya gönderiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses limiti kötü iş ama, limit kaldırma olayı var ama her modelde işe yarıyormu bilmiyorum yüzeysel olarak araştırdığım kadarıyla.
    Peki hocam alsam cihazı ses limitsiz hali değer mi verilen paraya telefonla dinlenen müzikten illaki iyidir burda sunulan olay ama şimdi bu kadar para vermişken az daha koy tepe model xperia telefon al gibi bir şeyde geliyor aklıma.
    hires desteği o telefonlarda da var yani, onun dışında ipod vs standart bildiğimiz cihazlardan farkı ne sizce.
  • Merhaba, Cihazı 3 hafta önce Türkiye'den. aldım. Ses kısıklığı ile ilgili bir sorun yaşamadım. Eğer kısıksada benim icin yeterli bi seviye. Eski cihazım ipod ile aynı ayarda. En düşük 320 kkpbs bir müzik dinlerseniz o yeterli gelecektir size. Hi res albümlerde zaten bangır bangır geliyor ses.
  • mahirylmz kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi kanaldan satın aldınız ne kadara geldi sorması ayıp, birde ipod demişsiniz kaçıncı nesil ipod kullanıyordunuz ses kalitelerinde oran yaparsanız hangisi daha tatminkar ses veriyor. Bendede ipod olduğu için merak ediyorum.
    Almaya değermi bilemedim, bu cihaz yerine hi res destekli xperia tepe model telefonmu mesela. Kararsızlık kötü :)
  • htc 10 dan s7 ye geçince müzik konusunda attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. htc 10 un kulaklığıyla a35'den tam verim alabilir miyim sizce?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.